Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 90.

• του εκανα factory reset και παλι δεν καθαρισε!απλα κατι δεν μου καθεται καλα ρε εσυ...

• ετσι νομιζω,παντως διολιζομαι κατεβασα ηδη την αρωμα χαχα!αυτη την φορα κατεβηκε σωστα νομιζω,λεω να την βαλω =============== Φεβ 25th 2018, 10:51pm =============== γιατι ομως δεν εχει γινει φορματ στον αποθηκευτικο χωρο!εχει τα παντα απο πριν!δεν θα επρεπε να καθαρισει τα παντα?

• ανοιγει,τωρα προσπαθω να βαλω την απλη XTRV επιτελους!αυτη μου την εκανε εγκατασταση!μενω οπως ειμαι η να κατεβασω να βαλω αρωμα?αν και μ αυτα που περασα.προφανως δεν κατεβηκε καλα η ρομ οπως ειπε πριν ενα παληκαρι.εχει μεγαλη διαφορα η αρωμα?

• ok θα κανω μια προσπαθεια παλι με την απλη και αν δεν καταφερω θα δοκιμασω μ αυτον τον οδηγο

• ποιον οδηγο χρησιμοποιω να το επαναφερω σε περιπτωση που δεν βρω ακρη.αυτην δεν ειναι που κατεβαζω?

• αυτη εβαλα xiaomi-miui-hellas-7.1_oxygen_V9_arΩma_8.2.1.zip τωρα κατεβαζω αυτη xiaomi-miui-hellas-7.1_oxygen_V9_XTRV_8.2.1.zip

• εκανα ναι.την oxygen εβαλα.τωρα κατεβαζω την απλη να δοκιμασω μ αυτην φιλε μου.τι αλλο να κανω?εχω απελπιστει χαχα.κατσε εννοεις factory οταν ειχα την εργοστασιακη?μεσα απο τις ρυθμισεις?οχι δεν εκανα.αυτο φταει?υπαρχει λυση?

• μακαρι...απογοητευτικα ρε εσυ!πολυ αναποδια

• ασε ρε φιλε το κολλησα!παλευω ωρες με τα παιδια εδω!παλι 5 η φορα τα ιδια!τι να κανω ρε γ.....το μου!υπαρχει τροπος αλλος να το επαναφερω εστω εργοστασιακη ρομ?γιατι ετσι δεν βλεπω....

• οκ θα προσπαθησω και σας ξαναλεω,θενκς.παντως 3.2.Χ.Χ δεν εχει γιατο δικο μας μονο 3.1.Χ.Χ =============== Φεβ 25th 2018, 8:07pm =============== τιποτα!παλι τα ιδια.εχω βαλει και την απλη.βασικα καποιες φορες στο 60% τελειωνει η εγκατασταση και ανοιγει.αλλα και στην μια που πηγε παλιθ 100% παλι τα ιδια!

• google services να στειλω αναφορα κτλ.το κανει την ωρα που ζηταει η να επαναφερω απο αλλη συσκευη η να αρχισω σαν νεα =============== Φεβ 25th 2018, 7:18pm =============== τωρα δεν μοιυ βγαζει καν recovery ουτε το διαβαζει το κινητο ενω πριν το εκανε!θα με τρελανει!μονο σε fastboot μπαινει

• δεν εβαλα αλλη ρομ !δεν ανοιγει για να παω εκει να δω τι γραφει.στις αρχικες ρυθμισεις βγαζει σφαλμα και δεν συνεχιζει.

• να μην σας μπερδευω ενω κατεβαζει κανονικα την αρομα εχω την εντυπωση οτι οταν μπουταρει μου περναει την εργοστασιακη.βασικα οταν εχω twrp και βλεπω το κινητο μου ειναι ολα μεσα σαν να μην εχει σβησει τιποτα.παρολο που υποτιθεται εκανα wipe κτλ!τι αλλο να κανω ρε παιδες εμεινα χωρις κινητο!να κατεβασω αλλη ρομ?

• τζιφος!δεν ξερω τι φταει!!!θα σκασω και μαζι και εσας.μηπως δεν περασα τους drivers στην αρχη?να φταει αυτο?βγαινω παιδες αργοτερα να ξελαμπικαρω λιγο να ησυχασετε και εσεις.εμεινα χωρις συσκευη γαμωτο.....

• Flash την Ελληνική ρομ στο Xiaomi Mi Max 2 Oxygen (για πρώτη φορά) ναι απο εδω.εκανα wipe data,cache,dalvic και μετα φλασαρω.δοκιμαζω τωρα τριτη φοραforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50816/

• δεν μου βγαζει επιλογη παραλειψη! =============== Φεβ 25th 2018, 3:06pm =============== βασικα τωρα που το συνδεσα με το λαπτοπ μου ανοιγει και φαινεται σαν να μην περασα ελληνικη ρομ!φαινονται τα αρχεια μου μεσα.να ξανακανω εγκατσταση?κατι εκανα λαθος μαλλον στην εγκατασταση =============== Φεβ 25th 2018, 3:25pm =============== την ξαναπερασα αλλα τζιφος.οταν την περναω πρεπει να κανω τιποτα wipe data και τιποτα τετοια?

• screenshot πως να βγαλω αφου δεν ανοιξε καν.εκει που μου ζηταει να κανω αντιγραφη απο αλλη συσκευη η συνεχιση σαν νεα οτι και να κανω μου λεει η λειτουργια της εφαρμογης google play διακοπηκεforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50813/

• παταω install .που θα βρω την ρομ?μου βγαζει sdcard/backups,ακυρον την βρηκα.τικαρω τις 2 επιλογες η οχι? =============== Φεβ 25th 2018, 2:32pm =============== την περναει επελεξα την πανω επιλογη οχι προσαρμοσμενη κτλ.πιστευω ειμαι σε καλο δρομο.ξετικαρα την μια επιλογη αφησα μομνο να κανει επανεκινηση μολις ολοκληρωθει.ουφ... =============== Φεβ 25th 2018, 2:43pm =============== μου ανοιξε να σας ευχαριστησω παλι.ενα θεματακι μου βγαζει google play σφαλμα και δεν προχωραει

• την κανω τωρα αντιγραφη.να φλασαρω και το su?

• Παράθεση από fog: “ΌΛΟΙ οι οδηγοί, από επίσημη σε ελληνική, μετά το πέρασμα του twrp περνούν κατευθείαν στην εγκατάσταση της ελληνικής rom. Υπάρχει λόγος που γίνεται αυτό : twrp+επίσημη =το κινητό δεν κάνει boot. ” οποτε ηταν κατι φυσιολογικο?να πω οτι μπαινω χρονια σε πολλα φορουμ τετοια ανταποκριση αμμεση δεν εχω συναντησει ποτε.επαθα πλακα ειστε απιστευτοι!οπως τα κινητακια μας(xiaomi)