Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 801-820 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα στα τρολλ και τους λοιπούς.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα να έχουμε όλοι.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚερνάω εγώ μπανάνες.
-
Καλησπέρα και από μένα μπήκε σε natrium όλα οκ μέχρι στιγμής.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑ ρε @takisfrag αυτά είναι έχεις ταρακουνήσει το σύμπαν όλο ο άρχισκωληκ μας ανταλλάσει όλους για σένα.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΌλα αυτά για τον @takisfrag;;;;;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα στα παλικάρια και στα μπουμπούκια.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλό βράδυ Αλάνια τα λέμε το πρωί.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠέρασε 12 τώρα αν βγάλουν και κάτι δεν θα είναι και κακό.
-
Magic WormHole
Μήνυμα@takisfrag έλα στα σκουλήκια στο έχω ξαναπεί άσε που δεν έχουμε και σκουλήκι με φράντζα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠοιος μίλησε για την λαουριτα; για τον @takisfrag εγώ είπα.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από MarkosVL: “ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ. ΖΗΤΩ Η ΛΑΟΥΡΑ ” Ρε συ σκουλήκι σε χαλάει ο @takisfrag πολύ ξανασκέψου το.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕίχες δεν είχες πάλι στο φραντζόπαιδο κατέληξες.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕντάξει τι να κάνει ο άνθρωπος είναι λάτρης του ωραίου ρε συ @demakhs τώρα τον μπαοκ τι τον ήθελε.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΔεν υπάρχει σκουλήκιασμος σήμερα; πολύ χαλάρωση έπεσε στο μαγαζί.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα στους κυρίους και στις κυρίες.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαληνύχτα ώρε σκουλήκια και πιγκου. Εγώ μόλις σχόλασα από τις 8 το πρωί και είπα να αράξω λίγο ακόμα μήπως κλείσουμε και είκοσιτετραωρο.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα εσύ @takisfrag αντε κάνα ντόνατς το πολύ και άσε ήσυχα τα σκουλήκια.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα στον λαό και λοιπούς.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΔεν νομίζω ότι πρέπει να πέσει κάτι τέτοιο. Εδώ χαβαλέ κάνουμε και να περνάμε όλοι καλά πάντα γελαστοι και με τρέλλα. Αρκεί να μην το πάρα ξεφτιλίζουμε.αλλα και όσοι προσβάλλωνται και δεν την παλεύουν το καλύτερο νομίζω που θα έχουν να κάνουν είναι να κλείσουν το ρημάδι το ίντερνετ και να αράξουν. =============== Μαι 11th 2017, 7:59am =============== Είπα και εγώ δεν κινείτε τίποτα άρχισα να ανησυχώ.