Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 95.

• Παράθεση από takisfrag: “Κατέβασε τις τελευταίες εκδόσεις και μετά το factory reset δες εάν σου δίνει αναβάθμιση από τον updater δώσε μας και ένα screen shot από το about Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ok θα επανελθω οταν βρω χρονο γιατί λογω γιορτων τρεχουμε Παράθεση από derveni: “@pyxtatolis Τον δικό σου Mi account τον έχεις βάλει στο κινητό σου ? ” Οχι ακόμα. Μεχρι στιγμης κραταω το παλιο κινητο coolpad f1 γιατι δεν εχω χρονο να στρωσω το Xiaomi Redmi Note 3 Pro.

• Παράθεση από takisfrag: “Καλημέρα δεν νομίζω γενικώς να έχεις πρόβλημα στα 32bit κάνε ένα factory reset τσεκαρε πρώτα ότι το παλικάρι που σου το πούλησε λογικά έχει σβήσει τον λογαριασμό του , μετά κάνε έναν έλεγχο του bootloader επίσης σε global έχεις OTA update ,βάλε τέλος τον λογαριασμό σου και από cloud μπορείς να επαναφέρεις ότι έχεις εκεί. Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι έχει σβήσει τον λογαριασμό του. Είχα κάνει αίτηση και μου ήρθε η έγκριση για ξεκλείδωμα. Π…

• Αφού έφτασε στα χέρια μου το τηλέφωνο ας ξεκινήσω και εγώ με τις απορίες που έχω. Καταλαβαίνω ότι έχω την Official DEV Global Rom(Greek language&OTA update) 1. Θέλω να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να σβηστούν τα πάντα από μέσα επειδή το κινητό το είχε άλλος πριν από εμένα. Να προχωρήσω κανονικά, λογικά δεν θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα; 2. Στην συνέχεια κάνω έλεγχω αν είναι ξεκλείδωτο το κινητό και αν όχι θα ακολουθήσω τον γνωστό οδηγό. Επειδή δεν έχω windows 64 μπορεί να γίνει σ…

• Και στο efox-shop το βρίσκω αλλα και εκεί τα ίδια €179.99 XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 PRO PRIME 3GB Qualcomm Snapdragon 650 1.8GHz Hexa Core 5.5 Zoll FHD Bildschirm Android 5.1 4G LTE Smartphone =============== Δεκ 13th 2016, 10:00am =============== Επιτέλους εντοπίστηκε σε dark grey από ότι μου είπε Από aliexpress από Top-One Digital Store Τον ξέρούμε αυτόν, είναι καλός; Έχει πουλήσει 72246 και έχει 98.3% Positive feedback Επίσης Rated 4.9/5 based on 11476 και 10902 order Στις ερωτήσεις…

• Σε επικοινωνία με το banggood μου είπαν ότι το στέλνουν με την Official Stable Global Rom Έχει πάρει Ελληνικά αυτή; Έχει μέσα Play Store?

• Το antelife έχει ένα μοντέλο $185.75 και γράφει ότι είναι το XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 PRO PRIME 3GB Qualcomm Snapdragon 650 1.8GHz Hexa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.1 4G LTE Smartphone Grey - εχει πάρει κανείς από εκεί; Είναι το Kenzo ή το Kate; Δεν γράφει διαστάσεις. Και τι σημαίνουν τα RED RICE REDMI HONGMI

• Αγορά Redmi Note 3 Pro 32Gb

pyxtatolis - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Τι να σου πω εγώ δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη. Το μόνο θετικό είναι ότι έχουν στοκ στην Ισπανία. Δεν έχω πάρει ποτέ τίποτα από αυτόυς.

• Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από Roul: “μεγειεεες. @'Thracia Γιατί, τι εχει παρατηρηθεί με τα kate? Δεν τους είπα τίποτα. με άγχωσες ” Από το banggood συγκεκριμένα ειχαν στειλει πολλα με rom του Kenzo.Μάλλον ήταν αρχες και δεν ξεραν και αυτοί τι είχαν στα χερια τους! Redmi Note 3 pro International version (Kate) - Ήρθε με ρομ από Kenzo Αδυναμια σύνδεσης με την Κάμερα του xiaomi redmi note 3 pro ” Ναι στα σχόλια πολλοί είναι αυτοι που αναφέρουν προβληματα. Πάντως τώρα λένε ότι δεν τα πειράζουν…

• Αγορά Redmi Note 3 Pro 32Gb

Μήνυμα

Εγώ που μίλησα μαζί τους κατάλαβα ότι έχουν μια unofficial rom και την περνανε στα κινητά που στέλνουν. Τους είπα αν γίνεται να μην πειράξουν καθόλου το κινητό αλλά μου είπε ότι αυτό δεν γίνεται. Αρα πριν τα στείλουν Ισπανία όλα τα σκαλίζουν

• Παράθεση από Thracia: “@pyxtatolis Το kate αν το παραγγείλεις σε σφραγισμένο κουτί απειραχτο,δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα ” banggood το στέλνουν με αυτήν την ρομ pic — Postimage.org λογικά δεν πρέπει να έχουν βάλει χέρι

• FANTACY TECHNOLOGY απο aliexpress τον ξέρουμε; Σε ερώτηση για το Kate και την ρομ μου απάντησε it is officila , we not modify anything Το χρυσό δεν λέει για άντρα, ε;

• Παράθεση από Thracia: “@pyxtatolis Το kate αν το παραγγείλεις σε σφραγισμένο κουτί απειραχτο,δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα ” Ναι ε; Με βάζεις σε σκέψεις τώρα. Για να το ψαξω και αυτό...

• Παράθεση από soulg: “Παράθεση από pyxtatolis: “Ναι αλλα δεν απαντανε. Εχει κανα 2 μερες που τους εστειλα μηνύμα αλλα δεν...Επειδή και εγώ θέλω γκρι χρώμα είμαι ανάμεσα στα 2 τηλέφωνα XIAOMI Redmi Note 3 Pro 2 GB RAM 16GB ROM EU Version Xiaomi Redmi 3S 3GB RAM 32GB ROM Ακούω γνώμες ” Redmi Note 3 Pro 3/32 θα πρότεινα εγώ. Με λίγα ευρώ παραπάνω πας σε συσκευή που θα σε καλύψει για περισσότερο καιρό.Εγώ που το συγκρίνω με το HTC One X που είχα πριν (ναυαρχίδα πριν μερικά χρόνια) είναι μακράν καλύτε…

• Παράθεση από soulg: “Παράθεση από gassious: “Αν δει κάποιος παιδιά Kenzo γκρι 32GB σε καλή τιμή να υπάρχει στοκ σε κάποιο μαγαζί του εξωτερικού ας κάνει ένα πόστ. ” το top one λέει οτι είναι in stock στα 180,05€ ή 204,87€ με dh ” Ναι αλλα δεν απαντανε. Εχει κανα 2 μερες που τους εστειλα μηνύμα αλλα δεν... Επειδή και εγώ θέλω γκρι χρώμα είμαι ανάμεσα στα 2 τηλέφωνα XIAOMI Redmi Note 3 Pro 2 GB RAM 16GB ROM EU Version Xiaomi Redmi 3S 3GB RAM 32GB ROM Ακούω γνώμες

• παραγγελία

Μήνυμα

Ρώτησα αλλά δεν βγάζεις άκρη. Τους είπα ότι δεν θέλω να πειράξουν καθόλου το κινητό και όλο μου λέει ότι έτσι το στέλνουν

• παραγγελία

Μήνυμα

Είναι αυτοί που βάζουν τις unoficial? Μου λέει ότι από Ισπανία στέλνουν For china vesion, we only install internatonal rom into it, so it will have play store and some langugas. Τι εννοει; China version εννοει το Kenzo;

• παραγγελία

Μήνυμα

Απο geekbying το έχει πάρει κανείς; Είναι αξιοπιστοι;

• Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από demakhs: “Ευτυχώς που εδέησες και κατάλαβες μόνος σου να σταματήσεις, γιατί ετοιμαζόμουν να το κάνω εγώ....τρολ μαγειρεύουν κ μου χει σπάσει τη μύτη η μυρωδιά... ” GSXR ψάχνει ο άνθρωπος να φύγει ποιά Xtrv και πράσινα άλογα. XTRV the Greek miui definition ” Μπα άλλο στυλ έχω ΧΤ600

• Παράθεση από makis1024: “Θέλεις Xtrv ή gtv; XTRV the Greek miui definition ” έλα ντε; όσο διαβάζεις μπερδεύσαι. Άσε να το ψάξω λίγο ακόμα να μην σας ζαλίζω και θα επανέλθω. Καλά είμαι με το coolpadaki μια χαρά φλασάρεις ότι θες σε 2 λεπτά... demakhs και το αντίθετο ρώτησα πως γίνεται από την global dev στην global stable

• Παράθεση από makis1024: “Από τον updater, του την περνάς και μετά τον αναβαθμίζεις αυτόματα στην τελευταία, 64 μπιτα δεν θα χρειαστείς επειδή δεν το συνδέεις σε υπολογιστή παρά μόνο για να του περάσεις την 6.8.18 ρομ global dev. XTRV the Greek miui definition ” Δηλαδή εννοείς αυτή η διαδικασία Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά) γίνεται μόνο με 64bit Windows;