Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 199.
-
@Johny89 @zisistil @giwrgosalim Μιλώντας καθαρά από προσωπική πείρα με το geekbuying κι έχοντας πάρει από εκεί 7 ή 8 τηλέφωνα (τον παλιό καιρό προ τελωνείου) ενώ όντως είχαμε κάποια θεματακια με την επικοινωνία για μία αλλαγή που ήθελα να κάνω σε μία παραγγελία στην παρακάτω περίπτωση mi5s plus boot problem Μου φέρθηκαν άψογα αφού μου αντικατέστησαν τηλέφωνο, και μάλιστα ακριβό, που ήρθε και δούλευε κανονικά ( με unofficial βέβαια) και το μπρικαρα εγώ στην προσπάθεια να του περάσω την ελληνική ρ…
-
Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα: Το ακουστικο στο mi5 pro φίλου φαίνεται να μας άφησε. (Ακούγεται πολύ στο βάθος τόσο στις κλήσεις όσο και στο cit test) Λέμε να παραγγείλουμε από Κίνα αλλά ρωτάω αν κάποιος από εσάς έχει πάρει και έχει περισευμα κανένα ή αν ξέρετε κάποιο service που να το κάνει πιο γρήγορα (και πολύ πιο ακριβά βέβαια) γιατί από Κίνα 2 βδομάδες θα τις φάμε σίγουρα.
-
το κινητό το πήρα τώρα και φοράει global rom αλλά την 8.1.6.0 η οποία δεν υπάρχει στο site en.miui.com άρα πρέπει να είναι από αυτές που ανακλήθηκαν. Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει τι πρόβλημα υπήρχε με αυτές τις ρομ και ανακλήθηκαν; Πρέπει να την αλλάξω; Αλλιώς η τελευταία xtrv stable είναι οκ να την βάλω; Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Ps: διάβασα ένα τοπικ που μιλάει για τις global από 8.0.4.0 και μετα και είδα τα προβλήματα οπότε πάμε για ξεκλείδωμα και xtrv beta1 που βασίζεται στις κινεζικές ρ…
-
μια ερώτηση αν είναι εύκολο. Αύριο παραλαμβάνω ενώ redmi note 4 3/64 για φίλο. Ποια ρομ είναι η καλύτερη ελληνικη xtrv για να περάσω; Με ενδιαφέρει κυρίως από θέμα μπαταρίας και να μην έχει τπτ κολλήματα ή άλλα bugs. (Διάβασα καμία 5-6 σελίδες πίσω αλλά δεν έβγαλα άκρη κι είναι δύσκολο να διαβάσεις τόσες σελίδες) Ευχαριστώ
-
Μετα από 3-4 μέρες χρήσης στο natrium να πω πως η μπαταρία δεν έχει ιδιαίτερο θεμα, μάλιστα είναι καλύτερα από την 7.3.9 (την 7.3.16 δεν μπόρεσα να τη βάλω). Να επιβεβαιώσω κι εγώ το θέμα με τη συντόμευση επαφών (όχι πως το χρησιμοποιώ απλά το δοκίμασα από περιέργεια) Γενικά πάντως για τα δικά μου γούστα και τις δικές μου ανάγκες τη βρήκα μία πάρα πολύ καλή ρομ συγχαρητήρια στους μάγειρες για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν
-
Το κακό έχει παραγινει πια δεύτερη συνεχόμενη θήκη πάει για ΥΕΔ Θεσσαλονίκης. Είναι και για άλλον άντε ζητά του και 3 ευρώ εξτρα. Τελικά μήπως ότι είναι για κεντρική - βόρεια Ελλάδα το στέλνουν κατευθείαν ΥΕΔ Θεσσαλονίκης. Σκανερ μάλλον δεν παίζει αλλιώς γιατί να σταματανε τις θήκες στο φακελάκι με τις φυσαλίδες. Ούτε μπαταρία έχει ούτε και μεγάλο είναι. Πάντως ο @osalonikios έχει δίκαιο. Αφού πρώτα περάσαμε τα τέρατα τώρα θα πληρώνουμε ౩€ για tempered glass του δολαρίου. Τουλάχιστον θα θυμάμαι …
-
περαστηκε στο natrium (mi5s plus) κανονικά ενώ με την προηγούμενη είχα θέμα. Εντυπώσεις σε 2-3 μέρες πάντως δε φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα προς το παρόν.
-
η ρομ μέσα έχει twrp. Τι δεύτερη φορά όταν το ξαναέκανα εγκατάσταση και έκανε πάλι το ίδιο ήταν με το twrp της ρομ. @gkalen @adekastos
-
@gas83 Όχι ξεκλειδωτος είναι.
-
σε mi5s plus αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα με τον @adekastos Χωρίς να βγάλει error στην εγκατάσταση κόλλησε στο τέλος της μπάρας και με πατημένο το power έκανε reboot και κόλλησε στις τελετές στο mi Εκανα restore από twrp στην 7.3.2 αφού η 7.3.9 μου φάνηκε πως είχε θέμα με τη μπαταρία.
-
Ειχα κι εγώ το nillkin και δεν κολλούσε καλά στις άκρες. Το έβγαλα όταν πήρα 2-3 full cover αλλά τα έβγαλα κι αυτά καθώς αυτά κολλάνε μόνο γύρω γύρω και στην οθόνη έχει αέρα με αποτέλεσμα όχι καλή αίσθηση στην αφή και ένα "συννεφάκι" να το πω στα χρώματα τις ίριδας στη μέση της οθόνης περίπου. Παρήγγειλα χθες το airglass της brotect να δούμε πως θα καθίσει αυτό. Προς το παρόν είμαι χωρίς τζαμακι με την original flip θήκη της xiaomi να προστατεύει και μπροστά. (Από τη θήκη είμαι πολύ ευχαριστημέν…
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
Μήνυμακαλημέρα στην παρέα. Να ενημερώσω κι εγώ με τη σειρά μου πως αφου βρεθήκαμε συγχωριανοί με τον @kostas.kil κανονίσαμε χθες και βγάλαμε την unofficial που είχε το τηλέφωνο του (mi5s plus) και περάσαμε την τελευτάια xtrv stable. επειδή δεν είμαι οργανωμένος σαν τον φίλο Χρήστο ( @derveni ) δεν κρατησα screenshots αλλα για εκπαιδευτικούς σκοπούς (αφου μπορεί να βοηθηθεί κόσμος) να αναφέρω τη διαδικασία που ακολουθησαμε: Το κινητό ήταν με unofficial ρομ 8.0.1.0.0 και καλά global stable Με CN στον κω…