Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 75.
-
μιλαμε για μεγαλη μαχη αναμεσα στις 2 τελευταιες ρομ την εφτασε η προηγουμενη κ απ οτι φαινεται θα τη περασει για να δουμε
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από Xaris Skr: “καλησπερα παιδιά!πως βάζω στις εξερεσεις από τον καθαρισμό μια συγκεκριμένη εφαρμογή ? Ξέρει κανένας ? ” Μα την ώρα που κάνει search ο καθαρισμός σου δείχνει που θα κάνει και υπάρχουν tickαρισμένα προγράμματα και files. Δικαιούσαι όποιο θέλεις απλά με ένα πάτημα να το αφαιρέσεις ” αν κρατησεις πατημενη την επιστροφη < σου δειχνει ποιες εφαρμογες τρεχουν αν τις κανεις προς τα πανω κλεινουν κ αν τις κανεις προς τα κατω βγαινει το λουκετο κ μενουν μ…
-
υπαρχει κανενας αλλος διαγωνισμος τωρα που ειμαστε ζεστοι ???
-
ενα μπραβο σε ολους μας διαχειριστες κ μελη παντα επιτυχιες ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να εχουμε
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Αν ψάξετε και βρείτε την περσινή ψηφοφορία θα δείτε ότι η κάλπη είναι ακόμα ανοιχτή. ” χαχαχαχαχαχαχ εγω λεω να παμε για 2000 αν θελουμε θα το πετυχουμε
-
τι πραγματα ειναι αυτα δε καταλαβαινω το λογο που δεν εχει τελειωσει ακομα μηπως να ξαναψηφιζαμε με αλλο mail λεω τωρα εγω να πιασουμε τις 2000
-
μετρανε καθυστερησεις μαλλον
-
τι εγινε ακομη να τελειωσει???
-
Παράθεση από flowin_through: “Παράθεση από sallonikios: “σ ευχαριστω πολυ δασκαλε αλλα εγω θελω ν ανεβασω την ενταση οταν συνδεεται με το ΒΤ εδω ειναι οι εντασεις μικροφωνου ηχειου κλπ ” Δε νομιζω ότι γίνεται αυτό. Εξαρτάται από το bluetooth σου.Παράθεση από XiaomiNewbie: “Παράθεση από flowin_through: “ ” ” ” στις εντασεις ηχων υπαρχει κ του ΒΤ οποτε λογικα μπορεις να επεμβεις οπως κ στους υπολοιπους ηχους
-
η ψηφοφορια τελειωνει κ ερχεται το χιονι κανα 2ωρο πρεπει να εμεινε λογικα ακομη
-
Παράθεση από anasmel: “anasmel ψήφισα πριν μια βδομάδα. Με το ίδιο username ” φαινεται οτι ψηφισες εχεις παρει το μεταλλιο της ψηφοφοριας
-
κ εγω που ειδα να μας πλησιαζουν καπου στους 800 ψηφους θα πρεπει να ηταν λεω παει τελειωσαμε κ να που μεγαλωσε παλι η διαφορα κ να φανταστειτε πως η μικρη ελλαδιτσα μας με τα 10 μυρια κοντραρει την ινδια με 1 δις κ κατι ψιλα νομιζω καπου 200 εκατομυριακια
-
αντε γερα παμε για πρωτια
-
sallonikios φυσικα
-
Παράθεση από billucky: “Exω παρατηρήσει σκόνη εσωτερικά από το τζαμί στην μπροστινή κάμερα(selfie cam).Έχει παρατηρηθεί κ άλλου??Από το ακουστικό μπαίνει??Υπάρχει τρόπος να καθαριστεί?? ” Δεν εισαι ο μοναδικος εχει συμβει κ σε αλλους Η σκόνη μπαίνει από τα αριστερο σημειου του ακουστικου. δες πως καθαριζει, κανονικη επεμβαση forum.xda-developers.com/redmi…-rid-dust-camera-t3221186