Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 189.

• Redmi 1S & Mi Band

Astrolabe - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

Ξανά επανέρχομαι στο θέμα. Έχω διαβάσει για να λειτουργήσει το Mi Band με το Hongmi 1S θα πρέπει η συσκευή να έχει android 4.4.4. kit kat. Ωστόσο μίλησα με μια υπάλληλο στο merimobiles και μου είπε ότι λειτουργεί το Mi Βand με Hongmi 1S. Τελικά τι ισχύει?

• Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της κοινότητας που μας προσφέρουν υποστήριξη. Καλή επιτυχία σε όλους.

• MIUI V6

Astrolabe - - Official MIUI Rom

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Οπότε αναμένουμε!!!

• MIUI V6

Astrolabe - - Official MIUI Rom

Μήνυμα

Καλησπέρα, Η Miui 6 πότε θα είναι διαθέσιμη για το Hongmi 1S? Ευχαριστώ.

• H Miui V6 για το Hongmi 1S πότε θα είναι διαθέσιμη?

• App for hands free

Astrolabe - - Google Play Store

Μήνυμα

Θα ήθελα να μου ενημερώσετε εάν υπάρχει κάποια εφαρμογή για hands free. Έχω το Xioami Hongmi 1S και hands free τα ελληνικά Crystal Acoustics mic-20. Λειτουργούν τέλεια αλλά το μόνο πρόβλημα που έχω είναι όταν δέχομαι κλήσεις δε μπορώ να τις απαντήσω πατώντας το πλήκτρο από τα hands free και αναγκάζομαι να κάνω αυτή την ενέργεια από το τηλέφωνο. Υπάρχει κάποια λύση? Ευχαριστώ.

• Ευχαριστώ, έκανα εκκαθάριση και τα κατάφερα.

• Επανέρχομαι πάλι στο θέμα. Με το Κ9 που μου είχες προτείνει το κατάφερα με το πρωτόκολλο POP3 αλλά δε με βολεύει ιδιαίτερα η εφαρμογή και θα ήθελα να χρησιμοποιώ το Mail της Miui, κάνω όλα τα βήματα αλλά στο τέλος μου βγάζει ότι βάζω λάθος όνομα ή κωδικό, κάτι που φυσικά δεν ισχύει γιατί το έχω τσεκάρει πολλές φορές. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν μπορώ να σβήσω την εφαρμογή mail της Miui και να τη ξανά φορτώσω στο κινητό μου. Ευχαριστώ. Υ.Γ. Θέλω να κάνω τη διαγραφή γιατί στο όνομα που μου ζητάει να ει…

• Ευχαριστώ πολύ.

• Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση κατέβασα την εφαρμογή K9 και προσπάθησα και στο mail του Mui αλλά δε μπορώ να προσθέσω το mail POP3, υπάρχεις κάποιος οδηγός για το POP3?

• Καλησπέρα, Ελπίζω το νήμα να το έχω αναρτήσει στο σωστό section, εάν όχι παρακαλώ να μεταφερθεί. Θα ήθελα να μου προτείνετε μια εφαρμογή που κατά την άποψη σας είναι η καλύτερη για να συγκεντρώσω όλους τους λογαριασμούς των mail μου σε έναν. Επίσης επειδή έχω ένα mail POP 3 θα ήθελα να μπορώ να προσθέσω και το συγκεκριμένο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Τώρα που έκανα update τη νέα Rom, μπορώ να σβήσω και πάλι το αρχείο update.zip ή πρέπει το νέο αρχείο να το αφήσω έτσι ώστε να λειτουργεί το τηλέφωνο χωρίς προβλήματα?

• Ευχαριστώ πολύ.

• Φίλε θα μπορούσες να μου πεις ποια Rom πρέπει να κατεβάσω γιατί δε τη βρίσκω. Ευχαριστώ.

• Φίλε ευχαριστώ και πάλι, άλλη μια βοήθεια θα ήθελα, μπορείς να μου στείλεις ποια νέα Rom βάλω για το Hongmi 1S? Τις έχω μπερδέψει λίγο και δε θέλω να περάσω κάποια λάθος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, να το σβήσω πριν βάλω το νέο update ή μετά?

• Καλησπέρα, Θέλω να περάσω τη νέα Rom και θα ήθελα να ρωτήσω άμα μπορώ να σβήσω το προηγούμενο αρχείο update.zip που είχα περάσει στο κινητό μου. Ευχαριστώ.

• Πρόβλημα με το Viber

Μήνυμα

Έκανα τις ενέργειες που πρότεινε ο φίλος tora33 λίγο πιο πάνω.

• Πρόβλημα με το Viber

Μήνυμα

Τελικά έγινε. Ευχαριστώ.

• Πρόβλημα με το Viber

Μήνυμα

Sorry που άργησα να ξαναμπώ, έκανα αυτές τις ενέργειες αλλά δε έγινε τίποτα απολύτως. Όσο αναφορά τη Rom, έχω την GTV - 3.20.0. Καμία άλλη βοήθεια? Ευχαριστώ.