Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-29 από 29.

• ετσι ακριβως εχω φλασαρει 2 φορες μεχρι τωρα με κλειδωμενο bootloader βγηκε sphinx v2a με 7.1 miui stable global πρεπει να εχει ελληνικα δοκιμαζω edit: ακυρο δεν εχει

• Παράθεση από tragos: “Παράθεση από Gio K: “Παράθεση από csotiriou: “Get code Unlock BootLoader Redmi Note 3 - Updated, Unlocked successfull! - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum ” ty alla elega gia to unlock without code gia to flash xwris ksekleidwma, egw exw flasharei 2 roms allready 5.12.25 dev+root++ kai 7.0.22(stable)+root++ ,Sphinx 1c kai 1d antistoixa me locked bootloader mias k dn exei er8ei o code yet. ” Η Sphinx 1d, σε μενα δεν λειτουργουσε σωστα και ξαναγυρισα στην 1c.Τι διαφορ…

• Παράθεση από csotiriou: “Get code Unlock BootLoader Redmi Note 3 - Updated, Unlocked successfull! - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum ” ty alla elega gia to unlock without code gia to flash xwris ksekleidwma, egw exw flasharei 2 roms allready 5.12.25 dev+root++ kai 7.0.22(stable)+root++ ,Sphinx 1c kai 1d antistoixa me locked bootloader mias k dn exei er8ei o code yet.

• Παράθεση από csotiriou: “εχω δει βιντεο για ξεκλειδωμα χωρις κωδικο και για flash κατευθειαν χωρις ξεκλειδωμα. Βεβαια επειδη ειμαι αρχαριος δεν μπορω να τα αξιολογησω αν ισχυουν η ειναι φολα οποτε καντε οτι μπορειτε ωστε να βαλουμε την ελληνικη ρομ με οσο πιο απλο τροπο γινεται!!! Ευχαριστουμε για την καλη δουλεια ” link plix

• Akuro den exei ellinika i Sphinx v1d, meh, dokimasa oti leei sti prwti selida alla sto boot mu elege unknown command, k sto flash no access (aka locked bootloader) i kati tetoio tha try na balw 6.1.7 dev apo updater alla 2 meres twra pernw to trito apto server tous (cant verify update)

• χαχα votes, αμα ηταν λεφτα να ελεγα αλλα ψηφους? meh anyways: οποιο rom παω να βαλω με updater μου λεει Cant verify update Could not verify update package τι παιζει? Edit: διαβασα λιγο ακομα στο net κ λεει server issue meh

• χαχα γιατι ντροπη τους? η τουρκια εχει 45μυρια κατι κατοικους οποτε λογικο να τη βγαλουν πιο πριν, τωρα για τα σκοπια μαλλον ειναι πιο ευκολη η γλωσσα τους απτα ελληνικα

• Παράθεση από makis1024: “Ελληνικά έχει; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” η c που κατεβασα οχι αλλα εχει βγαλει κ d εκδοση που λεει ειναι global, θα τη try και θα report [Stable] SphinX V1d - MIUI7 V7.0.22.0 Global, Multi Language, SuperSU (Released) - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum ( αυτη ειχα οταν ξεκινησα 7.00.22 και ειχε ελληνικα οποτε πιστευω και αυτη 8α εχει ( ιδια ειναι +root ++++))

• Παράθεση από csotiriou: “Καλησπερα. Αν εχω καταλαβει καλα αν δεν ξεκλειδωσεις τον bootloader δεν μπορεις να αλλαξεις ρομ με κανενα τροπο? Περιμενω ενα redmin note 3 απο minideal. Αν ειναι μαπα η ρομ δεν μπορω να βαλω ουτε την multilanguage ουτε την ελληνικη? Υπαρχει κανενας αλλος τροπος πχ flash? ” Μπορεις, μεσω του flash tool. εμενα ειναι ακομα locked και του εχω βαλει αλλο rom ( [Stable] SphinX V1d - MIUI7 V7.0.22.0 Global, Multi Language, SuperSU (Released) - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Offici…