Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 50.
-
Σε Redmi 3 Pro από χθες το βράδυ όλα καλά φαίνονται. Την έβαλα πάνω από την stable και νομίζω η διαχείρηση της μπαταρίας της Dev είναι καλύτερη από αυτής της stable. Θα συνεχιστεί η αξιολόγηση πάντως.
-
Καταρχην φιλε μου να πω οτι τελικα δεν υπηρχε θεμα. Απλα επρεπε να ενημερωσω τα Google Play Services και μετα να "αφησω" την συγκεκριμενη εφαρμογη να λαμβανει την τοποθεσια μου. Μεσα απο τις ρυθμισεις του κινητου, δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο. Και μετα ολα δουλεψαν ρολοι και στην κινεζικη rom και στην ελληνικη που εχω πλεον! Το AR δουλευει μια χαρα, εξαλλου το κινητο ειναι θηριο στο κλουβι, απλα εγω δεν παιζω με AR γτ με κουραζει.
-
Παράθεση από voyager: “Κατ'αρχάς ένα μπράβο για τον οδηγό και γενικότερα για τη δουλειά που γίνεται εδώ μέσα. Πέρασα κι εγώ την ελληνική ρομ στο redmi 3 pro σύμφωνα με τον οδηγό (αφού περίmενα την xiaomi να μου το κάνει Unlock)... την πρώτη φορά, μιας και είχε κολληματάκια, κάτι έσβησα και κατάφερα και το έβαλα σε bootloop, αλλά με βάση άλλο οδηγό εδώ από μέσα το ξανάκανα από την αρχή (λίγο πιο προσεκτικά όμως...) και τώρα είναι μια χαρά! Πρώτη φορά xiaomi για μένα (και γενικότερα android σε τηλ…
-
Μπαταρία Redmi 3 Pro
ΜήνυμαΕίναι φυσιολογικό το ποσοστό; Screenshot_2016_07_30_16_18_33_com_miui_security.pngScreenshot_2016_07_30_16_20_55_com_android_setti.png
-
Παιδιά κατάφερα και flashαρα την Stable Rom στο κινητό μου Xiaomi Redmi 3 Pro και έχω να πω ότι ο οδηγός είναι το κάτι άλλο... Πάρα πολύ κατανοητός και ένα τεράστιο μπράβο σε αυτόν που το έγραψε αλλά και σε όλα τα παιδιά μέσα στο φόρουμ που βοηθάνε σε ότι μπορούν και ότι ξέρουν. Είστε απίστευτη κοινότητα. Να είστε καλά.!!
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από flowin_through: “Ε μην το παρατραβάμε.. Αρκεί αυτή ” Χαχαχα οκ φίλε μου, ευχαριστώ
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΚαλησπέρα, έχω βάλει την κινέζικη dev rom όσο περιμένω για την έγκριση ξεκλειδώματος από την Xiaomi. Πρέπει να ξαναπεράσω την κινέζικη dev rom για να είναι καθαρή και να κάνω το ξεκλείδωμα ή μπορώ με αυτήν που έχω 2-3 μέρες τώρα;
-
Κι εμένα έτσι μου γινόταν... Κατέβασα το apk στον υπολογιστή και το έστειλα με Bluetooth στο κινητό.
-
Η rom είναι η ΕΠΙΣΗΜΗ που κατέβασα από τον οδηγό που υπάρχει σε αυτό το forum και έκανα update OTA μέσω του κινητού μετά. Εάν κάνει λάθη και η ίδια η XIAOMI στις ROM της τότε να ξέρω να μετανιώσω για την αγορά του κινητού. Τώρα δουλεύει κανονικά απλά με βγάζει 2-3 δρόμους μακριά και στην εφαρμογή και στο google maps.