Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 54.
-
Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από demakhs: “Ποσο κάνει το mi mix είπαμε?? Ποοοοοοοοοσοοοοοοοοοοοο?? ” Να ΣΕ πώ εγώ. Όσο ένα iPhone... Δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο δισεκατομμύριο να δώσει μηλαράς τόσα φράγκα για συσκευή που ΔΕΝ είναι Apple. Εδώ συμφωνώ 100%. ” =============== Φεβ 19th 2017, 8:26pm =============== Παιδιά σήμερα θέλω να σας ανακοινώσω κάτι. Εκτός του ότι είμαι κατενθουσιασμένος με την XiaomARA που ήδη πήρα, προχώρησα και στην δεύτερη φορά Xiaomi. Παράγγειλα και το Mi Max …
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από Monty Python: “Ερώτηση: θα μπορούσατε να μου πειτε σύντομα τι πιστεύεται ποιο είναι καλύτερο το Xiaomi Redmi Note 4 (η κινητάρα που αγόρασα) ή το Huawei P9 Lite που αγόρασε ένας φίλος και με παρότρυνε να το αγοράσω και γώ? Ρωτάω γιατί θέλω να του busting his ball a little bit! ” Το RN4 MTK έχει: 1) Ελαφρώς καλύτερο επεξεργαστή (Helio x20 vs HiSilicon Kirin 650). 2) Ελαφρώς καλύτερη κάρτα γραφικών (Mali-T880 MP4 vs Mali-T830MP2). 3) Μεγαλύτερη οθόνη (5.5 inche…
-
Πάντως παιδιά με έχει καταπλήξει ίσως και περισσότερο από το τηλέφωνο η παρέα εδώ μέσα. Με τις λίγες μέρες που έχω εδώ βλέπω ότι υπάρχουν παιδιά που είναι διατεθειμένα να σπαταλήσουν τον προσωπικό τους χρόνο για να βοηθήσουν κάποιους νουμπάδες σαν και εμένα δείχνοντας ένα είδος αλληλεγγύης που δεν είναι γνώριμο πια στην ελληνική κοινωνία όπου επικρατει σε μεγάλη κλίμακα το "εις οιωνος άριστος αμύνεσθαι περί πάρτης". Ερώτηση: θα μπορούσατε να μου πειτε σύντομα τι πιστεύεται ποιο είναι καλύτερο το…
-
Λοιπόν παιδιά μου. Σήμερα το απόγευμα από τις 5 μέχρι τις 7 ο Γίωργος μέσω team viewer στον υπολογιστή ενός φίλου μου μου σέταρε την κινητούμπα και τώρα το μηχανάκι δουλεύει με πλήρη τα ελληνικά. Δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα εγώ μόνος μου και τον ευχαριστώ και μέσα από το forum. Ελπίζω να αποκτήσω τις γνώσεις για να μπορέσω να βοηθήσω και εγώ στο μέλλον παιδιά που τα βρίσκουν μπαστούνια. ΣΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΠΕΡ το ΚΙΝΗΤΟ! =============== Φεβ 11th 2017, 8:45pm =============== Ο @George Kaggelaris βεβαίως β…