Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-199 από 199.
-
mi5s plus boot problem
Μήνυμααλλο σχέδιο τώρα. Δεν την αναγνωρίζει το λάπτοπ. Χτυπάει συνέχεια σαν να προσπαθεί να τη διαβάσει αλλά τπτ. Μου βγάζει μνμ ή συσκευή δεν αναγνωρίζεται. Να δοκιμασω άλλη θύρα;
-
mi5s plus boot problem
Μήνυμαerror cannot receive hello package
-
mi5s plus boot problem
Μήνυμαμ'αυτό μου βγάζει σφάλμα "Ο διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος δεν επαρκεί για να εκτελεστεί αυτή η εντολή.(0x80070008) Max buffer sector is 256" στα 89 sec. Fastboot china dev 6_11_10
-
mi5s plus boot problem
Μήνυμα160 με 170sec κάνει κάθε φορά =============== Νοε 25th 2016, 10:55am =============== miflash έχω το τελευταίο. fastboot rom τις τελευταίες αλλά και δε νομίζω να υπάρχουν πολύ παλιότερες αφού το τηλέφωνο βγήκε 29/9
-
mi5s plus boot problem
Μήνυμαεχω φλασάρει china dev και stable τις τελευταίες και οι 2 έβγαλαν success μονο global stable δε δοκίμασα την κατεβάζω κι αυτή σωστη εκδοση τι εννοεις miflash ή ρομ;
-
mi5s plus boot problem
Μήνυμαμε τον οδηγό που έγραψα στο post 10. από τότε δεν το ξαναβάζω σε edl έχει μείνει εκεί μόνιμα.
-
mi5s plus boot problem
ΜήνυμαΑμπελώνα Λάρισας είμαι αλλά αν κάποιος νομίζει πως μπορεί να το επαναφέρει του το στέλνω χθές. πως ανεβάζω screenshot απο το device manager και το miflash? πρέπει πρώτα να τα ανεβάσω σε κάποιο site; αν ναι ποιο είναι καλό;
-
mi5s plus boot problem
Μήνυμακι όμως αυτό συμβαίνει. έκανε κανονικά flash χωρίς σφάλμα αλλά δεν ανοίγει. σαν να έχει κολήσει σε edl mode. To βάζω στο λάπτοπ το βλέπει qualcomm 9008 πατάω το power (και τέταρτο το έχω πατήσει) συνέχεια φεύγει για λίγα δευτερόλεπτα το qualomm 9008 και μετά το ξαναβλέπει έτσι.
-
mi5s plus boot problem
Μήνυμαδε γινεται τπτ ακουω το pc που το βλεπει συνεχεια αλλα δε μπουταρει
-
mi5s plus boot problem
Μήνυμαπαιδια ευχαριστώ για τη βοήθεια. Θα είμαι μακριά από pc μέχρι τις 5 τουλάχιστον οπότε δε μπορώ να δοκιμασω τώρα κάτι άλλο. Τα ξανά λέμε μετα τις 5 με όποιον θελει να βοηθήσει. Ευχαριστώ ξανα =============== Νοε 24th 2016, 5:41pm =============== επανηλθα και είμαι ετοιμος για προτασεις και βοηθεια αυτη τη στιγμη εχω κατεβασει το κινεζικο pcsuite για να περασω απευθειας τη recovery rom με βαση ενα οδηγο για το mi5 αλλα δεν καταλαβαινω τπτ απο τα κουμπια του mipcsuite. Έκανα κάτι με βαση αυτό αλλά …
-
Παράθεση από demakhs: “το δικό σου, το οποίο είχες παραγγείλει από τις .....και είχε ξεκινήσει από Κίνα από τις ......??? εγώ δεν μπαίνω να το δω συχνά το tracking number πια.....μια φορά τη βδομάδα, φτάνει.... ” το είχα παραγγείλει στις 2/11 και μου το έστειλε το banggood 3/11. στο στάτους hong kong κλπ ήταν από 9/11
-
mi5s plus boot problem
Μήνυμαδε δουλεύει με fastboot γιατί έχω κλειδωμένο bootloader. μόνο edl mode παίζει να δουλέψει αλλά δεν ξέρω αν μπαίνει και πώς!!!!
-
mi5s plus boot problem
Μήνυμαδε μπορώ να ακολουθησω τον οδηγό γιατί έχω κλειδωμένο bootloader. Δυστυχως έκανα τη μλκ και δεν έβαλα το miui account και δεν μπορώ να ξεκλειδωσω. Τα πράγματα είναι πολύ σκούρα.
-
mi5s plus boot problem
Μήνυμασχετικα με τη συσκευη δεν υπάρχει γιατί δεν ανοίγει το τηλεφωνο. Οταν βάζω στο Pcsuite μου βγαζει οτι είμαι up to date. stable μου εβγαλε μόνο. εχω την v8.0.10.0.MBGCNDI δε μου βγάζει επιλογή για developer (beta)
-
mi5s plus boot problem
Μήνυμακαλημέρα, Πήρα σήμερα το mi5s plus με unofficial rom και προσπαθησα να ακολουθησω τον οδηγο Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) αλλά ενώ την έκανε τη διαδικασία σωστα (νομίζω γιατί δεν το παρακολουθούσα συνέχεια αλλά μετά έκανε reboot το τηλέφωνο και δεν ανοίγει. Βγάζει το android απο κάτω αλλά τπτ. έχω καμια ώρα έτσι. Που κα που βγαίνει μια μπάρα αλλά δεν. recovery και fastboot μπαίνει αλλά δε μπορώ να περάσω fastboot rom …
-
Παράθεση από Opanos: “Καλημέρα παίδες, έχει κανείς άποψη για το igogo.es ? ” Προσοχή παιδιά! Το συγκεκριμένο μαγαζί είναι από Κινα και στέλνει από εκεί. Οπότε τελωνείο παίζει κανονικά. Μάλλον απευθύνεται κυρίως σε ισπανόφωνους εξού και τα ισπανικά. Αν δείτε στο sobre nosotros διεύθυνση ειχει hong kong china. ενώ λέει πως στέλνει με cn post.
-
@demakhs Καλησπέρα, εγώ έχω tracking από swiss post RS.........CH είναι στην ίδια κατάσταση με σένα αλλά από 09/11. Από προηγούμενη αποστολή με swiss post τον Αύγουστο φάνηκε στα ΕΛΤΑ μετά από 12 μέρες. Όποτε υπομονή και στείλε θετική ενέργεια και προς τα δω καθώς τα πράγματα είναι σκούρα (Τελώνες και Φαρισσαίοι παραμονεύουν).