Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 58.
-
μενού σύνδεσης usb
Μήνυμακαλησπέρα. υπάρχει κάποια επιλογή ώστε ν' αλλάξω τη default σύνδεση με pc? όποτε συνδέω το κινητό με pc, θέλω αυτομάτως να επιλέγεται το 2ο: μεταφορά αρχείων.
-
9.5.11.0 messenger
Μήνυμακαλησπερα. ενεργοποιησα την προτεραιοτητα και το θεμα εξακολουθουσε να υφισταται. τωρα για καποιο λογο εδω και 2 ημερες, οταν ερχεται μηνυμα δεν χτυπαει το μεσεντζερ, διαβαζοντας το μηνυμα σε υπολογιστη και μετα μπαινοντας στην εφαρμογη του κινητου, κανοντας ριφρες το μεσεντζερ (στην εκαστοτε η στις καστοτε συνομιλιες που ειναι να ελεγχουθουν), ειναι κολημενο με μαυρα μπολντ η τελευταια συνομιλια που εχω δει στο μεσεντζερ τις εκαστοτε/των εκαστοτε συνομιλιας/συνομιλιων. τα μηνυματα θα ερθουν μετ…
-
9.5.11.0 messenger
Μήνυματα notifications απο τις εφαρμογες που χρησιμοποιω (και θελω) ειναι ενεργοποιημενα
-
9.5.11.0 messenger
Μήνυμακαλημερα, εβαλα προσφατα την 9.5.11.0 αρωμα και τα μηνυματα στο μεσσεντζερ καθυστερουν πολυ να ερθουν. τι εννοω: μου στελνει καποιος, στο πισι ερχεται αμεσα, στο κινητο διπλα περιμενοτας, κατα 80% πρεπει να ανοιξω εγω την εφαρμογη για να ερθει το μηνυμα και καποιες φορες, η συνομιλια στο messenger ειναι καμια 10 μηνυματα πισω, πρεπει δηλαδη να κανω refresh μεσα στην εφαρμογη. Ειναι της ρομ η του messenger το θεμα;
-
2 ημερεσ με την 9.5.8.0 αρωμα και τα προβληματα παραμενουν εκτος απο τη μεταφορα αθορυβο -> κανονικο. + οσο μιλουσα στο τηλεφωνο προχθες, το απομακρυνα απο το αυτι για να δω τι θα κανει κι αυτο τραβηξε σκριν σοτ μονο του. να του περασω οφισιαλ ρομ να κλειδωσει και να ξανα φλασαρω την ελληνικη; τι κανα κανω;
-
καλησπερα, εχω την 9.5.4.0 απο τοτε που ανεβηκε στο σαιτ. εχω παρατηρησει καποια θεματακια και θα ηθελα να ενημερωθω εαν υπαρχει καποια πληροφορηση για το λογο που συμβαινουν. 1) το instagram κρασαρει (συνημμενο - εχω και τη συνοψη). το ειχα και στην 9.2.1.0 και στην 9.0.5.0. 2) δουλευω παρα πολυ την αθορυβη λειτουργια κι οταν θα οδηγησω η οταν θα ειμαι σε μερος με φασαρια, τοτε το αλλαζω στην κανονικη λειτουργια. καποιες φορες, ο ηχος κλειδωματος/ξεκλειδωματος δεν υπαρχει. 3) αρκετες φορες οταν…
-
Καλησπερα και χρονια πολλα. Κατεβασα χθες την 9.5.4.0 την οποια εβαλα σημερα. Απο την 9.0.5.0, εκανα back up στο twrp, επειτα διεγραψα cache και dalvik cache και περασα την 9.5.4.0 καθως εχω υπερβολικα παρα πολλες εφαρμογες και δεν ηθελα με τιποτε να τις ξανα κανω install. Το θεμα ειναι οτι εκανα τη διαδικασια 3-4 φορες, αλλα η 9.5.4.0 δεν ειναι rooted στο κινητο μου. Καποιες προτασεις; Ευχαριστω.
-
Aλλαγή ROM [SOLVED]
Μήνυμαεκανα ενα μπακαπ μεσα στο twrp καλου κακου. κανω μετα wipe cache και dalvik cache κι επειτα κανονικα install τη ρομ 9.2. δε μου διεγραψε τιποτε, οπως το εκανα ριμπουτ στο recovery με την 9.0.5.0, ετσι ξανα ανοιξε με την 9.2. ευχαριστω!
-
Aλλαγή ROM [SOLVED]
Μήνυμαειδα οτι βγηκε η 9.2.1.0 αρωμα και θελω να να τη δοκιμασω. βρισκομαι σε 9.0.5.0 αλλα εχω παρα πολλες εφαρμογες. πως θα κανω την αλλαγη της ρομ χωρις να χασω απολυτως τιποτε; χρησιμοποιωντας το μπακαπ του twrp? κι εαν ναι, τοτε ποιες επιλογες πρεπει να τσεκαρω?