Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-36 από 36.
-
Παράθεση από mparaxir: “για το mido θα βγει ρομ?δημητρη στο προφιλ αφαιρεσα το ρυζακι και το redmi 2 που ειναι της γυναικας.δεν θελει πλεον αναβαθμισεις η γυναικα εγω το ρυζακι δεν το χρησιμοποιω πλεον οποτε για vip εμαιλ για ρομ εχω βαλει μονο το latte και mido ” Προδότη! που μας αφήνεις εμάς με το ρυζάκι? Άντε καλορύζικο το νέο σου εργαλείο
-
Παράθεση από geomos: “@Snake Οι αλήτες δεν βγάλανε ένα αστακό ένα χαβιάρι. Εμμμ έτσι είναι αυτά άμα είχαμε ΠΑΣΟΚ ακόμα θα τρώγαμε!!! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πάντως, σε όσα στρατόπεδα υπηρέτησα και έτυχε αλλαγή διοικητού (ακόμα και λοχαγού) ο μπουφές ήταν πιο πλούσιος από αυτό της Infoquest
-
Παράθεση από Red21: “Μην ξεχνατε να ψηφιζετε καθε μερα το φορουμ εδω που εχουν κανει τοση δουλεια αφιλοκερδως για εμας τα παιδια!! MIUI Fans of the Year Πλεον ο αντιπαλος φαινεται να ειναι ο νεος ευνοουμενος των "ολοι τους και μονοι μας" το Βιετναμ και απο οτι φαινεται κανουν το παν συνασπιζομενοι για να μας πλησιασουν..... Οπότε συνεχίζουμε να ψηφίζουμε ακαταπαυστα με τον ίδιο ρυθμό με σκοπο να πετυχουμε εναν εμφατικο ΚΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ θριαμβο !! Υ.Γ. Και αν θελετε να ριχνετε που και που καμια…
-
Poll για request στη Xiaomi σχετικά με ενσωμάτωση sms mod 160 χαρακτήρων στις official roms
kmayas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από autojono: “E N N O E I T A I Σήμερα αγόρασε φίλος το REDMI 3 PRO από e-shop.gr και δεν έχει καθόλου Ελληνικά και ο φουκαράς έχει φοβηθεί για την αξιοπιστία της αγοράς του. ” Κάντε έλεγχο γνησιότητας γιατί "μερηκοί" πουλάνε ανοικτά πακέτα/συσκευασίες λες και είναι λεμόνια. διόλου απίθανο να δείτε verified 2 times ή περισότερο
-
Πάμε δυνατά ρε... τι βιετνάμ και πράσινα άλογα? +1 κάθε μέρα και σήμερα και απο μένα (ID 1597560670) +1 mitch002 +1 RedStorm21
-
Παράθεση από kyrgeo1978: “Εγώ έχω την εντύπωση ότι ψήφισα δύο φορές με το δικό μου λογαριασμό. Είχα ψηφίσει το μεσημέρι. Το απόγευμα ξαναμπήκα με το λογαριασμό μου και μου δινόταν η δυνατότητα να ξαναψηφίσω την ελληνική κοινότητα. Ψήφισα φυσικά και με το λογαριασμό της γυναίκας μου (kiriakos1978 ). ” Για αυτό τσατίστηκα...Γιατί δινει δικαίωμα να ψηφίζεις κάθε μέρα και εγω έχασα την ευκαιρία να ψηφίσω πριν γυρίσει η μέρα στην κινα και χάσαμε μια ψήφο
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ 1. Επιλέγετε την κατηγορία για τα FAN Sites όπως βλέπετε στην παραπάνω εικόνα. 2. Ψηφίζετε την χώρα μας. 3. Μην ξεχνάτε πως μπορείτε να ψηφίσετε από όλους τους λογαριασμούς που έχετε στις συσκευές σας, και μπορείτε να επαναλάβετε την ίδια ψήφο κάθε μέρα καθ'όλη την διάρκεια του διαγωνισμού. ” >How to Vote >>1. Each ID can vote up to 5 times for each award every day. >>2. Each user can vote for one candidate only once every day. >>3. Each user can vote up to 40 times ever…
-
Παράθεση από AbyssD: “Καλησπερα παιδια, αυτο ειναι λαθος η ισχυει? ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ GLOBAL DEV ΓΙΑΤΙ ΘΑ BRICKΑΡΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ. ” Ωχ... αλλοίμονο σε αυτούς που σου εμπιστεύονται τα κινητά τους
-
Παράθεση από mparaxir: “Πωπω στο ρυζακι η νεα ρομ ειναι ρουφηχτρα μιλάμε ελπιζω να στρωσει οσο περνανε οι μέρες και σταθεροποιηθει ” Στο δικό μου αδειάζει πιο αργά απο τις προηγούμενες. Ελάχιστα πιο αργά. Μπας και έβαλες καμιά νέα εφαρμογή ρουφίχτρα?
-
Παράθεση από isskon: “το γεγονός ότι καποιος δεν γράφει συχνά, δεν σημαίνει ότι ψάχνει για κορόιδα ή οτιδήποτε άλλο... Κατά την γνώμη μου! ” Με όλο το θάρρος, το γεγονός ότι ένας..... έχει γράψει από μια φορά στις 26, 27 Νοεμβρίου του 2015 και 13 Μαρτίου του 2016 και σήμερα (πριν λίγη ώρα) 29 μηνύματα σε διάστημα λιγότερο της μιας ώρας και στο καπάκι πετάει μια αγγελία πώλησης, τι σημαίνει κατα την γνώμη σου?
-
Καλή επιτυχία XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone
-
Παράθεση από michael: “Οτι να ναι σχόλια..έπρεπε να ρωτάει εσάς τους σχετικους η xiaomi για το ποσά κινητά θα βγάζει και ποτε....τζάμπα τον πληρώνει τον hugo barra... ” Παράθεση από michael: “Η xiaomi δεν έπιασε τον στόχο τον πωλήσεων που είχε βαλει επειδή μέσα στο 2015 δεν παρουσίασε νέες hot συσκευές (εκτός από το note 2 και mi4c ) .Τώρα προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος,ο ανταγωνισμός είναι πολύ σκληρός,καλά κάνει και βγάζει νέα κινητά με ακόμα καλύτερη ποιότητα ,τώρα αν καποιοι δεν ξέρετ…
-
πάμε γερά +1 και από εμένα 1597560670