Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-28 από 28.

• Α)Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνετε καλύτερη διαχείριση κλίσεων, δλδ να ξεχωρίζουν οι κληθέντες αριθμοι - οι εισερχόμενες και οι αναπάντητες κλήσης. Β)Να γίνετε εκφώνηση καλούντα και να μπορείς να κάνεις κλήση με εκφώνηση επαφής στα ελληνικά.? εχω την MIUI Official global V8.1.4.0.MAAMIDI (MIUI8)

• DIMITRIS LOULOUDIS εγώ παραγγειλα αυτό Package Official Gloabl Rom Xiaomi Mi5 3GB 32GB Smartphone - White και στην πρώτη αναβάθμιση που έκανε είχε και ελληνικά.

• έχω αγοράσει το Mi5 πριν λίγες μέρες του έκανα αναβάθμιση και πήγε στην MIUI GLOBAL 8.1 Σταθερή 8.1.2.0(MAAMIDI) (ετσι μου την περιγραφή) η οποία έχει ελληνικά και σκέφτομαι αν υπάρχει κάποιος λόγος να το ξεκλειδώσω (έχω κάνει ετιση και μου έχει έρθει ο κωδικός) για να βάλω την XTRV_7.1.19MIUI V8 . Κερδίζω κάτι ? Κάπου είχα διαβάσει ένα άρθρο τη σημαίνουν τα γράμματα (MAAMIDI) άλλα δεν το βρίσκω ξέρει κάνεις κάτι.?

• stamatisv έχει ελληνικά ένα μεγάλο ευχαριστώ...

• spideman3 σε ευχαριστώ όλα καλά... τώρα περιμένω μόνο τον κωδικό για να βάλω τα Ελληνικά εκεί θα χρειαστώ παλι λίγο βοήθεια

• με πιω πρόγραμμα μπορώ να συνδέσω υπολογιστή με Mi5?

• μόλις αγόρασα το Mi5 άλλα δεν συνδέεται με το MiPCSuite μέσο usb. θέλω να βάλω ελληνικό μενού ,έχω κάνει αιτηση για ξεκλείδωμα.. και να περάσω της επαφές απο ενα ΝΟΚΙΑ 500 που εχω. ο υπολογιστής έχει win10 το τηλεφωνο έκανε αυτόματα αναβάθμιση στην MIUI GLOBAL 8.1 STABLE 8.1.2.0(MAAMIDI) Είμαι αρχάριος μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

• Καλησπέρα παιδιά. θα ηθελα την γνώμη σας, σκέπτομαι να αγοράσω ένα από τα: α)Xiaomi Redmi Note 4 32GB β)Xiaomi Redmi Note 4 64GB γ)Xiaomi Redmi pro 64GB τα βάζω με τη σειρα που τα κατατάσσω εγώ. εσύ πιο προτείνετε , έχετε καποιο άλλο να προτείνετε στα 200-250 ευρω? πριν το αγοράσω πρέπει να ρωτήσω το κατάστημα κάποια τεχνική πληροφορία? σκεπτωμαι από εδώ αν πάρω το πρώτο XIAOMI Redmi Note 4 Dual, Deca-core 2.3 GHz, 5.5 Inch 32GB Silver όταν το αγοράσω πρέπει να κάνω κάτι (πχ να εγκαταστήσω ελλην…