ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508
Ακυρο παιδιά. Το ξανά έτρεξα σήμερα το πρωί και έπιασε 155000 Οπότε μάλλον ήθελε κι αυτό λίγο ξεκούραση και να καθίσει λίγο ή ρομ. Κατά τα άλλα σούπερ η καινούρια ρομ εκτός από 160 χαρακτήρες σε sms που χάθηκαν (όχι πως με νοιάζει ιδιαίτερα αφού σπάνια στέλνω μηνύματα). @apsogos4ever Ναι στο mi5s plus
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508
εβαλα την καινούρια xtrv 7.2.24 και έτρεξα ένα antutu και ενώ στις προηγούμενες έπιανε 150000 με 159000 τώρα με το ζόρι 130000. Έχω την 4/64 έκδοση. Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος κάτι αντίστοιχο;
@Giannis25 Εγώ που πήρα το xiaomi power bank 2 10000 από banggood untracked όταν πήγα στις παραγγελίες μου είχε ένα κουμπί track και έδειχνε την πορεία μέχρι που έφυγε από Αγγλία. (Τώρα γιατί από Αγγλία δεν ξέρω αλλά ήρθε και αρκετά γρήγορα 24/1 παραγγελία 8/2 παραλαβή)
Και εγώ να αναφέρω πως σε 4 φλασαρισματα που έχω κάνει από τότε που το πήρα δεν έχω χάσει apn. Αν και νομίζω πως γίνεται μόνο με cosmote sim (εγώ έχω μία sim της vodafone) Πάντως παιδιά το κινητό μας τα σπάει κυριολεκτικά!!!!
το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ και το έστειλα πίσω και μου το αλλάξανε όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω θέμα mi5s plus boot problem Δεν ξέρω που οφειλόταν αλλά στο φορτιστή και στο usb του laptop το είχα πολύ ώρα για να αποφορτίστηκε εντελώς. Πάντως μετά από αυτό μόνο με official rom. Επίσης επειδή τώρα τελευταία έχω δει πολλά ξεκλειδώματα και με unofficial rom (έγινε και σε μένα σε 1 mi5 pro καλό είναι πρώτα να δοκιμάζουμε αυτό γιατί με ξεκλείδωτο bootloader τα πράγματα απλοποιουνται πολύ. @S0…
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579
@osalonikios Θοδωρή σαν πιο έμπειρος που είσαι με το aliexpress φαντάζομαι σε κάποια από αυτά τα καθυστερημένα έχεις πάρει refund σωστά; Οπότε τι κάνουμε στην περίπτωση αυτή;
θα ήθελα να μου πείτε τι κάνουμε στην παρακάτω περίπτωση. Είχα 2 παραγγελίες από 11/11 από aliexpress και έχω πάρει refund στους 2 μήνες και κάτι. (15 και 20 Ιανουαρίου αντίστοιχα). Σήμερα το τρακινγκ εμφανίστηκε στα ΕΛΤΑ. Τι πρέπει να κάνω; Αρνούμαι να τα παραλάβω για να γυρίσουν πισω; Η αλήθεια είναι πως δεν τα θέλω πλέον έχω πάρει αλλά. Ειναι 2 τζαμακι και μία θήκη.
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579
και στις 2 ταυτόχρονα 4g δεν γίνεται ποτέ. Το θέμα με τον φίλο @Giorgos Karavidas είναι ότι η 2 σιμ αρνείται να μπεί σε 4g ενώ η ίδια κάρτα στο slot1 έχει κανονικά 4g. Σωστά τα λέω Γιώργο;