Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
Μήνυμαθα σου έλεγα τι θα βρούμε αλλά δεν κανει.παιζει να είδε κάτι μια κάμερα αύριο θα μάθουμε αλλιως πήγε ακλαφτο.
-
Magic WormHole
Μήνυμαρε φιλέ δεν υπάρχει το φιλαράκια το έχασε κάτω απο το σπίτι οτι είχε κανει την μεταβίβαση ουτε ασφάλεια δεν είχε =============== Αυγ 17th 2017, 5:12pm =============== μαυρο ηταν είχε παγκαζιερα μαύρη.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπέρα στον λαο.ερώτηση σοβαρή χάσαμε ενα Honda innova 125 μαυρο στο Μενίδι οτι έγινε η μεταβίβαση μετα απο δυο ώρες το κλεψανε.αν κανένας ξέρει κάτι ας πει.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμακαλησπέρα στον λαο. Αφού έφτασε στα χέρια μόυ και μένα ενα mido είπα να το ξεκλειδωσω.με τον λογαριασμό τον προηγούμενο που είχα στο kenzo. Είχε άδεια ξεκλειδωματος ο λογαριασμός κατέβασε κανονικά το unlock tool το κινητό φοράει official global stable έφτανε μέχρι το 99% και μετά έβγαζε error -1 μετα απο κάνα δυο τρεις προσπαθειες με έστειλε για μετα απο 72 ώρες. Το error αυτό ξέρει κανεις τι είναι;
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλησπέρα και απο μένα.πρώτον χρόνια πολλά πολυχρονος στην πιο γλυκιά φράντζα του φορουμ.δεύτερον χρόνια πολλά στους υπολοιπους εορτάζοντες. Ο @takisfrag είναι μια κατηγορία απο μόνος του πως να το κάνουμε.
-
έχω τρια GB απο το πρόγραμμα μου και έχει φαει τώρα δυο μέρες τα 800 MB και τους συγχρονισμους τους έχω απενεργοποίηση.
-
σε μια ωρα 105MB θα το σπασω μιλάμε αρχισε να με εκνευρίζει.
-
Παράθεση από linuxilakis: “Παράθεση από EGW4321: “ευχαριστώ παίδες αυτά είναι δοκιμασμενα. ” Δες εξονυχιστικα του συγχρονισμούς σου ” δεν είναι απο συγχρονισμους αλλά απο πλοηγό.ανανεωνω την σελιδα του φόρουμ και τρώει 2 MB δηλαδή αν κάτσω μισή μέρα μέσα και ψάχνω το φόρουμ ποσά θα θέλω 30gb;;;;
-
ευχαριστώ παίδες αυτά είναι δοκιμασμενα.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημέρα.στο αυτόματο δεν πατάς κανένα απο αυτά τα τηλέφωνα.ΑΣΕ που αμα βάλεις 16:9 την οθόνη απλα κλαις. και σου είπα χωρίς χειροκίνητες ρυθμίσεις.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλά μην νομίζεις και αυτοι που τα σκάνε γνωρίζουν γιατί τα σκάνε.απλα κάτι άκουσαν απο κάποιον γνωστό το θέμα εγωισμού αφού το έχει αυτός πρεπει και εγώ κτλ.λίγοι είναι αυτοι που γνωρίζουν πραγματικα τις αναγκες τους και παίρνουν αυτό που πράγματι χρειάζονται.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από MarkosVL: “Όλα είναι με τις ανάγκες του καθενός παίδες. ” να σε διόρθωσω μάλλον είναι όσο φτανει η τσέπη του καθενός.μέσα και η δική μου έτσι ειναι μεσα αυτό δεν είναι καρφι για κάποιους αλλά μάλλον η ωμή πραγματικότητα.
-
να μιλήσω δεν το βγάζω εκτός αυτό αλλά έχω και ενα backup απο μια προηγούμενη ROM και όταν το έβαλα σταμάτησε αυτό το τρελο μάσημα στα data.γιαυτό ρωταω.αν έχει παρατηρήσει κανεις άλλος αύξηση στην κατανάλωση με την συγκεκριμένη ROM.
-
Magic WormHole
Μήνυμααρχισκωληξ παλι παίζεις με το mi5s.είπαμε έχει καλη φωτο αλλά μέχρι εκει.το θέμα είναι οτι αν θα πάρεις ενα s5 εγώ σου λέω για να μην βάλω παραπανω κατηγορία και στεναχωρηθεις και τα βάλεις στην ριπή και τα δυο δίπλα δίπλα θα κλαις με μαυρο δάκρυ.χωρίς επεξεργασία και χειροκίνητα αστό παει ακλαφτο. =============== Αυγ 14th 2017, 12:30am =============== η xiaomara είπαμε είναι τρέλα αυτά που προσφέρει με τοσα λιγα φράγκα αλλά απο κάμερα καλυτερα να κάνουμε τον κινέζο.
-
καλησπερα'ρε σεις έχει περασμένη κανεις σε natrium την 7.7.20; το έχω ξαναποσταρει σε προηγούμενο ποστ ανανεώθηκαν τα data μου σήμερα και το κινητό έφαγε αλλά 200 MB με μόνες εφαρμογές τον πλοηγο χωρίς βίντεο μονο περιήγηση στο φόρουμ και γενικά στο net χωρίς βίντεο το τονίζω.την πέρασα και με fr κιόλας μήπως επαιζε κάτι άλλο αλλά δεν.τα data είναι cosmote 4g
-
Magic WormHole
Μήνυμασκουληκολαε καλημέρα.Πρωινός Πρωινός σήμερα.
-
Magic WormHole
Μήνυμαδεν το κανω εγω απλα οτι γραφείς μένει.
-
Magic WormHole
Μήνυμα@dimitra1417 κάνε την με ελαφρά πηδηματακια γιατί ο αρχισκωληξ είναι ακόμα μέσα κεφατος.γιαυτό η γραφε σωστα η αλλιως λουσουτα.
-
Magic WormHole
Μήνυμανωρίς το πήρες πολύ δεν αισθανοσουν έτοιμος;;;
-
Magic WormHole
Μήνυμακαληνύχτα στον λαο της τρουπας καλό ξημέρωμα να έχουμε ούλοι.