Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-95 από 95.
-
Παράθεση από makis1024: “Factory reset μέσα από το σύστημα και του περνάς global dev 6.8.18 εάν έχει lollipop ή την τελευταία εάν έχει mm. XTRV the Greek miui definition ” Να πω ότι κατάλαβα τι εννοείς ψεματα θα πω
-
Παράθεση από demakhs: “γιατί από τον updater μέσα από τα tools άμα πατήσεις το κουμπάκι update now δε σου βγάζει κάτι? ” Δεν ξέρω.... ακόμα δεν το έχω το τηλέφωνο. Διαβάζω για να βγάλω άκρη και να είμαι έτοιμος για όλα όταν θα το έχω. makis1024 Ναι και στο αντίθετο εννοείς;
-
Σε Xiaomi Redmi Note 3 Pro με υπολογιστή 32bit μπορώ με αυτόν τον οδηγό να πάω από Official Stable Global Rom(NO Greek language&OTA update) με κλειδωμένο bootloader σε Official DEV Global Rom(Greek language&OTA update) ή το αντίθετο;
-
Ok ευχαριστώ Τι γίνεται με αυτές τις εκδόσεις, έχουμε καταμπερδευτεί. Αν κατάλαβα καλά το Official International Version XIAOMI Redmi 3S Pro 3GB 32GB που στο Vickmall κοστίζει $139.99 είναι το ίδιο(εκτός της διαφοράς για την μπάντα Β20) με το XIAOMI Redmi 3S Pro 3GB +32GB 5.0inch HD 4G LTE MIUI 7 Smartphone Qualcomm Snapdragon 430 Octa Core 5.0MP+13.0MP Touch ID Fast Charge 4100mAh Battery που κοστίζει $154.99, και όλα δέχονται κανονικά την αναβάθμιση του LAND Τότε γιατί αυτή η διαφορά στην τιμή…
-
Παράθεση από iAmLiakos: “Redmi 3 (IDO) - Redmi 3 2/16gb Snapdragon 616, δικτυωτό πίσω χωρίς fingerprint, Android 5.1 - Redmi 3 Pro 3/32gb Fingerprint, Snapdragon 616, Android 5.1 Redmi 3s (LAND) - Redmi 3s 2/16gb Snapdragon 430, fingerprint , Android 6 (Υπάρχει global edition) - Redmi 3s Prime/Pro 3/32gb Snapdragon 430, fingerprint, Android 6 (Υπάρχει global edition)ΥΤο ” Το εχει παρει καποιος αυτο το τηλεφωνο; XIAOMI Redmi 3S Pro 3GB +32GB 5.0inch HD 4G LTE MIUI 7 Smartphone Qualcomm Snapdragon…
-
Καλημέρα. Σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά του τηλεφώνου. Να ρωτήσω κάτι για να δω αν κατάλαβα καλά. Αν δεν έχεις υπολογιστή με 64bit δεν μπορείς να κάνεις τίποτα σχετικά με αναβαθμίσεις; Οπότε καλύτερα να το πάρω με Official DEV Global Rom(Greek language&OTA update) και όχι με τηOfficial DEV CN Rom(only have Chinese and English) η Οfficial Stable Global Rom(NO Greek language&OTA update) ξέρουμε ποτε θα έχει Ελληνικά; Ευχαριστώ