Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 183.
-
Poco launcher
ΜήνυμαΜια συζητηση εδω για τον νεο launcher.. Εντυπωσεις θελω να ακουσω!
-
Παράθεση από Jordan Nidis: “@georgezaf έχει βγει σε 9 για china. Είναι η πρώτη ρομ του Σεπτεμβρίου, της προηγούμενης εβδομάδας, στην οποία έχει ενεργοποιηθεί το arb. Υγ. Το κινητό πάει μπάλα λέμε.... Πολύ smooth και γρήγορο. Σε china rom έτσι. Sent from my MI 8 using Tapatalk ” Που την βρισκω; Υπαρχει Link?
-
Παράθεση από NasDriver: “Καλό θα είναι να μην κάνετε αναβάθμιση αν είστε ακόμα με global rom και ξεκλείδωτο bootloader, δυστυχώς μέχρι στιγμής εάν κλειδώσει ο bootloader με global rom πάνω και γίνει brick μόνο με authorized edl account επανέρχεται !!!” Εγω παντος ειμαι σε china rom οποτε δεν θα ειχα θεμα...Το θεμα ειναι πως γινεται να μην πειραμε android 9? ενω εχει παρει η eu?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από georgezaf: “εχω china dev rom... Υπαρχει android 9 σε αυτην? εχω 8.8.31 γιατι βλεπω στο xiaomi eu οτι το dipper ειναι android 9 ” Για δες στο about της συσκευής σου τι λέει;;” Δεςff1ec0dcf60f8517dbecc36cda4b16c8.jpg Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Εχω μια απορία... το google pay το χρειάζεσαι τόσο πολύ ;; ” βασικα θελω το winbak της πειραιως γιατι βολευει να μην κουβαλας καρτες... Απλα για να δουλευει πρεπει να δουλευει το google pay ουσιαστικα..
-
Για NFC πρεπει να περιμενω τον μηνα για να ξεκλειδωσει ο bootloader ετσι; Γιατι ουτε google pay βλεπω να υποστηριζεται...
-
Παράθεση από flytouch1111: “Παράθεση από georgezaf: “Το ηχειο παντος σε σχεση με το redmi pro το παλιο μου απογοητευει.... ” Και τα υπόλοιπα σε σχέση με το Redmi Pro?Ρωτάω επειδή και εγώ αυτή την μετάβαση θα κάνω. ” Καμερα πολυ ανωτερη προφανως και ταχυτητες και ολα...ΕΚΤΟΣ απο το ηχειο αα και το fingerprint λογω συνηθειας δεν θα σε βολευει πισω
-
NFC apps
ΜήνυμαΔεν ειναι πιστοποιημενη η συσκευη...Εψαξα και προσπαθησα να το κανω αλλα δεν την πιστοποιει...Περασα στην google το id οπως ελεγαν εκανα clean data και τωρα στις ρυθμισεις δεν λεει κατι για πιστοποιηση...
-
NFC apps
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “1ον) Η China δεν έχει Play Store, έτσι δεν είναι; Πρέπει να το εγκαταστήσεις εσύ. Σωστά; Εφόσον το εγκαταστήσεις, περνάει η συσκευή την πιστοποίηση του Play Store; 2ον) Μήπως είσαι με ξεκλείδωτο bootloader; Τα παραπάνω ίσως να είναι αιτίες που δεν σου δουλεύει το NFC ” Ναι δεν εχει... Πως μπορω να δω αν περναει πιστοποιηση; 2) Οχι ειναι locked και περιμενω αλλες 29 μερες για unlock..
-
NFC apps
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Δεν ανέβηκε κάτι. Προσπάθησε ξανά... ” εβαλα το λινκ απο κατω Imgur: The magic of the Internet
-
NFC apps
ΜήνυμαΚαλημερα Εβαλα σε official china dev το winbank wallet της πειραιως για το nfc.. και μου βγαζει το εξης: Καμια ιδεα? P2ls70a Imgur: The magic of the Internet
-
Παράθεση από chrisnik: “Με το ρισκο ομως αν κλειδωσει θα το χαρει η τηλεόραση που θα το βαλεις πανω.... Ειναι κριμα... Κατεβασε china stable ή dev 8.8.30 κ κλειδωσε το καλυτερα... Κ ετσι θα το χαρεις. Δεν ειναι κατι ” To εβαλα για φορτιση να ειναι πληρως και ξεκιναω την διαδικασια...Δωσε μου ενα λινκι για την china dev αν μπορεις... και παω να δω οδηγιες