Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-28 από 28.
-
Μόλις το έκανα, τα ίδια Από ότι καταλαβαίνω ήμουν πειραματόζωο για την xiaomi, και σαν 'ζώο' πάτησα update πριν το ψάξω λίγο μιας και χρησιμοποιώ την official stable γιατί ακριβώς δεν έχω το χρόνο να ασχοληθώ να μάθω να χειρίζομαι ενα Xiaomi και τις διάφορες ROM/updates κτλ. Από οτι διαβάζω το προβληματικό update είναι το MHRMIDL "nightly" ή κάτι.
-
"Noob alert" Καλημέρα gals n' guys, χτες το βραδάκι το κινητό κατέβασε την 8.2.ΧΧΧΧ(δεν κοίταξα ο τυφλός τα υπόλοιπα, μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που παίρνω update) και δεν άνοιξε ποτέ ξανά κανονικά. Αυτό που ζητάει τώρα είναι password (To start android, enter your password), ok είχα pattern και βαζω κανονικά τον κωδικό σε νούμερα αλλά εν τέλει οτι και να βάλω αυτό που βγάζει είναι: "your password that you entered is correct, but unfortunately your data is corrupt." και κατόπιν μιλάει για re…
-
Εφόσον υπάρχουν μόνο flip case επιλογές αφαιρώ τον εαυτό μου για να μην καθυστερήσω τους υπολοίπους @kyrgeo1978 1 μπλε γκρι flip case - ΡΟΔΟΣ @nicktamias 1 μπλε γκρι flip case @dreamtheatre14 2 μπλε γκρι πλάτη @cris1004 2 μπλε γκρι πλάτη @Stav 1 χρυσή πλάτη @dimpyr 1 μπλε γκρι flip case + 1 γκρι πλάτης ΑΘΗΝΑ @okeanos82 1 μπλε γκρι flip cover @klonos78 1 χρυσή πλάτη + 1 μπλε-γκρι flip case ΛΑΡΙΣΑ @Fotispas 1 γκρι πλάτη +1 γκρι flip-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ @Skoulikaros 2 μπλε γκρι flip ΠΕΙΡΑΙΑΣ @Tas1s 1 μπλε γκρ…
-
kyrgeo1978-- 1 μπλε γκρι flip case nicktamias-- 1 μπλε γκρι flip case dreamtheatre14-- 2 μπλε γκρι πλάτης cris1004-- 2 μπλε γκρι πλάτης Stav -- 1 χρυση πλατης dimpyr-1 μπλέ γκρί flip case 1 γκρί πλάτης okeanos82 1 μπλε γκρι flip cover klonos78 : Μια χρυση πλατης και μια μπλε-γκρι flip fotispas : Μία γκρι πλάτης και μία γκρι flip skoulikaros: 2 μπλε γκρι flip Tas1s: 1 γκρι πλατης goku003: 2 γκρι πλάτης
-
Καλησπέρα παιδιά, πολλά συγχαρήκια για την απίστευτη δουλειά που κάνετε με το φόρουμ!! Μόλις αγόρασα το KATE και αρχίζω σιγά σιγά να το δουλεύω. Έχω αντιμετωπίσει δυο προβλήματα προς το παρόν: 1) Όταν έχω hands free η απέναντι γραμμή δε με ακούει καθαρά. Συνάδελφος που έχει το ίδιο κινητό μου είπε οτι είναι γνωστό bug και έχει να κάνει με την αναμονή της συσκευής να ακούσει το 'ok google'. Κάπου στο ξένο φόρουμ είδα οτι εναλλάσσεται η χρήση πάνω-κάτω μικροφώνου και για αυτό έχει πρόβλημα. 2) Δε …