Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 189.
-
Πρόβλημα με το Viber
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους, Έχω φορτώσει το Viber στη συσκευή μου αλλά δεν αναγνωρίζει τις επαφές μου. Στην αρχή έκανα καταχώρηση τις επαφές μου στη μορφή 003069... και δε τις αναγνώριζε, μετά με το Number Fixer τις μετέτρεψα στη μορφή +3069... αλλά και πάλι δε τις αναγνώριζε, γνωρίζει κανείς την αιτία του προβλήματος και τη διόρθωση του? Ευχαριστώ εκ΄των προτέρων.
-
Διαγραφή εφαρμογών
ΜήνυμαΣας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.
-
Διαγραφή εφαρμογών
ΜήνυμαΠάω να βάλω την νέα Rom σύμφωνα με τον οδηγό και μου βγάζει μήνυμα ότι δε βρίσκει το update.zip στην sd κάρτα ενώ οδηγός λέει να το τοποθετήσω το update.zip στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Καμία ιδέα κανείς?
-
Διαγραφή εφαρμογών
ΜήνυμαΓιατί έχει χαθεί το link από τη Rom?
-
Διαγραφή εφαρμογών
ΜήνυμαSorry αλλά επειδή είμαι καινούργιο στο χώρο θα ήθελα μια βοήθεια, το κινητό μου είναι το HM 1SW με έκδοση android 4.3 JLS36c και Miui version JHCCNBD24.0 , να βάλω τη τελευταία Rom? Θα έχει κάποια διαφορά? Θα διαγραφούν με αυτό οι άχρηστες εφαρμογές. Ποια είναι η τελευταία Rom για αυτό το μοντέλο? Αυτή είναι η τελευταία Rom για το 1S? Redmi 1S Full ROM => xiaomi-miui-hellas-4.3_armani_Stable36-Hellas-GTV-3.20.0.zip
-
Διαγραφή εφαρμογών
ΜήνυμαΦίλε SomniusX, οι εφαρμογές που θέλω να διαγράψω είναι το Opera mini, Mobogenie, Opera mobile, άμα τις διαγράψω θα δημιουργηθεί πρόβλημα?
-
Διαγραφή εφαρμογών
ΜήνυμαΤο κινητό μου το παρέλαβα root-αρισμένο και θα ήθελα να διαγράψω κάποιες εφαρμογές που ήταν εγκατεστημένες ήδη στο κινητό, τις διαγράφω με το Es - File Explorer ή υπάρχει κάποιος ευκολότερος τρόπος? Ευχαριστώ.
-
Redmi 1S & Mi Band
ΜήνυμαΚαλησπέρα, Γνωρίζει κανείς άμα θα υπάρχει συμβατότητα μεταξύ Redmi 1S και Mi Band? Ευχαριστώ.
-
- Να κάνεις την αγορά σου μέσω Pay Pal. - Να αγοράσεις μόνο το κινητό και όχι κάτι άλλο μαζί έτσι ώστε να μην είναι ογκώδες το δέμα και προκαλέσεις υποψίες στο τελωνείο. - Εγώ θα σου πρότεινα να επιλέξει απλή μεταφορική και όχι EMS. Υ.Γ. Εγώ παρέλαβα πριν λίγες μέρες από Merimobiles με EMS και το δέμα μου εκτελωνίστηκε ( Κινητό και Power Bank ).