Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 741-760 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Magic WormHole
Μήνυμαεγω λέω τώρα με την ζέστη να πιάσεις καμία παραλία με τις αιθεριες υπαρξεις γύρω γύρω και άσε τα σκουλήκια να αλλωνιζουν. ο αρχισκωληξ είναι σε διακοπές; αρχηγέ;;;; άσε τις μπύρες και τακτοποιήστε το μωρό σκουληκοδαμαστη.
-
Magic WormHole
Μήνυμα@zt654 τι σκουληκοδαμαστης γράφεις;εγώ λέω να πας να παίξεις και όταν μεγαλώσεις ξαναμιλαμε.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Καλώστονα! Που χάθηκες εσύ βρέ; ” πηζω στην δουλειά 7 μέρες την εβδομάδα και μετά απλά ένα κινούμενο πτώμα.θα τα πούμε σύντομα όταν και ελπίζω να χαλαρώσουμε λίγο γιατι μέσα στην ζέστη λιώνω. =============== Ιουν 29th 2017, 7:41pm =============== Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από EGW4321: “καλησπερα στον λαό του πιο καυτού thread και από την ζέστη που έχει έξω. ” Άστα σκληκοαδερφέ και το αρκούδι έχει μάλλον ξεμείνει από φρέον και αναμένω αύριο τον aircondition-α (τρομε…
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλησπερα στον λαό του πιο καυτού thread και από την ζέστη που έχει έξω.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους. Βλέπω έχουμε πατήσει γκάζι και τραβάει το thread μπράβο. Λόγω δουλειάς δεν σας προλαβαίνω αλλά ρίχνω καμία κλέφτη ματιά και βλέπω τις σταθερές αξίες να συνεχίζουν ακάθεκτοι και σκουλήκιαρικα.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα στα λουλούδια του thread.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπέρα στον λαό. Νομίζω ότι μερικοί βιάστηκαν για την εξουσία. Δεν βλέπετε ότι ο @demakhs είναι ο απόλυτος άρχοντας της σκουληκοτρυπας;; ούτε banakia δεν μπορούν να κρατήσουν τον άρχισκωληξ μακρυά. Το νου σας γιατί σας παρακολουθεί. Δεν είναι τυχαίο ότι τίποτα δεν τον σταματά.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΝομίζω όμως άρχισκωληξ ότι ο τύπος σκουλήκιασε τα παντα οπότε δεν νομίζω να διασκεδάζεις που κάποιος κατάφερε την απόλυτη σκουληκοσυμπεριφορα ακόμα και σε σένα;;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤι σημαίνει αυτό; δηλαδή οποίος προλάβει πρόλαβε; δεν πάμε καθόλου καλά μου φαίνεται.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜε τέτοιο σκουλήκιαρη αρχηγο τι περίμενες @demakhs έμαθαν από τον καλύτερο να τα λέμε και αυτά.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Αναρωτιέστε τι χρώμα είναι το καλώδιο που παρέλαβαν;;; ο αρχηγός δεν έχει ετοιμάσει το βίντεο παρουσίασης ακόμα γιατί το ψάχνει χιλιοστό χιλιοστό το καλώδιο μήπως έχει καμία φθορά. Τόσα λεφτά έδωσε ο άνθρωπος.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα στην κεφάτη παρέα.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΟ ασθενής που πήγε θα ξανακάνει πάλι εμφανίση αναψοκοκκινισμενου; κάτι τρώει αυτό το παιδί και το πειράζει αλλά δεν περνάει χαμπάρι τίποτα το χαβά του.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣκουληκοαρχηγε νομίζω ότι κάτι πρέπει να κάνεις σαν ηγέτης που είσαι για το κατσουλι που έχουμε στο thread ίσως χρειάζετε fr και φλασαρισμα καμία official για να επανέλθει. Δώστου κάνα οδηγό σου μήπως και σωθούμε.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από zt654: “:thumbdown: ” Κάθε μέρα και μια αλλαγή βλέπω γατοπιγκου μήπως είσαι διχασμένη προσωπικότητα; αν ψάχνεις να βρεις που ανήκεις στο συγκεκριμένο νήμα και τι είσαι να μας το πεις να βοηθήσουμε.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΒρε αλήτες απαντήστε στο παλλικαρι που ρωτάει τι κάνουμε αφού παραλάβουμε από τον μουφα Κινέζο το φάκελο. @zanos πας σε ένα ζαχαροπλαστειο και πέφτεις με τα μούτρα σε ότι βρεις γιατί με τόση πίκρα που κερνάει ο μουφα Κινέζος ούτε ο σιρόπιαστός @takisfrag δεν σε γλυκαίνει. Ελπίζω να βοήθησα.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλό μήνα και καλό καλοκαίρι. @demakhs φρόντισε για την προσωπική φροντίδα των σκουληκιών μοίρασε αντιηλιακα για τα σκουλήκια. Πρέπει να είμαστε δροσερά και να γλυστραμε όπως πάντα. Βγήκε το έσπα δεν πιστεύω να πάρεις τίποτα του κιλού αντιηλιακα και τα υπόλοιπα τσέπη;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους ήσυχους και ανήσυχους.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕγώ θέλω να ξεχαστεί ο πονηρόυλης Κινέζος και να ρθει διακοπές στην Ελλάδα. Ερε μπανάνα που έχει να φαει να δεις μετά θα ξανακάνει μαϊμούδες.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Εσείς πήρατε και κάτι, Σε μενα δεν έστειλε τπτ το καθαρμαααααααααααα.. ” Δεν νομίζω να ήθελες να δώσεις διακόσια ευρώ για να πάρεις καλώδιο.τωρα τελευταία βλέπω πήραν πολύ τα πάνω τους τα usb καλώδια αν το έκαναν οι Κινέζοι φαντάσου στην Ελλάδα πόσο θα πάνε.