Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 56.
-
Καλή τύχη παιδιά !
-
Πολυ περιεργο, εμενα μου εφτιαξε το Kate παρα πολυ με αυτη την αναβάθμιση Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Εχω παρατηρησει τεράστια βελτίωση στην αποδοση του τηλεφωνου με την 8.2. Πολυ πιο responsive απο πριν, καλυτερη διαχειρηση μνημης και τα παντα λειτουργουν στην εντελεια!
-
Είχα παραγγείλει 5-6 μικρά δεματάκια μαζί, οπότε έχω μια εντύπωση τι γίνεται: Αυτό που παρήγγειλα με PostNL (πριν από τα άλλα κιόλας!) ακόμα κάθεται στο αεροδρόμιο... (από τις 23) Από τα υπόλοιπα που ήρθαν με Singapore Post: 5 σκαναρίστηκαν στις 27 και 1 στις 29 ( το 29 είχε σταλλεί 2 μέρες πιο μετά οπότε λογικό ) 4 από τα 5 μπήκαν σήμερα στο ΚΔΑ και θα παραδωθούν λογικά αύριο. 1 από τα 5 μπήκε ΚΔΑ στις 28 και παραδώθηκε χθες (λογικά έτυχε, ήταν μικρό και ελαφρύ δέμα πάντως). Συνοπτικά όμως 5 δε…
-
Ταιριάζει απλά να είστε λίγο προσεκτικοί όταν τη βάζετε για να μην καλύψετε τον proximity sensor. Για την κάμερα δεν έχει τρύπα επειδή δεν χρειάζεται.
-
Λογικά θα έχει πολύ aggresive διαχείρηση μνήμης, δηλαδή δεν θα κρατάει εφαρμογές στη μνήμη για πολύ ώρα ή και καθόλου, οπότε όταν τις ξανανοίγεις θα τις ξαναφορτώνει. Προσωπικά περισσότερο κακό το βρίσκω, 3GB μνήμης έχεις γιατί να μη τα χρησιμοποιήσεις.
-
Προσωπικά έχω βάλει nillkin για το redmi note 2 που ταιριάζει σχεδόν γάντι και είναι κορυφαία σε ποιότητα. Τα λίγα χιλιοστά που αφήνει στις άκρες τα καλύπτει η tpu θήκη, οπότε οπτικά είναι σαν να μην φοράει καν τζαμάκι.
-
Παράθεση από linuxilakis: “@jiohnis μάλλον παρεμβάλλεται μεταφορέας courier που πάει το δέμα μέχρι να το παραλάβει η sgpost.. όπως η 4px.. και άλλες..Πάτα πχ 4px trackingmore.. και δες αν σου βγάζει κάτι sent from my hongmi ” Προφητικός !!! Όντως μου έβγαλε αποτέλεσμα στο 4px ότι έφτασε πριν 4 ώρες. Το αναζητούσα και στο sky56 και δεν το έβρισκα πουθενά !
-
Μόλις ανακάλυψα νέο στάτους στο αλι "Item not picked up by courier" Η παραγγελία είναι vaping mod (χωρίς μπαταρία) με singapore post. Την πληροφορία αυτή την δίνει η Cainiao Global, ενώ στο site της singpost και των ελτα το tracking number δεν υπάρχει στο σύστημά τους. Ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει ?
-
Παράθεση από Alex_MLT: “Παράθεση από jiohnis: “Έχει τύχει σε κανέναν να του έρθει με courier από aliexpress shipping ? ” Αν δεν το ζητήσεις όχι, αλλά το Ali express standard shipping είναι συστημένο πακέτο άρα... δεν νομίζω να περάσει απαρατήρητο. ” Δηλαδή προτείνεις untracked ? Λίγο γιολο μου φαίνεται, ειδικά από τη στιγμή που αν έρθει με sig post έχει αρκετές πιθανότητες να περάσει. Στη χειρότερη είναι +10 περίπου το φπα, δεν ξέρω αν αξίζει για untracked
-
χαχα σόρρυ λάθος θέμα στο τοπικ με τις αγορές του εξωτερικού ήθελα να το βάλω ! ευχαριστώ για την απάντηση
-
Καλησπέρα παιδιά ! Παρήγγειλα δεματάκι όχι πολύ ακριβό (20$) αλλά σχετικά ογκώδες (led strip). Στο delivery έλεγε China Post Registered αλλά σήμερα το track που έδωσε είναι από PostNL και δεν δουλεύει κιόλας Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτή την εταιρία (αν κάνει 10 χρόνια, αν είναι κούριερ κλπ)?
-
Σκέφτομαι για νέο κινητάκι γιατί το παλιό τα έπαιξε και είμαι ανάμεσα σε Redmi Note 3/4 από Ελλάδα (200-250) με εγγύηση κλπ, Mi 5 στα 300 (με μεταφορικά) τριγωνική από vickmall ή Mi 5s 335 επίσης από vickmall. Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι εγγύηση από τον κινέζο δύσκολα. Επίσης θα πρέπει να μπλέξω με ξεκλειδώματα, φλασαρίσματα ρομ κλπ κλπ Τι προτείνετε ?
-
Άσχετο με κινητά αλλά σχετικό με τελωνεία: Θέλω να πάρω μοντακι ηλεκτρονικου τσιγαρου αξιας 35 ευρώ. Έχω 2 επιλογές, gearbest και aliexpress. Από τη μία η gearbest θεωρείται πολύ αξιόπιστη και δέχεται paypal, αλλά οι μπαγλαμάδες δεν δηλώνουν άλλη αξία (πχ 20 ευρώ) για να είναι σίγουρα όλα κομπλέ. Από την άλλη το ali δεν έχει paypal, πολύ μεγάλος πωλητής (~45.000) με καλό ποσοστό (98,5%). Τι μέθοδο θα προτείνατε ?
-
Γενικά κακή περίοδος να αγοράσεις τώρα, θα κυκλοφορήσουν σιγά σιγά όλα τα καινούρια μοντέλα οπότε αν θες παλιό θα γίνει πιο φθηνό και αν θες καινούριο θα το πάρεις με το που βγει. Επίσης βγαίνει τώρα και το Huawei Honor 6X που έχει σίγουρα πολύ καλύτερη κάμερα από τα Note 3-4 και αν εξαιρέσεις το εύθραυστο τζάμι της οθόνης φαίνεται καλό deal. Οπότε θα σου έλεγα να περιμένεις κάνα μήνα ακόμη, να γίνει η world mobile congress, να ανακοινώσουν τα καινούρια και να πέσουν τα παλιά, να φέρει και η inf…
-
No offence αλλά τα συγκεκριμένα είναι κινεζιά αντιγραφή των earpods της Apple και δεν τα βλεπω να κρατανε τον μήνα. Τουλάχιστον από τη δική μου εμπειρία ! Αν το θυμηθείς γράψε αν σου έβγαλαν προβλήματα μετά από ένα μήνα χρήσης.