Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 721-740 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημέρα σε όλο τον λαο.
-
Magic WormHole
Μήνυμαεγω λέω πείτε τα όπως θέλετε απλα φέρτε τα να τα φάμε.νομιζω οτι στο ίδιο σημείο θα καταλήξουν για ολους όπως και να τα αποκαλούν.
-
καλησπερα και απο μένα.μόλις πέρασα και εγώ την άρωμα σε natrium και έχει κολλήσει στο εκατό τις εκατό της rom δεν το έχω πειράξει αλλά είναι κολλημένο εκεί κάνα τέταρτο.καμια ιδέα;
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα και απο μένα.
-
Magic WormHole
Μήνυμαευχαριστω πολύ.τώρα θα ξεκουραστω θέλω δεν θέλω. =============== Ιουλ 18th 2017, 11:05pm =============== τωρα που βρήκα λίγο χρονο και εγώ για να σας παρακολουθησω δεν κουνιεται φύλλο και όταν δεν είχα ο απόλυτος χαμός απο τι πήρε το μάτι μου και με το γατοπιγκου να δίνει ρεσιτάλ.
-
Magic WormHole
Μήνυμαη καλοπέραση δείχνει τα πρωτα της σημαδια.@takisfrag μια τι να κανει;το ΤΕΙ ολοκληρο χρειαζεται για να σωθούμε. =============== Ιουλ 18th 2017, 10:57pm =============== Παράθεση από geotzia: “Χάνοντας βάρος και βάζοντας καθημερινό(σχεδόν) πρόγραμμα με κοιλιακούς έχω ξεπεράσει κατά πολύ το πρόβλημα μέσης που είχα γιατι στη θάλασσα και με φουρτούνες χορέυουμε σαν χανούμια... ” και εγώ γυμναστήριο πάω αλλά με δέκα ώρες δουλεια την ημερα κάθε μέρα ασταμάτητα και Κυριακές όχι γυμναστήριο δεν επαιζε απ…
-
Magic WormHole
Μήνυμαο αρχισκωληξ θα φτιαξει ιδιωτικό σκουλήκονοσοκομείο για τα χρεπια σαν και εμας.
-
Magic WormHole
Μήνυμαευχαριστω σήμερα παλευετε μπορω να περπατησω λίγο χθες ήμουν απλός ενα πτώμα.αρχισκωληξ φρόντισε για εναν σκουληκογιατρο σε παρακαλω. Να υπάρχει για όσους έχουν αρχίσει να διαλύονται.
-
Magic WormHole
Μήνυμααλανια τι κάνετε; Όλοι διακοπές έχουν παει; =============== Ιουλ 18th 2017, 10:36pm =============== εγω τελικά από την δουλεια και το πήξιμο έμεινα απο μέση και ήρθε ασθενοφόρο να με πάρει. Πως γίνετε ολοκληρο σκουλήκι να μείνει απο μέση δεν κατάλαβα ουτε εγώ.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλησπερα στα σκληκια και τους λοιπούς.
-
Magic WormHole
Μήνυμα- καλημερα στον λαό του φόρουμ καλή Κυριακή να εχουμε.επιτελους και εγώ μια μέρα δεν δουλεύω θα αραξω λίγο γιατί δεν παλεύετε άλλο. περαστικά στους πονεμένους και προσοχή γιατί εγώ έπαθα ρήξη έσω μηνίσκου από την δουλειά και τρέχω και δεν φτάνω. πριν
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλησπερα και καλή εβδομάδα στο αξιαγάπητο σκουληκο thread.
-
Magic WormHole
Μήνυμασκουληκια καλησπέρα μόλις σχολίασα και πάω να κάνω μπανακι στην μπανιέρα. αναστατωστε τον κόσμο παλι.περασα να πω μια καλησπέρα και να δω τι κάνετε.δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω όλα πλέον αλλά σε λίγο καιρό θα ηρεμήσει το θέμα δουλειά και θα σκουληκιαζομαστε συχνά.
-
Magic WormHole
Μήνυμαθα πω καληνύχτα γιατί έχω πάλι δύσκολη μέρα αύριο και δεν ξέρω πόσες ώρες θα δουλέψω.καλη συνέχεια στον λαό και καλά να περνάτε.
-
Magic WormHole
Μήνυμαμπραβο ρε παλικαρε χωρίς ειρωνία ψάξε και τα ποστ μου γιατί θα μας απαντήσεις κιόλας γιατί όταν λέγαμε για κάποιο bug δεν απαντούσε και κανένας.ολοι είναι καταξιωμένοι κάπου να ξέρεις αλλά ότι καθόμαστε όλοι μαζί στο net και περνάμε την ώρα μας και κάνουμε χαβαλε δεν νομίζω ότι θίγει ή προσβάλει κανέναν.και μην ξεχνάς η πραγματική ζωή είναι εκεί έξω.το επίπεδο της σκουληκοτρυπας είναι άρτιο.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@demakhs Δεν κατάλαβα το πνεύμα σου ? βλέπω καθημερινά κάνετε επιθέσεις λεκτικές στην ομάδα διαχείρισης με υπονοούμενα στον @MIUI_ART @NasDriver κ.λ.π. @EGW4321 Έτσι μπράβο βλέπω ότι αποδέχεσαι τους κανόνες εξάλλου για να λειτουργήσει κάτι σωστά και σοβαρά πρέπει να τηρούνται απαρέγκλιτα από όλους, και να επιβάλλονται η ανάλογες πειθαρχικές ποινές, είδα αυτές τις μέρες απίστευτα πράγματα να λέγονται και να γράφονται, πολλοί από εσάς εδώ μέσα στο νήμα ( δεν θα αναφέρω ονόμα…
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλα δεν διάβασα τι έγινε γιατί δεν προλαβαίνω. @derveni έχω καιρό να διαβάσω τι έχει γίνει.κανονες υπάρχουν και υπάρχουν για όλους.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλησπερα στον λαό.ρε σεις το γατοπιγκου κάνει τα καλοκαιρινά του μπανάκια; δεν το ήξερα ότι σε αυτό το φόρουμ στέλνουν και τζάμπα διακοπές.