Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 199.

• Το ξέρω αυτό και το καταλαβαίνω. Απλά ρωτάω πως προχωράει η εξέλιξη της αποστολής με το συγκεκριμένο τρόπο που δεν έχω χρησιμοποιήσει ξανά. Αν θα αλλάξει το status σε picked for customer ή κάτι τέτοιο για να ξέρω αν ο κινέζος λέει αλήθεια ότι έστειλε ή απλά πήρε ενα tracking number όπως έκανε από Αγγλία. (Off topic βασικά νομίζω στη Κινα δεν έχουν Χριστούγεννα κυριολεκτικά αλλά σίγουρα έχουν μεταφορικά με τον χαμό που γίνεται σε παραγγελίες και αγορές από όλους εμάς που τα γιορτάζουμε.) edit tha…

• Καλησπέρα παιδιά, όσοι έχετε παραγγείλει απο top one: στέλνει πρώτα το αγγικό tracking number και μετά το HK σωστά. του HK δε θα έπρεπε να προχωράει γιατί και τα 2 λένε shipment information received του HK είναι έτσι από 20/12 04:31 το αγγλικό το καταλαβαίνω αφού το δέμα δεν έχει φτάσει ακόμη αλλά μήπως δεν το έχει στείλει σκόμη;

• mi5s plus boot problem

gpapaioa - - Mi-5S Plus (Natrium)

Μήνυμα

μπράβο Θάνο. Ειδες το geekbuying άμεση εξυπηρέτηση. Πάντως να δω κι εγώ αν προλαβω τις γιορτές. (Το Πασχα εννοώ). Προς το παρόν καμία απάντηση. =============== Δεκ 20th 2016, 9:58am =============== Αυτο μου απάντησε το geekbuying: hi there, thanks for your time. we have got your returned item. please don't worry. we will resend you a new replacement. please wait patiently. if you have any questions, please feel free to let us know . faithfully, Jessie Βέβαια αυτό το please wait patiently μου κάν…

• Εκτός απροόπτου θα είμαι κι εγώ εκεί. ipapaiwa@hotmail.com

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• mi5s plus boot problem

Μήνυμα

Για όσους θα ήθελαν να μάθουν τι γίνεται σήμερα το tracking number έγραψε παραδόθηκε. Οπότε περιμένω την απάντηση του geekbuying στο mail που τους έστειλα.

• παιδιά τα φώτα σας. κάνω flash twrp by mic και κάνω εγκατάσταση της ελληνικής stable 8.0.6.0 και μου βάζει άλλο twrp full στα κινέζικα. έτσι είναι ή έχω κάνει κάτι λάθος; έπειδή δεν είναι για μένα το κινητό πείτε μου οι χρήστες ποια θεωρείται καλύτερη rom (stable κατά προτίμηση) ευχαριστώ

• mi5s plus boot problem

Μήνυμα

To τηλεφωνο παραδόθηκε στα ΕΛΤΑ. όντως το κόστος είναι 9.20€ για συστημένη επιστολή. Άντε να δούμε σε καμία 20 μέρες αν το λαβουν και βλέπουμε.

• mi5s plus boot problem

Μήνυμα

Έτσι είπανε τώρα θα δούμε. για τους πιο έμπειρους σ'αυτά τι πρέπει να κάνω πριν το στείλω; να έχω video με το πρόβλημα (ότι δεν ανοίγει και δε φορτίζει), να τραβήξω βίντεο ή φοτο τη συσκευασία αποστολής ή ξερω γω τι άλλο. dispute στο paypal πότε κάνω; τώρα ή αν δω πως οι Κινέζοι στραβώνουν;

• mi5s plus boot problem

Μήνυμα

παιδιά ευχαριστώ και πάλι για τις προσπάθειές σας!!! Χωρίς να με ξέρετε (ούτε καν με έχετε δει ποτέ) και όμως έχετε μπει σε τόσο κόπο για να με βοηθήσετε. οπότε φεύγει Δευτέρα και αναμένουμε.

• mi5s plus boot problem

Μήνυμα

εννοειται! Έχω απάντηση ήδη στο email τους και τους ζήτησα να μου στείλουν με official κινεζική ή global. Άντε να δούμε τι θα γινει. Με το νέο έτος κι άμα. =============== Νοε 26th 2016, 8:36am =============== Α το ξεχασα, Τώρα που σας έχω εδώ ευκαιρους και έτοιμους για βοήθεια τη Δευτέρα ή Τριτη παραλαμβανω το mi5s για φίλο κολλητό. Έρχεται κατά 99% με unofficial (ποτέ ξανα αλλά τώρα τη πατησαμε) οπότε σας θέλω ετοιμοπολεμους στο διπλανό thread γιατί με βλέπω να χτιζω τοίχο με τα τούβλα που θα …

• mi5s plus boot problem

Μήνυμα

update: καταρχήν ευχαριστώ όλους για το άμεσο ενδιαφέρον και την προσφορά βοήθειας. Μετά από επικοινωνία με τον thanos485 το τηλέφωνο μάλλον έχει θέμα hardware και δεν ανασταίνεται με τπτ. Στο email που έστειλα στο μαγαζί που το πήρα μου απάντησαν: (Hidden Content) Επειδή δε μου έχει ξανατυχει μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με πως το στέλνω πίσω (φάκελο, δέμα ή αλλιως, κόστος κλπ) Ευχαριστώ ξανά @thanos485 ευχαριστώ ιδιαίτερα για την προσπάθεια σου. Να κανονισουμε να το πάρω πίσω να το πακεταρω ν…

• mi5s plus boot problem

Μήνυμα

εννοείται πως πάλι δεν άνοιξε μετά το φλασαρισμα!

• mi5s plus boot problem

Μήνυμα

@derveni στειλε pm με τηλέφωνο να μιλήσουμε.αν μπορείς τώρα φυσικά!!!

• mi5s plus boot problem

Μήνυμα

λοιπον φλασαρω global stable =============== Νοε 25th 2016, 12:15pm =============== με το τελευταίο miflash. 175 sec success Αποσυνδεω παταω power

• mi5s plus boot problem

Μήνυμα

το εχω κάνει κι αυτο χθες το βραδυ. =============== Νοε 25th 2016, 12:08pm =============== @Bodai εννοείς όταν τελειώσει το φλασάρισμα;

• mi5s plus boot problem

Μήνυμα

το έκανα πριν δω την απάντηση σου @Bodai sorry τωρα τι να κάνω;

• mi5s plus boot problem

Μήνυμα

χωρις να κάνω κατι άλλο παρα μόνο να πατάω το power μονο του μετά και με τα volume - + φαινεται πάλι σε edl mode. δεν το αποσύνδεσα από τη θύρα usb.

• mi5s plus boot problem

Μήνυμα

τπτ πάλι βρε μήπως έχει χαλάσει το power;

• mi5s plus boot problem

Μήνυμα

καμια ιδέα για πως να το κάνω αυτό;