Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 216.
-
μουστειλαν απαντηση.The system is MIUI 8.
-
πηγα προς vickmall μερια που εχω ξαναπαρει αλλα στα 268 δολλαρια εκει που νομιζα κανα 230 αρι βγηκε 4 δολλαρια πιο λιγο στα 258 ευρω.ισο το δολλαριο με το ευρω.
-
τους ρωτησα.αλλα το λινκ ειναι αυτο.αν θελετε δειτε το και πειτε μου.ευχαριστω. Xiaomi Mi Max 4G Phablet 64GB ROM-273.26 Online Shopping| GearBest.com
-
παιδια μια ερωτηση και οποιος θελει και μπορει.εχει το gearbest το xiaomi mi max αλλα δεν γραφει να εχει ελληνικη γλωσσα.θα βρω ακρη εδω ?
-
καλημερα.ξερεις καποιος αν το foldermount ειναι ακομα ο καλυτερος τροπος να περασεις εφαρμογες στην cd.και πως να περασω πανω απο τρεις εφαρμογες στην cd? μου εχει γεμισει η μνημη και δεν εχω καθολου εφαρμογες με παιχνιδια.
-
ηλπιζα μηπως εφτιαχνε το θεμα με το αγγλικο αλφαβητο που ξεκινησε με την προηγουμενη αναβαθμιση.θα περιμενω να λυθει το προβλημα κατα τ αλλα μια χαρα.
-
με την αναβαθμιση το αλφαβητο στις επαφες βγαινει στα αγγλικα.βλεπω αρκετοι εχουν αυτο το προβλημα.να περιμενω επομενη αναβαθμιση ? redmi note 4g
-
καλημερα και..καλο κουραγιο με τη ζεστη.μηνες προσπαθω να λυσω ενα προβλημα.εχω ενα bluetooth του turbo-x για ακουστικα που βαζω για πανω στη μηχανη.καποια ενημερωση πριν αιωνες μουχε συγχρονισει.απο τοτε ..τζιφος.ξερει καποιος αν υπαρχει λυση να το συγχρονισω.φαινεται και εκ αριστερων ,αλλα εχω το redmi note 4g.
-
μπραβο παιδια παντα ωραια πραγματα. Huawei P9 64GB Dual SIM 4G LTE Phone Kirin 955 Octa Core 5.2inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 64GB Smartphone Golden
-
καλημερα.εχω περιεργεια στα mirror ποιος επιλεγει την γερμανια χεχε ..
-
καταλαβα.μαλλον θα συνεχισω με dev.ισως κανω και ενα complete wipe να νιωσω πιο .. καθαρος.σε ευχαριστω.
-
καλημερα.οχι δεν νομιζω οτι υπαρχει πιθανοτητα αλλαγης sim η' να το χρησιμοποιησε αλλος.αυτο με την εφαρμογη που ειπες ειναι δυνατον.ειχα βαλει (την εβγαλα..) μια εφαρμογη πληκτρολογιου,την flask keyboard ,για να μπορω να στελνω πιο μεγαλα μηνυματα ,και οταν την εβαλα μου ζητηθηκαν κατι περιεργες ελευθεριες προσβασεων απο μερους τους.τις δεχτηκα.μπορει αυτο να μου εκανε τη κουτσουκελα. να ρωτησω και κατι ασχετο.εχω ξαναρωτησει σε αλλο Post αλλα δεν πηρα απαντηση.αν αλλαξω την developer με την st…
-
τι να σου πω.εγω απο δευτερα θα παω στη vodafone να ρωτησω για το αιτημα.και να τσεκαρω παλι ιστορικο τελευταιων ημερων.η αληθεια ειναι οτι εχω φοβηθει.μπορει να μην ειναι θεμα hacker και αφρικες και τετοια,αλλα παραμενει μυστηριο η ιστορια αυτη.και οτι δεν ξερεις πως εγινε,δεν ξερεις πως να προστατευτεις, μπορει να επαναληφθει.ελπιζω οχι.
-
εχω ηδη κανει αιτημα αμφισβητησης και περιμενω απαντηση.στο μεταξυ ο λογαριασμο μου ηρθε σημερα ..
-
παιδια ευχαριστω που ασχολειστε πρωτον.τωρα..αποστολες παντελονιου..αντε 2-3.οχι 277 !!!! και επισης δεν ειχα καμια ενδειξη αποστολη αναφορας στα μηνυματα.σαν να μην εγιναν ποτε.η' το κινητο ταπαιξε με εναν παραξενο τροπο.η' φταιει η vodafone.γιατι ειναι εγγεγραμμενα στον λογαριασμο αλλα οχι στο κινητο μου? το μονο που βλεπω να κανω ,εκτος απο την συνεννοηση με την vodafone για πιθανη πιστωση χρηματων,ειναι να κανω ενα complete wipe και να βαλω την stable εκδοση.μηπως κατι εχει ενεργοποιηθει σε …
-
λοιπον παιδια .. εγιναν 277 sms ανα καποια δευτετερολεπτα σε διαρκεια μιας ωρας αξιας 38 ευρω προ φπα.το τηλεφωνο ειναι γνωστου μου.αλλα εγιναν στο σταθερο τηλεφωνο του γνωστου μου.δεν ξερω αν μπερδευτηκα και εστειλα καποιο μηνυμα στην επιλογη σταθερου αντι κινητου.αλλα 277 σιγουρα οχι.μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση επαναμβανομενη?please βοηθεια.
-
παιδια αναπαντητες αγνωστες και sms αγνωστα δεν απανταω πισω.το μονο που μπορει ναχω κανει ειναι να ανοιξω κανα e-mail η' sms να δω τι ειναι.οχι να στειλω απαντηση.αν μονο με το ανοιγμα γινεται η δουλεια ..και παλι μιλαω για εξαιρεση.συνηθως τα σβηνω αμεσως.τωρα NasDriver δεν πολυκαταλαβα πως να τα κανω αυτα που μου ειπες.θα προσπαθησω.για τωρα ξαναχρησιμοποιω το παλιο μου κινητο.ευχαριστω για τις απαντησεις.
-
καλησπερα.σημερα μουρθε ενας λογαριασμος 50 ευρω πανω του συνηθισμενου.πηρα τηλεφωνο μου λενε 277 αστικες χρεωσεις αγνωστες.προφανως καποιος με χακαρε.εχω αρχισει ηδη καποιες κινησεις.αλλα λεω με τα ρουταρισματα εγινε η δουλεια.τοσα χρονια με το samsung s2 κανενα προβλημα.εχει κανεις ιδεες πως να το αντιμετωπισω?να προστατευτω?αλλιως ακυρωνω,πεταω ..
-
εγω εχω το redmi note ,απ οτι βλεπω κατεβασα την 6.3.10
-
XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool παιδια δεν ειδα κανεναν απο πανω.ειμαι σιγουρος οτι πολλοι το θελουν ομως.καλη μας επιτυχια.η ελλαδαρα δεν θα λυγισει για κανεναν !!!!!!