Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 95.
-
Παράθεση από NasDriver: “το οποίο είναι "θεωρητικά" το ποιο δύσκολο κομμάτι, να μπουν σωστά δηλαδή...μετά τα υπόλοιπα είναι πιο εύκολα. 1. Οδηγός απενεργοποίησης του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής σε όλα τα Windows χ64 2. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του Mi pc suite 3. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του MiPhone (MI Flash Tool v20151028) από εδώ 4. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του Mi Flash Tool "MiFlashSetup-v2016.08.30.0.zip 5. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του adb unive…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Τώρα θα περιμένουμε την επίσημη ανακήρυξη του νικητή από τους Admin του φόρουμ στο en.miui.com. Σας ευχαριστούμε όλους σας για αυτό τον υπέροχο αγώνα και την υποστήριξή σας. Ελπίζω αυτή τη φορά να μην έχουμε εκπλήξεις όπως και πέρυσι που ήρθαμε πρώτοι σε ψήφους, αλλά τελικά η πρώτη θέση δόθηκε στην Ινδία. ” Για εμας που δεν ειμασταν στο σαιτ περυσι για πες μας πως εγινε αυτό;
-
V8 themes
pyxtatolis - - V8 Themes
ΜήνυμαΕχω το DFM θέμα και τροποποιεί την οθόνη σε εικονίδια 6χ4 Υπάρχει κάποιο θέμα που μπορεί να το κάνει 5χ5;
-
Και σήμερα οι 3 ψήφοι κανονικά. tolisrn3 tolisargy 6976140 Aχ panva200 μου το χάλασες να τα έχω στην σειρά
-
Ok και σήμερα οι 3 ψήφοι tolisargy tolisrn3 6976140
-
Παράθεση από igavio: “Παράθεση από zanos: “Μπορουμε να αλλαξουμε τον χρωματισμο απο τα γραμματα που ειναι κατω απο τις εφαρμογες καθως και της ωρας ? ” Δυστυχώς απ οσο γνωριζω, μονο αλλαζοντας Θεμα (Ρυθμίσεις/Θέματα). Προτεινω το θεμα DFM που σου δινει καποιες δυνατοτητες προσαρμογης. ” Ωραίο θέμα και το καλό είναι ότι μικραίνει το μέγεθος από τα εικονίδια και έχει διάταξη 6χ4
-
Άλλοι 3 από τους λογαριασμούς μου
-
Άλλες 3 ψήφους από μένα tolisrn3 tolisargy 6976140 Πιάσαμε κορυφή....
-
Παράθεση από pyxtatolis: “μόλις ψήφισα με 2 λογαριασμούς tolisrn3 και tolisargy ” Αντε ψήφισα και με τον τρίτο 6976140
-
μόλις ψήφισα με 2 λογαριασμούς tolisrn3 και tolisargy
-
Μια ψηφος tolisrn3 1656326632 tolisargyrn3@gmail.com Και δεύτερη 6976140840 Και τριτη tolisargy
-
Παράθεση από demakhs: “ρυθμίσεις-->εφαρμογές-->προεπιλογές-->βίντεο-->mx player ” Οκ δούλεψε άλλα ήθελε και ρυθμίσεις-->εφαρμογές-->Αναπαραγωγή Video-->Άδειες εφαρμογές--> να ξετσεκάρεις το Αποθηκευτικός χώρος. Και για ένα παράξενο λόγω αν προσπαθήσεις να παίξεις avi αρχείο τότε χάνει τις ρυθμίσεις και θέλει να ξανακάνεις και τις 2 διαδικασίες. Αν όμως το avi το μετονομάσεις σε mp4 τότε το παίζει κανονικά.
-
Παράθεση από demakhs: “ναι....και σβηστα τα 2 θαυμαστικά...δεξί κλικ ” Τα θαυμαστικά είναι από άλλους driver που δεν εχω περάσει μετά από format. Ok ευχαριστώ. Δούλεψε. Κλειδωμένος είναι. Θα ξεκλειδώσω και θα μείνω για λίγο με την επίσημη dev και μετά βλέπουμε... Για αυτό υπάρχει λύση; Συνδεω usb βαζω να δω ενα βιντεο και ξεκιναει με το προγραμμα που εχει η ρομ. Πως μπορει να ξεκιναει με τον mx player που εχω εγκαταστησει;