Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 143.

• Κατέβασα αυτό miui_LAVENDEREEAGlobal_V11.0.6.0.PFGEUXM_a5ed521520_9.0.zip Το αποθηκευσα σε ενα τυχαίο φάκελο και εκανα αναβάθμιση μεσω της επιλογής αρχείου αναβάθμισης

• Xiaomi Redmi Note 7

tomsak - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Εγω έκανα αναβάθμιση και δουλεύει κανονικά....

• Με την αναβάθμιση σε 11.0.6.0 Λύθηκε το πρόβλημα με το vowifi..... Οπότε για όποιον ενδιαφέρεται μπορεί να κάνει ανετα αναβάθμιση στην τελευταία eu 11.0.6.0

• Καλημέρα Με 10.3.6.0 δουλεύει κανονικά.....

• Redmi Note 7 και WiFiCall

tomsak - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Παράθεση από makisko: “Παράξενο θεματάκι με Redmi Note 7... Όσο το χρησιμοποιούσα σαν δίκαρτο, δούλευε μια χαρά και το VoLte και το WiFiCall και στις δύο SIM. Με την μία SIM, δεν λειτουργεί το WiFiCall... (Αν του βάλω και δεύτερη SIM, δουλεύουν κανονικά και οι δύο...) ” ακριβώς ότι περιεγραψα στο νήμα που υπάρχει ηδη

• Τον ρώτησα εκ των υστέρων για το τι εταιρείας είναι οι σιμ και μου είπε ότι και οι 2 cosmote.... Δεν ξέρω εαν παίζει ρόλο

• Πληροφοριακά στοιχεία εχθές σε συζήτηση στο Facebook κάποιος μου εγραψε πως με 11αρα σε note 7 με 2καρτες σιμ το vowifi δουλεύει κανονικά... Ενω με μια δεν του δουλεύει.... Επειδή εκανα rollback ομως δεν μπορώ να το δοκιμάσω.... Εαν κάποιος απο εσάς μπορεί ας ρίξει μια ματιά...forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65783/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65783/

• Καλημέρα Υπάρχει κάποια 11αρα rom όπου να υποστηρίζει το vowifi φτιαγμένη από ελληνικά χέρια σε redmi note 7? Ευχαριστώ πολύ

• Έκανα και εγώ update σε MIUI 11.0.4.0 (PFGEUXM) και επιβεβαιώνω vowifi γιοκ!!!!

• Καλησπερα λογω προβληματος με το vowifi στην Miui 11 στο redmi note 7 αποφασισα να κανω επιστροφη στην 10. Εκανα λοιπον ετοιμα ξεκλειδωματος και ειμαι στην αναμονη για ξεκλειδωμα (αναμονη 160 κατι ωρες) αφου λοιπον ξεκλειδωσω θελω να κανω επαναφορα μεσω fastboot . οι διαδικασιες που εχω κανει μεχρι στιγμης ειναι εχω κατεβασει το miflash 20181115.zip και το misetup 2.2.0.7032_2717.exe καθως και την(fastboot rom) lavender_eea_global_images_V10.3.6.0.PFGEUXM_20190817.0000.00_9.0_eea_99646ab225 απο …

• Παράθεση από vanni: “Εγώ έχω miui 11 και λειτουργεί μια χαρά ” σε redmi note 7? Πως γίνεται αυτό ενω δεν δουλεύει σε κανέναν άλλο? Εννοείται μιλάμε για vowifi οχι για volte που δουλεύει κανονικά

• Καλημέρα Θα προτιμούσα να το κάνει καποιος γνώστης ωστε να μην κανω καποια ζημιά. Παρολα ταύτα εαν υπάρχει πλήρης οδηγός θα ήθελα να τον διαβασω ....

• Υπάρχει καποιος που μπορεί να αναλάβει το ξεκλείδωμα στο κινητό μου (redmi note 7) ωστε να ξαναπεράσω το miui 10? Ευχαριστώ

• Το ότι λέει στην κατάσταση ims φωνη μέσω δικτύου wifi :μη διαθέσιμη Παίζει κάποιο ρόλο?

• Παράθεση από ibalampanis: “ Συγγνώμη φίλε, αλλά δεν θέλω να σε ξενερώσω..Με αυτόν τον τρόπο του κανεις στην ουσια force enable στο radio, οποτε η λειτουργια πτησης ειναι πλασματικη..με το σημα καλεις και γι αυτο δεν φαινεται το HD σηματακι ” Σήμα δεν έχει καθόλου στο σπίτι είναι μονιμα με x

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από tomsak: “Μιλάμε για αυτό? ” Αφού μπεις σε λειτουργία πτήση, μετά ενεργοποίησε το wifi...στη συνέχεια, δοκίμασε να απενεργοποιήσεις - ενεργοποιήσεις τις 4 επιλογές...και κάθε φορά δοκίμασε να κάνεις κλήση σε έναν αριθμό να δεις εάν θα καλέσει... ” Δουλεύει με αυτό το τρόπο πραγματικά....δεν δείχνει ομως το σημα του vowifi...και δυστυχώς δεν συγκρατεί την επιλογή εαν βγάλουμε την επιλογή της λειτουργίας πτήσης.σιγουρα είναι κάποιο bug αλλά τουλάχιστον είναι κά…

• Είναι σαν να μην αναγνωρίζει ότι είναι συνδεδεμένο σε wi-fi όταν παω να κανω κλήσεις με λειτουργία πτήσης

• Μου βγάζει αυτό ενω τα εκανα ολα και ενω είναι συνδεδεμένο σε δίκτυο

• Μιλάμε για αυτό?

• Παράθεση από NasDriver: “Δοκιμάστε αυτό: καλέστε τον κωδικό *#*#4636#*#* τέρμα κάτω, κλείστε ανοίξτε τις 4 πρώτες επιλογές που έχουν τα κουμπιά... ίσως και μία ανανέωση/ενημέρωση που έχει ποιο κάτω δοκιμάστε να καλέσετε ενώ είστε σε airplane mode ” Ο κωδικός που αναφερες δεν κάνει τίποτα.... όσον αφορά τις επιλογές και τα κουμπιά δεν καταλαβαίνω που και για ποια μιλας. Ευχαριστώ