Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 117.

• σιγουρα η καλυτερη μεχρι τωρα anroid m για το μι3 μου! Η μπαταρια βελτιωμενη αρκετα και μια χαρα σταθερη. Πολλα μπραβο στα παιδια για την δουλεια τους!

• Προσθήκη επιλογής για ROOT με το Super User σε όλες τις ROM (Προσοχή !! το εγκαθιστούμε ΜΟΝΟ όταν υπάρχουν προβλήματα με τον Root Manager της MIUI). Θα υπαρχει δηλαδη root manager καπου σε αυτη την εκδοση οποτε δεν χρειαζεται οπως πρι να φλασαρουμε το super user? Καταλαβα καλα?

• Και εγώ με την τελευταία ρομ για το mi3. Όλα καλά με την εγκατάσταση. Αυτό που παρατηρώ και στις δύο anroid m ρομ, είναι ότι στον Internet browser υπάρχει κάποιο lag. Χρησιμοποιώ Chrome εδώ και ένα χρόνο χωρίς το παραμικρό lag. Από την αναβάθμιση και μετα έχω αυτό το θέμα. Δοκίμασα και με την stock εφαρμογή της ρομ, που ενώ είναι αρκετά καλή, το εμφανίζει και αυτή. Γενικά το κινητο δεν λαγκαρει, μόνο εκεί έχει θέμα Έκανα καθαροτατη εγκατάσταση, επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και στήσιμο του κ…

• Παράθεση από geo221: “Στο δικό μου Mi-3, μπορώ να το πω ότι όλα δουλεύουν καλά. Μετά βέβαια από Format - k΄ καθαρή εγκατάσταση (λόγω φοβερού κολλήματος (BRICK) από λάθος δικό μου) και τη βοήθεια του υπέροχου ''Dnomikos'' ξεκόλλησε. Οι παρατηρήσεις μου είναι: - Η διάρκεια της μπαταρίας ίσως έχει κάποιο μικρό πρόβλημα (γρήγορης εκφόρτησης). - Τα daily lock-screens λειτουργούν άψογα. - Ο ήχος από την έξοδο των ακουστικών είναι άψογος (πολύ καλύτερα από πριν) Σας μιλάω ειλικρινά, δεν έχω προς το παρ…

• Παράθεση από DimitrisTS: “Μετά την 3η μέρα να αναφέρω και εγώ τί διαπίστωσα ότι δεν λειτουργεί σωστά! 1) Μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας ακόμα και σε αναμονή σε flight mode (η ανάλυση της κατανάλωσης προσδίδει στο "λειτουργικό android" το 85% της κατανάλωσης!) 2) Ο ήχος από την έξοδο των ακουστικών παρουσιάζει clipping 3) Τα daily screens δεν λειτουργούν ” στο 14% ειναι σε εμενα.. που και παλι σε σχεση με το 6-7 που ειχα πριν ειναι διπλασιο αλλα το 85% ειναι τρελο! το clipping στα ακουστικα τι ακριβ…

• μετα απο 3μερες με την καινουργια ρομ μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα ως πολυ ευχαριστημενος! Αν εξαιρεσουμε το θεμα με τα daily lockscreens που κρασαρει δεν εχω καποιο αλλο θεμα. here maps εγκατασταθηκαν και δουλευουν μια χαρα, swiftkey κανενα προβλημα, μπαταρια δεν εχω αποψη ακομα ενδεχομενως να εχει λιγο μεγαλυτερη καταναλωση. ( πριν ειχα greenify me xposed τωρα χωρις xposed ακομα).πολλα μπραβο στα παιδια του φορουμ!

• Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από arisgkogkas: “μετα απο αρκετες αναποδιες τα καταφερα και εγω και ειμαι πλεον με την καινουργια εκδοση!!! Ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια εδω για την τρομερη δουλεια τους και ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστω στον χρηστη dnomikos για την απιστευτη βοηθεια του ωστε να μου ξεκολλησει το κινητο! ” Μπράβο που τα κατάφερες! ” Σε ευχαριστω πολυ αλλα τα πολλα μπραβο στον dnomikos και σε εσας τα ευχαριστω που με βοηθησατε! Και οπως πολυ σωστα ειπες τα xiaomi ειναι πολυ σκληρα γ…

• μετα απο αρκετες αναποδιες τα καταφερα και εγω και ειμαι πλεον με την καινουργια εκδοση!!! Ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια εδω για την τρομερη δουλεια τους και ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστω στον χρηστη dnomikos για την απιστευτη βοηθεια του ωστε να μου ξεκολλησει το κινητο!

• κατεβασα την ρομ που ειπαμε αλλα οταν συνδεω το mi3 με τον υπολογιστη μου ( windows 7) δεν το βλεπει σαν συσκευη αποθηκευση usb ωστε να μπορεσω να στειλω την ρομ. Μου λεει οτι απετυχε η εγκατασταση. Σαν συσκευη usb mtp δεν το βλεπει γραφει αποτυχια. Δοκιμασα και σε σε laptop με windows 10 αλλα παλι τιποτα.Καμια ιδεα προταση πως θα το δει? ( κατεβασα το my pc suit και κατι drivers για mi3 και windows 7 αλλα σαν usb δεν θελει)

• Παράθεση από maddoctor: “Σωστά έτσι θα κάνεις. Περασε πρώτα την ρομ μέσα στο κινητό, μπες σε recovery, clear cache, install και συνέχισε τον οδηγό όπως αναγράφεται. Μην αγχώνεσαι, τα Xiaomi δύσκολα πεθαίνουν... ” οκ την κατεβαζω τωρα δοκιμαζω και επιστρεφω για νεοτερα. Σε ευχαριστω πολυ!

• Παράθεση από maddoctor: “Μάλιστα, άρα δεν έκανες αυτό που σου είπα χθες και ούτε του οδηγού.... Πάμε από την αρχή.... Ανεξάρτητα τι ρομ έχεις μέσα, πρέπει πρώτα να περάσεις την 5.7.12, όχι άλλη ρομ. Μπες σε recovery και πέρνα την ρομ που λέει ο οδηγός, την 5.7.12. Προσπάθησε να κάνεις wipes (δεν ξέρω από το mi recovery μπορείς). Μην αγχώνεσαι, διάβασε αυτά που σου γράφουμε προσεχτικά. Ο admin λέει ότι λογικά θα είσαι με την τελευταία stable που είχε βγει και να βάλεις την 5.7.12 μετά. Δεν είναι …

• Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από arisgkogkas: “ΣΟΣ! Δοκιμασα να φλασαρω την 6.1.7 μεσα απο την αναβαθμιση όπως ειπατε, για να προετοιμασω το κινητο για την καινουργια εκδοση, αφου εκανα τα wipe ειχα παλιοτερη εκδοση του Νοεμβριου. Δοκιμασα μεσω της αναβαθμισης και το κινητο εχει κολλησει στο αρχικο σηματακι της mi. Δοκιμασα να μπω στο recovery κανω reboot sto system 1 ( active) και δεν γινεται τιποτα. Τι μπορω να κανω? Πηρα back up μεσα από το κινητο αλλα πως μπορω να το χρησιμοποιησω τωρα?…

• ΣΟΣ! Δοκιμασα να φλασαρω την 6.1.7 μεσα απο την αναβαθμιση όπως ειπατε, για να προετοιμασω το κινητο για την καινουργια εκδοση, αφου εκανα τα wipe ειχα παλιοτερη εκδοση του Νοεμβριου. Δοκιμασα μεσω της αναβαθμισης και το κινητο εχει κολλησει στο αρχικο σηματακι της mi. Δοκιμασα να μπω στο recovery κανω reboot sto system 1 ( active) και δεν γινεται τιποτα. Τι μπορω να κανω? Πηρα back up μεσα από το κινητο αλλα πως μπορω να το χρησιμοποιησω τωρα? Στο mi recovery 2.0.1 μου μπαινει. Το αφησα πανω απ…

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από arisgkogkas: “αρα μου προτείνεις να κανω reboot στο system 1 και να περιμενω? ” Οχι.. απλά να περιμενεις λίγο ακόμα. Στον @maddoctor χρειάστηκαν 10 λεπτά +. Μπορει σε σενα να χρειάζεται παραπάνω.. ” το θεμα είναι φιλε μου ότι επειδή φοβηθηκα ότι κολλησε, μπηκα στο recovery (χειροκίνητα power και πανω ) για να μπορεσω να βαλω καποια άλλη που ειχα μεσα κρατημενη. τωρ εχω κανει reboot από το recovery και περιμενω.. οι τελειες κατω κινουνται τωρα περιμενω.

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από arisgkogkas: “δεν βλεπω μπαρα όπως γινεται συνηθως οι τελειες κατω υπαρχουν. Σε ποιο συστημα να του πω να κανει reboot τωρα? ” Περιμενε λιγο ακόμη, λογικά δεν υπάρχουν πια 2 system αλλά μόνο 1. ” αρα μου προτείνεις να κανω reboot στο system 1 και να περιμενω?

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από arisgkogkas: “Δοκιμασα μεσω της αναβαθμισης και το κινητο εχει κολλησει στο αρχικο σηματακι της mi ” Αν βλέπεις απο κάτω την μπάρα ή τις 2 τελειες να αναβοσβήνουν μην πειραξεις κάτι , μπορει να πάρει κάποιο χρόνο. Δεν ειναι σαν τα άλλα φλασαρίσματα αυτο .. ” δεν βλεπω μπαρα όπως γινεται συνηθως οι τελειες κατω υπαρχουν. Σε ποιο συστημα να του πω να κανει reboot τωρα?

• sos! Δοκιμασα να φλασαρω την 6.1.7 όπως ειπατε για να προετοιμασω το κινητο για την καινουργια εκδοση, αφου εκανα τα wipe ειχα παλιοτερη εκδοση του Νοεμβριου. Δοκιμασα μεσω της αναβαθμισης και το κινητο εχει κολλησει στο αρχικο σηματακι της mi. Δοκιασα να μπω στο recovery κανω reboot sto system 1 ( active) stp system 2 και δεν γινεται τιποτα. Τι μπορω να κανω? Πηρα back up μεσα από το κινητο αλλα πως μπορω να το χρησιμοποιησω τωρα? Ευχαριστω προκαταβολικα. Στο mi recovery 2.01 μου μπαινει.

• 374-367 μολις ψηφισα και εγω ως aris13! καλες γιορτες σε ολους και καλη επιτυχια στο φορουμ μας!

• Παράθεση από mitsre: “ Παράθεση από konintersect: “Παράθεση από Exploticon: “λυσε μου την τεραστια απορια εχει fm radio? ” Παράθεση από karlesg: “Παράθεση από Exploticon: “λυσε μου την τεραστια απορια εχει fm radio? ” Μόλις τώρα διάβασα στο myphone στο αντίχτοιχο νήμα ότι το vickmall λέει ότι δεν έχει...@Kostas Giannakopoulos Μπορείς να το επιβεβαιώσεις ότι όντως δεν έχει fm radio; ” Σχετικα με το ραδιόφωνο αν σε ενδιαφέρει δοκίμασε κάτι που θα σου πω, χωρίς να είμαι και σίγουρος οτι θα έχει απο…

• Παράθεση από Antonis95gr: “Και έμενα κάνει reboot το Mi3 στο miui.en λέει 5.12.4 ενώ εδώ 5.12.3 μήπως έκαναν κάποια αλλαγή? ” εβγαλες καμια ακρη με το xposed? γιατι εχω μεινει με την τελευταια που δουλευε μια χαρα.