Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 216.

• μου βγαζει στο android device κανονικα android composite ATP interface.και κατω κατω στις φορητες συσκευες γραφει το κινητο μου MI MAX.στις θυρες δεν μου βγαζει qualcomm.γραφει θυρα επικοικωνιων com1 μηπως πρεπει πρωτα να τσεκαρω αν ο bootloader ειναι κλειδωμενος?

• ειπα να κανω σιγα σιγα την διαδικασια για να φτασω στην περιφημη αιτηση.εχω κατεβασει του drivers στην επιλογη 3 η' 4 για qualcomm η' mediatek εβαλα τρια επειδη εβαλα την εφαρμογη cpu-z στο κινητο και μου γραφει gpu vendor qualcomm.τωρα εχω μπλεχτει λιγο με τα παρακατω ,τις επιβεβαιωσεις.ειμαι στο adb reboot edl.εκει εχω μπερδευτει.δεν μου βγαινει το qualcomm.αλλα εχω την εντυπωση πως εχει γινει σωστη εγκατασταση.

• αρα να τους απενεργοποιησω προσωρινα.καλα η αληθεια ειναι κουραστηκα για σημερα.ευχαριστω,καλο βραδυ. χεχε ξαναρθα.εβαλα το cpu-z στο κινητο εχει gpu vendor qualcomm.αρα θα πατησω την επιλογη 3 ? Αν το κινητό μας διαθέτει Qualcomm chipset, επιλέγουμε από το μενού τον αριθμό 3. Install Qualcomm Drivers, ενώ αν διαθέτει Mediatek Chipset, επιλέγουμε τον αριθμό 4. Install Mediatek Drivers. παντως αφου μου γραφει κατω δεξια στην επιφανεια εργασιας οτι ειμαι σε λειτουργια δοκιμης,δεν χρειαζεται να ακο…

• παιδια να ρωτησω τι ειναι η απενεργοποιση της υπογραφης?το εψαξα λιγο αλλα δεν καταλαβα καλα.ρωτω γιατι αν ειναι να το κανω μονιμο καλα θα κανω να ξερω.

• λειτουργια δοκιμης windows 7.κανει αυτο?ειχα βαλει κατι φακελους και δεν φαινοταν. αρα να ξανατρεξω το αρχειακι?η' πρεπει να βεβαιωθω για την υπογραφη?

• οκ..γενικα γιατι πρεπει να απενεργοποιησουμε την ψηφιακη υπογραφη?καλη λειτουργια δεν ειναι?επισης,παντα να ξερεις βρισκομαι στο αφού βεβαιωθούμε ότι έχει απενεργοποιηθεί ο έλεγχος ψηφιακής υπογραφής και έχουν μπει τα Windows σε τρόπο λειτουργίας ελέγχου (Test Mode) πως να βεβαιωθω οτι εχει απενεργοποιηθει? μπηκα στον γενικο οδηγο αλλα εχει λεξεις αγνωστες για μενα και αρα επικινδυνες.τι ειναι bootloader.εγω εχω κλειδωμενο τιποτα?ξερω κρατιεσαι αλλα μην μου πεις.γενικα δεν ξερω πως να εκμεταλλευ…

• ναι τωωωωρα ..χαχα =============== Απρ 12th 2017, 7:59pm =============== περιμενω οδηγιες.ψαχνω τα της ψηφιακης υπογραφης στις επιλογες οθονη κλειδωματος και δακτυλικο αποτυπωμα. αλλα δεν βρισκω ακρη.ο περιφημος οδηγος που ειναι?

• οκ τοκανα.το "εντοπισμος σφαλματων usb".θεωρω οτι αυτο ειναι. παντως εχει κι αλλα διαφορα με usb. ανακληση εξ/σεων εντοπισμου σφαλματων usb install via usb usb debugging

• οκ φιλε σακη τακανα.δειχνει το επιλογες για προγραμματιστες να ειναι αναμενο.κανω πρασινο και τιποτ αλλα εκει? ανεβασα εδω και τις φωτο γιωργο.περιμενω παλαμακια.και περαιτερω οδηγιες χαχα.

• τις εχω τις photo αλλα δεν ξερω πως να τις προσθεσω στο about phone.στο σχολιο τις βαζω?και πως?

• σορρυ αλλα παλι δεν καταλαβαινω.παιδια ειναι σιγουρο οτι τα εχετε εξηγησει και κανει πολλες φορες αλλα για μενα ειναι ..κινεζικα.ποιον οδηγο να κοιταξω να ενεργοποιησω επιλογες?ψαχνω πχ οδηγο για mi max δεν βρισκω.μονο τα τεχνικα χαρακτηριστικα.ok πατησα πανω στην συνδεση με usb και μου εβγαλε την επιλογη.μου ανοιξαν.στελνω τα screenshot.ευχαριστω. τωρα να μου πεις αν μπορεις πως να ενεργοποιησω τις επιλογες για προγραμματιστες

• να προσθεσω τα βασικα πληκτρα εκκινησης δεν υπακουουν ευκολα.θελουν καπως γερο πατημα.οκ εκανα screenshot να το ανεβασω στο about phone.και ενημερωνω.εε,εχω ενα θεματακι.το pc βλεπει το mi max στον υπολογιστη αλλα οταν ανοιγεις..κενο.μαλλον πρεπει να κανω την δουλεια με τους drivers?βρισκομαι καπου εδω αφού βεβαιωθούμε ότι έχει απενεργοποιηθεί ο έλεγχος ψηφιακής υπογραφής και έχουν μπει τα Windows σε τρόπο λειτουργίας ελέγχου (Test Mode)

• εκ πρωτης καλα μοιαζει.το ευρετηριο για τις επαφες δεν ειναι ελληνικο.οχι drivers δεν νομιζω ναχω περασει.ετρεξα το αρχειο,πατησα ενα στις 5 επιλογες και εκανα επανεκκινηση.μεχρι εκει.

• θελω να κανω το κινητο λειτουγικο με ελληνικα κλπ.η αληθεια ειναι δεν εχω καν ανοιξει να δω αν λειτουργει οπως και ναχει.αλλα αν θελω να κανω αναβαθμιση καποια στιγμη δεν θα περασω τα ιδια?καλυτερα να τα μαθω απο τωρα.ο τελικος μου σκοπος ειναι να μπαινω οπως πριν που ειχα το redmi note 1 πηγαινα στον dior εκανα dl την καινουργια αναβαθμιση update.zip και ολα καλα.

• σορρυ αλλα βρισκομαι στο πρωτο σκαλοπατι που γραφει ο φιλος απο πανω για την εγκατασταση των drivers.να το κανω αυτο ? αλλος μου γραφει να κανω κατευθειαν διαδικασια αιτησης και ξεκλειδωματος του bootloader οτι και να ειναι αυτο.

• ναι εχεις δικιο.απλα ποσταρα στο τι να κανετε για καθε συσκευη και σκεφτηκα οτι καλυτερα να ποσταρω στο αρθρο ειδικα για το κινητο μου.παιδια δεν εχω ξανακανει τιποτα απ ολα αυτα.ξεκιναω και ελπιζω αν χρειαστει να με καθοδηγησετε. =============== Απρ 12th 2017, 5:58pm =============== παιδια help ερωτησεις ηδη.πρωτον πρεπει να κανουμε τεοια πραγματα στον υπολογιστη?δευτερον,εκει στο test mode τοχασα.μπορει κανεις να μου πει?

• mi max 128 gb.λοιπον παιδια πηγα στη vodafone με εξυπηρετησαν εβαλα την καρτα και την καρτα εξ.μνημη στο slot.τωρα.πηρα την συσκευη με official stable global rom (ota update & greek language).τι πρεπει να κανω.αυτα τα bootloader που λεγετε κλπ.παω κατευθειαν εκει που λεει αναβαθμιση ελληνικης rom ? γραφει πρεπει να εχω ξεκλειδωσει το bootloader rom.με βοηθατε λιγακι?επισης για σιγουρια το δικο μου λεγεται mi max pro helium?ξερω οτι πολλοι εχουν αναλογες ερωτησεις στις προηγουμενες σελιδες.αλλα θ…

• mi max 128 gb.λοιπον παιδια πηγα στη vodafone με εξυπηρετησαν εβαλα την καρτα και την καρτα εξ.μνημη στο slot.τωρα.πηρα την συσκευη με official stable global rom (ota update & greek language).τι πρεπει να κανω.αυτα τα bootloader που λεγετε κλπ.παω κατευθειαν εκει που λεει αναβαθμιση ελληνικης rom ? γραφει πρεπει να εχω ξεκλειδωσει το bootloader rom.με βοηθατε λιγακι?επισης για σιγουρια το δικο μου λεγεται mi max pro helium?ξερω οτι πολλοι εχουν αναλογες ερωτησεις στις προηγουμενες σελιδες.αλλα θ…