Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 781-800 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Είπα να περάσω μια βόλτα και εγώ ησυχίες βλέπω μόνο το γατοπιγκου με την περίεργη ονομασία @zt654 μιλά για Κινέζους και τα τι αυτά. Καμία παραλαβή κάνατε εσείς του μουφα Κινέζου; για να δούμε από τι ποιότητα είναι αυτά τα καλώδια που είναι τόσο ακριβά ρε παιδί μου. Πλάκα κάνω κάτι ελπίζω να πάνε όλα καλά.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜάλλον θα κλάψουνε μανούλες. Βλέπω επομου τον καναπέ τις σφουγγαριστρες και τις κατσαρόλες για κάνα χρόνο. Περαστικά.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕγώ να πω την αλήθεια με πιάνει κρύος ιδρώτας και μόνο που το σκέφτομαι. Ελπίζω όσοι παραγγείλετε από τον μουφα Κινέζο το κινητό να μην προορίζεται για γυναίκα και της το έχετε πει. Αλίμονο στον φουκαράς που το έχει κάνει αυτό. Δεν μπορώ να συνεχίσω το σκέφτομαι και πραγματικά με έχει πιάσει τρόμος με αυτά που θα τραβήξει.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα στα σκουλήκια και σε αυτούς που ονειρεύονται εκλογές.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΔεν έχω δει κάποιον ακόμα εδώ μέσα που να μπορεί να ανταπεξέλθει στις πραγματικές ικανότητες του άρχισκωληκ εδώ μέσα. Ο @demakhs άνετα θα μπορούσε να τρολαρει και τον ίδιο του τον εαυτό χωρίς να το καταλάβει και ο ίδιος.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαι αφήστε που ο Κινέζος με τόσα λεφτά που πήρε θα στείλει και ένα τηλέφωνο και μαντέψτε;;; ποιος θα το πάρει και μετά δεν σας γλιτώνει τίποτα.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΟ αρχηγός είναι ένας ο άρχισκωληκ @demakhs τώρα κάνει αποχή και ίσως κλαίει αυτά που έχασε. Νομίζω ότι συνετό είναι να αράξουν και οι λοιποί και να δουν τι θα γίνει με το χρήμα και να αφήσουν τα αρχηγηλικια και υπουργηλικια δεν θα πληρώσουν τα σκληκ με φόρους. Δεν τα φάγαμε μαζί ο Κινέζος τα φάγε.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλησπερα.τελικά δεν παρέλαβε κανένας;να δουμε τι παίχτηκε.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα στα Αλάνια και την κύρια. Ελπίζω όσοι έχουν κάνει παραγγελία να πάρουν αυτό που παρήγγειλαν και να κεράσουν μπανάνες για τα καλορίζικα.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους.
-
Καλησπέρα και από μένα. Σε natrium πάντως η rom έτρωγε πολύ μπαταρία μετά από πέντε μέρες γύρισα στην προηγούμενη. https:/i.imgur.com/bpIUhw5.jpg =============== Μαι 19th 2017, 5:53pm =============== doY4cmP.jpg
-
Magic WormHole
Μήνυμαπια καλιμπρα δεν σώζεται λεμεεεεεε με τίποτα. =============== Μαι 19th 2017, 5:13pm =============== πια τρολια; δύο εμφανίστηκαμε και νομιζετε οτι ζωντάνεψε;; Είστε πολύ λίγοι τελικά.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από zt654: “Εκείνο είναι extra! Εδω θα συνεχίσω να είμαι! ” ειναι σοβαρό το θέμα σου.εσείς οι πιγκου που είστε και της επιστήμης πως σας ξέφυγε αυτός;;;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από zt654: “το άνοιξα. ” αντε τα λέμε καλοριζικο.αν νιωσεις μοναξιά εδώ είμαστε παλι.
-
Magic WormHole
Μήνυματι να το κάνετε; Τεσσερις είστε ολοι και όλοι.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜιλάτε βλέπω για ιστορία. Η ιστορία είναι μέρος της ζωής καποιων οκ να την μαθαίνουμε και να θυμόμαστε τι έκαναν κάποιοι για μας. Πάμε τώρα στο σήμερα. Η ρημάδα η Ελλάδα πουλήθηκε σε λίγο θα μας πετάξουν έξω από τα σπίτια μας και όλοι έχουν κατεβάσει το κεφάλι κάτω αντε και ποσταρουν στο Facebook και στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα ενώ δεν έχουν να φάνε. ίδιοι είμαστε με τους τότε μάχιμοι όλοι.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σκουλήκια και μη.
-
Magic WormHole
Μήνυμα@makis1024 μην παίζεις με τον πόνο τους.ελπίζω να μην βγει μαϊμού η όλη ιστορία και ο μόνος που να κερναει μπανάνες να είμαι εγώ.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα να έχουμε αν και με βροχή δύσκολο στην Αθήνα.