Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 144.
-
Θενξ μαν Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και η νέα rom developer θα εμφανιστεί στην "αναβάθμιση"; Εμένα δεν φαίνεται πουθενά Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οδηγίες χρήσεως; Πως το κάνουμε αυτό; Καλημέρα Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επίσης δεν μου έρχονται ενημερώσεις παρά μόνο όταν μπαίνω στην εφαρμογή Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πατώντας το εικονίδιο "αναβάθμιση" κάνει έλεγχο αλλά δεν βρίσκει τίποτα. Δοκιμασα και απο ρυθμισεις παλι τιποτα. Αν την εβαζα στην sd card πάλι την ίδια διαδικασία θα ακολουθούσα; Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παρατηρώ ότι αργεί να ακουστεί η φωνή όταν με καλούν ή δεν ακούγεται καθόλου Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
To τηλέφωνο δουλεύει!!!!!!! ΜΕ τη 5,6,25 Developer!!!!! Περιμένοντας δοκίμασα τα πάντα, μπήκα στο google και έψαχνα αλλά αποτέλεσμα μηδε΄. Οπότε σκέφτηκα να ξανα δοκιμάσω με τα κουμπιά να μπω σε recovery και ως "εκ θαύματος" μπηκε μέσω του Θείου όπως ήταν στην τελευταία φορά πριν μπρικάρει. Έκανα τη διαδιακασία wipe και καπάκι τη rom και νά το!!!!!! Δουλεύει και τώρα κατεβάζω όλα τα apps απο την αρχή Ευχαριστώ τους caeser & bodai για την ανταπόκριση τους και βοήθεια
-
καλημέρα, Όχι η συσκευή δεν μπαινει σε recovery mode απο τα πλήκτρα
-
Ναι έχω. σόρρυ αλλά δεν είχα πρόσβαση σε ίντερνετ
-
καλησπέρα σε όλους,Ακολούθησα τη διαδιακασία όπως έγραφε ο caeser πιο πάνω και κατέβασα το note_Full_wipes.zip και τη Rom. αρχικά προσπάθησα να μπω σε recovery mode μέσω του απλού τρόπου με τα κουμπιά (on/off + volume) αλλα μου βγήκαν κινέζικα ιδεογράμματα οπότε έκανα επανεκκίνηση και μπήκα σε recovery modeα απο το mobileundle και έκανα flash στο Full wipes zip, και είδα οτι μου κόλλησε η οθόνη και δεν πήγαινε ούτε μπρος ούτε πίσω ούτε τίποτα. Έτσι έκανα αναγκαστική επανεκκίνηση και ξανα μπήκα σ…
-
το recovery & το reboot μπορεί να γίνει απο το mobile uncle; Μεσω ΟΤΑ δεν γίνεται
-
Μέσω ΟΤΑ δεν γίνεται ε; Φοβάμαι θα τα κάνω μαντάρα πάλι αν κ οι οδηγίες φαίνονται απλές
-
Ευχαριστώ μάλλον θα την βάλω
-
Θα πρέπει να κάνω wipe cache και τα ρέστα; Θα χάσω κωδικούς κλπ;
-
Καλημέρα. Μήπως είχαμε καμία εξέλιξη με τη νεα rom;
-
Και για τα Redmi 3g το ίδιο συμβαίνει;
-
Καλημέρα σε ολους. Για μας τους απόκληρους με τα redmi 3g πότε λέτε να δουμε χαρά με τη νέα rom;