Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-51 από 51.
-
μεχρι στιγμής όλα καλά σε nikel! Το antutu έπεσε λιγάκι, οι sim κομπλε και μπαταρία σε δοκιμή και βλέπουμε...
-
Παράθεση από drgeri: “Παράθεση από Dasop: “σήμερα "ανακάλυψα" πως μια φίλη έχει κι αυτή Nikel! Στην ερώτηση μου αν είναι οκ το εργαλείο μου είπε ότι έχει παράσιτο στο handfree! ακριβώς το θέμα που έχω κι εγώ άλλα όχι πάντα! έχω δοκιμάσει αρκετά handsfree(ολοκαίνουρια, μεταχειρισμένα, Samsung, Sony, Iluv) και σε όλα μου κάνει τα ίδια, μερικές φορές είναι κομπλέ άλλες δεν με ακούνε σχεδόν καθόλου. τα ακουστικά τα δοκίμασα σε redmi pro και μίλησα κανονικά χωρίς παράσιτα. Το δικό μου φοράει 6.12.8 X…
-
σήμερα "ανακάλυψα" πως μια φίλη έχει κι αυτή Nikel! Στην ερώτηση μου αν είναι οκ το εργαλείο μου είπε ότι έχει παράσιτο στο handfree! ακριβώς το θέμα που έχω κι εγώ άλλα όχι πάντα! έχω δοκιμάσει αρκετά handsfree(ολοκαίνουρια, μεταχειρισμένα, Samsung, Sony, Iluv) και σε όλα μου κάνει τα ίδια, μερικές φορές είναι κομπλέ άλλες δεν με ακούνε σχεδόν καθόλου. τα ακουστικά τα δοκίμασα σε redmi pro και μίλησα κανονικά χωρίς παράσιτα. Το δικό μου φοράει 6.12.8 XTRVbeta1 το δικό της global 8.4.0. καμιά ιδ…
-
μόλις το δοκίμασα σε Nikel και παίζει κανονικά...6.12.8
-
Πως να ξεκλειδώσουμε τον Bootloader του Redmi Note 3 Pro (Special Edition)(KATE) με τον Official τρόπο
Dasop - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαμε global 6.12.8 ξεκλείδωσε κανονικά!
-
σε redmi note 4 όλα κομπλε μέχρι στιγμής...και το antutu ΕΚΤΟΞΕΎΤΗΚΕ!!! +6000 περιπου. Well done!!!