χωρίς περιορισμούς είναι. τέλος πάντων περιμένω τώρα την 7.3 και αργότερα την miui 8 μπας και γίνει τίποτα. κρίμα τέτοιο κινητό να μην μπορείς να το χρησιμοποιείς για multitasking. την τελευταία stable ελληνική φοράω btw.
έχεις κανείς άλλος θέμα με το Spotify? όταν το τρέχω στο παρασκήνιο ακόμα και κλειδωμένο, παίζει 1-2 τραγούδια και σταματάει μετά. γενικότερα βλέπω θέμα με την ram. αρκετές φορές βγαίνω για καμιά 20 δεύτερα από μια εφαρμογή και δεν έχει μείνει εκεί που ήμουν.
στην τελευταία ελληνική stable όταν βάζω το ξυπνητήρι στις 3 το πρωί αυτό πηγαίνει από μόνο του στις 4 . έχει κανείς άλλος τέτοιο θέμα με το ξυπνητήρι?
έχω την τελευταία ελληνική stable αλλά όταν μπαίνω στον es file Explorer δεν με αφήνει να σβήσω αρχεία από ένα usb stick που έχω συνδεδεμένο πάνω στο κινητό. υπάρχει κάποια λύση?
και μένα μου το κάνει όταν έχω το mi key,αν και το έχω ρυθμίσει να δουλεύει σαν power button. δηλαδή το πατάω και ξεκινάει η μουσική ενώ κανονικά δεν θα έπρεπε.
υπάρχει τρόπος να μην ανάβει το Led ειδοποίησης κατά την της φόρτισης ή όταν είναι χαμηλή η μπαταρία? δεν καταλαβαίνω αν έχει έρθει ειδοποίηση και ανοιγοκλεινω συνέχεια την οθόνη.
εγώ πάντως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την 7.1.3.0 σε θέμα μπαταρίας. ειδικά άμα το αφήσω καμιά ώρα παραπάνω όταν φτάσει 100% στην φόρτιση, δεν πέφτει με τίποτα μετά.
είχα ξαναρωτησει πριν καμιά βδομάδα αλλά μάλλον θαφτηκε το μήνυμα. την ελληνική 7.1.3.0 πότε περίπου να την περιμένουμε? νομίζω έχει βγει η eu(?) και ένας από τους διαχειριστές αν δεν κάνω λάθος είχε πει την προηγούμενη βδομάδα ότι θα έβγαινε και η ελληνική αλλά δεν διάβασα κάτι από τότε.
αρκετές φορές όταν πατάω πάνω σε ένα τοπικ μου εμφανίζει μια κενή σελίδα. πρέπει να πατήσω να με πάει στο πρώτο σχόλιο και μετά από εκεί να πάω στην τελευταία σελίδα για να δουλέψει.