Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 183.
-
Παράθεση από stefparm: “Ξέρω ότι ακόμη δεν έχει βγει για το δικό μου η καινούργια έκδοση.εβαλα το patch για το ota update και μου βγάζει αυτό το μύνημα... μήπως δεν περάστηκε σωστά το patch η το βγάζει έτσι και αλλιώς το μνμ αυτό? ” νομιζω εισαι μια χαρα... Εμενα δεν περνιεται το patch....βγαζει error κατι στο mount του /system...
-
Playstore κολλημενο στο VPN
Μήνυμαελλαδα ειναι το region Παράθεση από NasDriver: “Δοκίμασες να αλλάξεις region ? ”
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Στις ρυθμίσεις της συσκευής ποια χώρα έχεις βάλει ως region ? ” Γλωσσα: Ελληνικα..Γενικα παντου ελλαδα εχω βάλει
-
Παράθεση από gkalen: “ @georgezaf Πρώτη φορά aroma , προτείνεται factory reset .. ” Φιλε νομιζω δουλευει κανονικα...ημουν σε latest dev απο eu. Κατι μικρα που ειδα στην ROM ειναι οτι εχω ακομη το mi calc στα αγγλικα και επισης στο AROMA μου βγαζει εκει που λεει για εναν browser οτι ειναι ο firefox... Για οταν Updates απο την αλλη βδομαδα θα δοκιμασω.. Στην περιληψη ενημερωσης παντος στο updater δεν μου βγαζει infos...λεει no info..δεν ξερω αν θα επρεπε να βγαζει... Καλημερα σας!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Συνδέθηκες από απλό δίκτυο και όχι από το vpn ? ” ναι φιλε μου και παλι τα ιδια...
-
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Θα πρέπει να διαγράψεις τον λογαριασμό σου στην συσκευή σου, να συνδεθείς σε τοπικό δίκτυο και όχι VPN και να ξανασυνδέσεις και πάλι την συσκευή στο Google Account που έχεις. ” εκανα delete το google account...πηγα στο playstore και μου ζητησε παλι συνδεση...Εκανα συνδεση και παλι... Λεει το στοιχειο αυτο δεν ειναι διαθεσιμο στην χωρα σας σε εφαρμογες που δεν επαιζε και πριν...
-
ΜήνυμαΓεια σας παιδια! Εχω το εξης προβλημα. Επειδη μπαινω συχνα πικνα απο ενα vpn δικτυο στο internet το playstore εχει βαλει τοποθεσια Αμερικη και δεν μπορω να κατεβασω εφαρμογες που ειναι μονο για Ελλαδα...(πχ fuelgr) το playstore δεν το βρισκει καν...ή αν πατησω απο link μου λεει πως δεν ειναι διαθεσιμο στην χωρα μου... Εχω δοκιμασει απο τα settings του gmail να βαλω ελλαδα αλλα δεν κανει κατι... Τι μπορω να κανω ξερει κανεις; Το προβλημα ειναι σε οτι δικτυο και να μπω...ειτε εχει vpn ειτε οχι...
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! thumbsup.png Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
καλως σας βρηκα λοιπον! (αν και μελος απο το 2015 εδω) Περναω την dev ROM
-
ερωτηση: Απο xiaomi.eu dev σε aroma θελει factory reset?
-
playstrore location problem
ΜήνυμαΓεια σας! Εχω συνδεθει καποιες φορες απο vpn αμερικης απο το κιν μου και πλεον αυτο εχει αποθηκευτει στο κινητο μου... Προσπαθω να κατεβασω εφαρμογες που ειναι μονο για Ελλαδα και δεν με αφηνει...(λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμο στην χωρα σας) Εψαξα στα google settings και ειναι ολα στα ελληνικα..(οτι ειμαι ελλαδα) επισης τοποθεσια μου δειχνει στην ελλαδα... Εσβησα τις μνημες του playstore αλλα και παλι τιποτα... Τι μπορω να κανω ξερει κανεις..;
-
Επιλογή tempered glass
Μήνυμαεγω πηρα αυτο εδω (σορρυ για την διαφήμιση) ακριβο αλλα καλο και καλυπτει ολη την οθονη!
-
Πρόβλημα βίντεο
ΜήνυμαΚαι εγω το ιδιο προβλημα... Οταν παιζει βιντεο απο οποιαδηποτε εφαρμογη.....
-
για redmi pro;;;
-
Παιδια εκει που λεει ξεκλειδωμα προστασιας οθονης bugarei η εφαρμογη και κλεινει.