Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 144.
-
Καλησπέρα και Καλή Χρονιά σε όλους...και καλή επιτυχία στο διαγωνισμό. Θα ήθελα τη βοήθεια σας σε κάτι. Μου χάλασε η υποδοχή για το καλώδιο της φόρτισης. Φαίνεται οτι έχει διαλυθεί. Προσπάθησα με άλλα καλώδια να το φορτίσω αλλά δε γίνεται τίποτα. Μήπως υπάρχει κανένας τρόπος να αντικαταστήσω την υποδοχή μόνος μου;
-
καλημερα και καλή επιτυχια σε όλους απάντησα 2 φορές κατα λάθος γιατι νόμιζα οτι απο το κινητό δεν πέρασε διότι μου ήρθε κλήση. σόρρυ
-
καλημερα και καλή επιτυχία σε όλους
-
SMS ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Μήνυμακαλησπέρα, Έχω διαπιστώσει οτι δεν μπορώ να στείλω sms ενώ λαμβάνω κανονικά. Κοίταξα τον αριθμό κέντρου sms της VF και είναι καταχωρημένος και σωστός. Αυτό μου βγήκε μετά την τελευταία ρομ.
-
εγω ως teoulas. Sir, yes sir
-
Ψήφος έπεσε. Οβερ
-
¨εχω πρόβλημα με τα μηνύματα. Ενώ λαμβάνω δεν μπορώ να στείλω. Έκανα καθαρισμό δεδομένων και διαγραφή μνήμης αλλά τίποτα. Πριν λίγο έβαλα την 5,9,26
-
Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Με την τελευταία αναβάθμιση 5.9.17 δε θα έπρεπε να μπαίναμε σε lolipop; εμένα μου δείχνει ένα "Κ" Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η μπαταρία πάντως είναι τραγική. Έβγαλα μερικές φώτο και βίντεο και μετά άναψε τρελά και έπεφτε η μπαταρία απίστευτα γρήγορα 3dc01074918425fbb9cefd43b076b114.jpg Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ρε παιδιά δεν μου κρατάει την μουσική που βάζω σε κάθε Ομάδα Επαφών. Ξέρει κανείς;
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από teoulas: “καλημέρα, εβάλα την 5.9.17 και βλέπω αλλαγές στις Επαφές όπου μου έχει αφαιρέσει τις φωτογραφίες των επαφων. Η κάθε επαφή έχει την φωτογραφία της αλλά όταν πατάω το εικονίδιο Επαφές δεν υπάρχουν οι φωτογραφίες όπως υπήρχαν παλαιότερα. Επίσης στη Μουσική (είναι στα αγγλικά "Discover & My Music") έχει φύγει το κόκκινο χρώμα και είναι λευκό, όταν πατάω να κάνει απευθείας λήψη των αγαπημένων με πετάει σε μια νέα κάρτα στα Κινέζικα...” Έχουν αντιστρέψει …
-
καλημέρα, εβάλα την 5.9.17 και βλέπω αλλαγές στις Επαφές όπου μου έχει αφαιρέσει τις φωτογραφίες των επαφων. Η κάθε επαφή έχει την φωτογραφία της αλλά όταν πατάω το εικονίδιο Επαφές δεν υπάρχουν οι φωτογραφίες όπως υπήρχαν παλαιότερα. Επίσης στη Μουσική (είναι στα αγγλικά "Discover & My Music") έχει φύγει το κόκκινο χρώμα και είναι λευκό, όταν πατάω να κάνει απευθείας λήψη των αγαπημένων με πετάει σε μια νέα κάρτα στα Κινέζικα... Το βρήκα αυτό με τις Επαφές αλλά λειτουργεί ανάποδα...Δλδ. Εφαρμογ…
-
Καλημέρα. Έχω παρατηρήσει ότι τις τελευταίες 2-3 μέρες κάνει επανεκκίνηση από μόνο του το κινητό. Έχει αναφερθεί ξανά τέτοιο πρόβλημα; Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν μου κρατάει τους ήχους κλήσεις στις ομάδες επαφών Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ρε παιδιά με μια επανεκκίνηση που έκανε μόνο του το κινητό σε Ρομ 5.8.27 εμφανίστηκε στην οθόνη πάνω πανω "επιλέξτε κάτι". Έχει μπει σε recovery; έχει γίνει κάτι; Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk