Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 87.
-
Παράθεση από polis4gr: “Android 8.0 Xiaomi Redmi Note 4 Global ” Παράθεση από Antretng: “Καλά από expected θα διαβάσεις άπερια. Το θέμα είναι τι θα ανακοινώσει η xiaomi. Αν ρωτάς εμένα θα σου πω απλά οτι οι redmi παίρνουν 1 update αν είναι snapdragon ή κανένα αν είναι mediatek. Οπότε δεν νομίζω να υπαρξει άλλο update Ελπίζω βέβαια να κάνω λάθος αλλά μέχρι στιγμής αυτή φαίνεται να είναι η πολιτική της xiaomi στις redmi συσκεύες. ” Come on, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να ζητάμε περισσότερα και ν…
-
Μαλλον έχει απαντηθεί αλλά θα ρωτήσω. Ξέρουμε ποτε θα κυκλοφορίσει η Official MIUI 9 μέσα από OTA; Παράθεση από theopan: “Παράθεση από nik40: “δε ξερω αν το εχει αναρωτηθει κανεις αλλα γινεται να ανοιγουμε με καποιο τροπο το τηλεφωνο και με τους δυο δεικτες των χεριων μας; ” Φυσικά και γίνεται. Μέχρι και με 5 δάχτυλα μπορείς να το ξεκλειδώνεις. Όταν ορίζεις αποτύπωμα απλά δεν θα πιέσεις το ίδιο δάχτυλο και τις 5 φορές που σου ζητάει η διαδικασία, αλλά διαφορετικά. ” Είναι ανούσια λεπτομέρεια αλλ…
-
Παράθεση από polis4gr: “@iJohnnyCash τελικά λειτούργησε το δακτυλικό με το ..κwλ@δάχτυλ@χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ (φαγώθηκε με τον δείκτη και δεν το δέχεται!) Xiaomi Redmi Note 4 Global ” Γελάς εσύ αλλά αυτό παρατήρησα σήμερα. Τα μεγαλύτερα ποσοστά αποτυχίας το έχει στο δεξί δεικτης. Τα υπόλοιπα μοιάζει να είναι οκ... Τόσες απαιτήσεις για δακτυλικές δεξιότητες ούτε οι γυναίκες τις ζωής μου αθροιστικά και στο τετράγωνο υψωμένες... Xiaomi δεν μας τα λες καλά...
-
Παράθεση από Ap Sam: “Καλησπέρα πριν λίγες ημέρες έγινα κάτοχος της συγκεκριμένης συσκευής από ελληνικό κατάστημα το χρώμα της συσκευής είναι το μαύρο και δεν φαινετε να υπάρχει ο αισθητήρας εγγύτητας υπάρχει τρόπος να το ελέγξω. ” Εννοείς να σβήνει η οθόνη όταν πλησιάζεις το αυτί; Ναι υπάρχει! Ίσως να μην λειτουργεί τέλεια με το skype αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Παράθεση από polis4gr: “Παράθεση από iJohnnyCash: “@polis4gr, η πτώση της απόδοσης θεωρείς ότι είναι hardware ή software, θεωρείς τυχαί…
-
1. Πόσα δάχτυλα μπορούμε να αποθηκεύσουμε στο Note 4; 2. Υπάρχει κάποιο app που να βοηθάει να δοκιμάσουμε το fingerprint reader; Εννοώ πως υπάρχουν κάποια που βοηθούν να δεις αν πχ υπάρχει καμμένο pixel... 3. Έχει τύχει πότε update να σας σβήσει αποθηκευμένα δάχτυλα; 4. Καθαρίζεται κάπως το fingerprint reader; Σας έχει βγάλει πότε μήνυμα ότι είναι "βρώμικο"; 5. Σας έχει χαλάσει πότε fingerprint reader από οποιαδήποτε συσκευή; 6. Όταν αποθηκεύεται ένα δάχτυλο προσπαθείτε να το σκανάρετε όσο περισ…
-
Παράθεση από polis4gr: “Παράθεση από Leolipop: “Ηρθα σήμερα με τον μικρό στο άλσος Περιστερίου , πάω να ανοίξω τα δεδομένα και είδα ότι στο σπίτι μου ήρθε ειδοποίηση για ενημέρωση σε 8.5.4.0 ... ” Μην σβήσεις την ειδοποίηση από το συρτάρι των ειδοποιήσεων γιατι δεν θα στην ξαναβγάλει. Βέβαια την κατεβάζεις και από το λινκ που παρέθεσα πριν και την περνάς manual. Xiaomi Redmi Note 4 Global ” Μου ήρθε και εμένα. Κρατάω επιφυλάξεις αν είνα nightly. Σε κάθε περίπτωση δυστάζω να την εγκαταστήσω. Είμα…
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από iJohnnyCash: “Παράθεση από BanditGR: “Παιδιά ήταν Nightly αυτό το update. Έτσι γίνεται με τις Nightly, αν δεν το κάνεις και το ακυρώσεις, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα σου ξαναβγεί. Επίσης δεν βγαίνει σε όλους απαραίτητα. ” Δεν έχω πειράξει τίποτα από όσο αφορά την Rom, ακριβώς όπως το πήρα από την infoquest. Μόνο ότι updates έχουν βγει. Δεν είναι λίγο αντισυμβατικό, ως προς το τι είθισται στον χώρο αυτό, να μου βγάζουν ειδηοποίηση για αναβάθμιση nightly χ…
-
Παράθεση από BanditGR: “Παιδιά ήταν Nightly αυτό το update. Έτσι γίνεται με τις Nightly, αν δεν το κάνεις και το ακυρώσεις, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα σου ξαναβγεί. Επίσης δεν βγαίνει σε όλους απαραίτητα. ” Δεν έχω πειράξει τίποτα από όσο αφορά την Rom, ακριβώς όπως το πήρα από την infoquest. Μόνο ότι updates έχουν βγει. Δεν είναι λίγο αντισυμβατικό, ως προς το τι είθισται στον χώρο αυτό, να μου βγάζουν ειδηοποίηση για αναβάθμιση nightly χωρίς σαφείς προειδηποιήσεις; Υ.γ.: Είμαι σίγουρος ό…
-
Παράθεση από polis4gr: “Παράθεση από spideman3: “Εάν είσαι με XTRV Stable όπως βλέπω στο προφίλ σου, δέκα χρόνια θα περάσουν και δεν θα την κάνεις. Θα κατεβάσεις την rom από το site/download/XTRV Stable βρίσκεις για την συσκευή σου. Την βάζεις χύμα στο κινητό. Θα μπεις σε TWRP λειτουργία πατώντας power+volume up. Μετά στο αρχικό μενού επιλέγεις instail - βρίσκεις την rom την επιλέγεις και θα περιμένεις να τελειώσει - wipe cache & dalvick - επανεκκίνηση. Μέσω της εφαρμογής Update μόνο όταν έχουμε…
-
Θα πάρει MIUI 9;
ΜήνυμαΔυστυχώς πήγα και πήρα το iPad mini 4. Πότε θα με στείλετε για μπάνιο; :p
-
Θα πάρει MIUI 9;
ΜήνυμαΈψαξα αρκετά πριν ανοίξω το θέμα. Να υποθέσω λόγω MTK, πως δεν παίζει τέτοιο update;
-
Παράθεση από johnniewalker: “Καλησπέρα σας, καινούριο μέλος εδώ και αρχικά να πω πως έχετε κάνει φοβερή δουλειά με το φόρουμ!! Στην ερώτησή μου λοιπόν. Η κοπέλα μου, έπειτα από δικιά μου πρόταση, αγόρασε το Xiaomi Redmi Note 4 με τον Snapdragon (3 ram/32 rom). Το κινητό το έχει 8 μέρες και της αρέσει αρκετά. Μπαταρία φοβερή άνετα κρατάει 2 μέρες, η κάμερα του για φωτογραφίες είναι πολύ καλή αν αναλογιστούμε και την τιμή του κινητού, το μόνο που δεν έχει συνηθίσει ακόμη είναι το Miui. Τα δύο παρά…
-
@Alex_MLT, γιατί τρεις συσκευές είναι σε διαφορετικό χρώμα;
-
Ξένα μέσα μιλούν για μια ευρύτερη συμφωνία μεταξύ των δυο εταιριών, με πολλές πτυχές και φτάνει ακόμη και σε ανταλλαγή των δυο εταιρειών. Είναι μια τρομερή επιτυχία για την xiaomi, μια απτή απόδειξη ότι δεν είναι μόνο μια φθηνή επιλογή smartphone αλλά υπάρχει και μια αξιοπρεπή τεχνογνωσία από πίσω, την οποία την αποζητούν ιστορικές εταιρείες. Η πιο μεγάλη επιτυχία φυσικά όμως ανήκει στην HMD Global. Παίζει ένα δυναμικό παιχνίδι, χωρίς να κουβαλά τους εγωισμούς μιας ιστορικής κληρονομιάς. Αν έχου…
-
Δυστυχώς ήρθε η στιγμή που φοβόμουν, αυτά τα ακατανόητα προβληματάκια που δεν μπορείς να τα πεις ούτε του παπά :p Χωρίς να είμαι σίγουρος, από την 8.2.10 (ή έστω όποιο ήταν το τελευταίο official update), ο ήχος από το spotify στα bluetooth handsfree φτάνουν με σημαντικές διακοπές συνήθως. Δοκίμασα restart ή να μην έχω εφαρμογές στο background. Δεν διορθώνεται. 1 στις 10 φορές, μπορεί να κάτσει καλά. Δεν έχω κάποιο EQ setting ανοιχτό. Anyway, δεν περιμένω να βρω λύση. Απλώς κάπου πρέπει να πω τον…
-
Δοκίμασα από περιέργεια το accubattery και μετά υπολογίζει τα παρακάτω νούμερα. Δεν είναι υπερβολικά; Υποτίθεται ότι δεν προσέχω τι εφαρμογές βάζω, πόσο και πότε το φορτίζω... Παράθεση από tollisth: “Με άλλον launcher μετά από κάποιες ώρες η ήμερα το wallpaper μεγεθύνει γνωρίζει κάποιος το γιατί η αν υπάρχει λύση? ” Είσαι σίγουρος ότι δεν οφείλεται στον 3ο launcher; Από την αρχή χρησιμοποιώ 3ο launcher και δεν είχα τέτοιο θέμα.
-
Δυστυχώς δεν λειτουργεί στην συγκεκριμένη εφαρμογή. Στο FAQ της εφαρμογής γράφει: Παράθεση από Open Camera: “How can I save to my external SD card? - This depends on your Android version: - Android 4.3 or below - Select Save location under Settings/"More camera controls", and navigate to a folder on your SD card. Unfortunately the path varies depending on the device, so you'll have to look this up or find it out yourself - it's usually one of the folders inside /storage/ (press "Parent Folder" u…
-
Ναι ναι την βρήκα την ρύθμιση στην συσκευή αλλά μου γράφει μήνυμα λάθους περί permission αν επιλέξω κάποιον φάκελο στην SD. Κοίταξα στο security app. Το storage permission είναι ανοιχτό για το OpenCamera