Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 297.

• Παράθεση: “Πάντως μιας και δεν την κατέβασες ακόμη, να σας πληροφορήσω ότι η νέα ROM για το ΝOTE έχει πρόβλημα με το Root και θα λάβετε ειδοποίηση για νέα Fixed.... :D” Οκ σε αναμονή λοιπόν... είτε με OTA ειτε πιο...παραδοσιακά !

• Πριν την 3.16 και έως κ την 3.15 που έχω τώρα,έμπαινα στο Φόρουμ εδώ και έβλεπα το αρχείο εδω οτι είναι έτοιμη η νέα ROM εκανα download στο PC την αποθήκευα στην sd τού Note και απο το εικονίδιο αναβάθμιση την επέλεγαν κ την εκανα εγκατάσταση. Τόσο απλα κ κατανοητά. Αυτά μέχρι τώρα που έχω ενα OTA κ δεν έχω καταλάβει ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ για το πως θα περάσω τη νέα ROM.Τι flash root recovery 3e κλπ ακαταλαβιστικα εντελώς για μένα διαβάζω;;; Μου έρχεται κ μια ειδοποίηση ΟΤΑ για αναβάθμιση στο note,συν…

• Παράθεση από ktsak: “Εγω παλι αντιμετωπιζω το παρακατω προβλημα σχετικα με change Server. Εχω Note και φοραω ηδη την 3.15 (βεβαια το προβλημα το αντιμετωπιζα και στην 3.13 και στην 3.14) και παιρνω συχνα πυκνα μια αναφορα σφαλματος που βγαζει στον Exchange Server (απο το e-mail). Yποψιν οτι ο mail client ο μανισιος δουλευει μια χαρα με τα e-mails, μια και παιρνω αλλα και στελνω mails attachment.php Εχει κανεις καμια ιδεα πως μπορω να σταματησω αυτην την αναφορα σφαλματος ?” Στο δικο μου Redmi No…

• Κλεισιμο εφαρμογων

mAthosalas - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

Παράθεση από jamaika: “Γεια σας παιδιά, εχω το ίδιο πρόβλημα με το hongmi 1s.Δοκίμασα όλες τις Ελληνικές rom και την official αλλά το ιδιο.Παρατήρησα πως μόλις έκανα απεγκατάσταση την εφαρμογή mail το πρόβλημα σταμάτησε μέχρι στιγμής.” Επιβεβαιωνω και εγω,εκανα το ιδιο στο Redmi Note 1W,δηλαδη απεγκατεστησα το mail και τελος...ολα καλα.Επισης σταματησε και μια ειδοποιηση που εβγαζε συχνα πυκνα "η εφαρμογη Υπηρεσιες exchange services εχει σταματησει"... Δεν ξερω αν κολλουσε αυτη η bug εφαρμογη το…

• redmi note

mAthosalas - - Redmi Note 3G (lcsh92_wet_jb9)

Μήνυμα

Παράθεση από sideris20250: “Την 3,15 για το redmi note δεν θα την βαλετε στην sd καρτα αλλα στον αποθηκευτικο χωρο του τηλεφωνου διοτι οταν ειναι στην sd κολαει το τηλεφωνο και απο εκει θα την τρεξετε” Aυτο πώς το συμπεραινεις;Εγω την κατεβασα στο PC την περασα στην SD καρτα και το Nοte με την 3.15 δουλευει αψογα...Μηπως δεν ειναι θεμα τής ROM αλλά της καρτας σου;

• redmi note

Μήνυμα

Παράθεση από efkolo: “ ΤΟ RECOVERY στο Note όπως έρχεται από τα γνωστά μαγαζιά δεν λειτουργεί. Μόνο πας πάνω κάτω. Το ίδιο έκανε σε όλους. Φορτώσαμε άλλα recovery και υπάρχουν 2-3 οδηγοί και λινκ για να τα εγκαταστήσει όποιος τα χρειάζεται.” Εγω αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι γιατι χρειαζεται η recovery;Εγω δεν εχω ασχοληθει ποτέ στο Note,πιθανον να μην την χρειαστηκα ως τωρα(υποθετω).Καθε αναβαθμιση την κανω με το updater εικονιδιο(βελακι)που εχει...ενω δεν γνωριζω τι αλλο κάνεις μεσω recover…

• Redmi Note...τι έκδοση???

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Άρα η Enhanced είναι καλύτερη (μεγαλύτερη, ταχύτερη και ακριβότερη) έκδοση. Φαντάζομαι ότι και οι τρείς απο πάνω πουλάνε την ίδια (Enhanced) έκδοση...” Ακριβως.Πουλανε την ιδια συσκευη(ετσι οπως την περιγραφουν)αλλά εχουν μια μικρη διαφορά τιμης...αυτο οφειλεται και στον ανταγωνισμο αλλά και στο "ποιος"πουλάει(βιτρινα-Ονομα-αξιοπιστια...μετράνε). Αυτο που πρεπει να κανουμε ολοι μας,ειναι καλη αναγνωση χαρακτηριστικων συσκευης ακομα και στα "ψιλα γραμματα" απο οπουδηποτε κι …

• Redmi Note...τι έκδοση???

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Αν και φαντάζομαι ότι πρόκειται για ακριβώς την ΙΔΙΑ συσκευή... XiaomiShop: $229.99 - Xiaomi Redmi Note (Red Rice Note) Minideal: $219.99 - Original Xiaomi Hongmi Note(Redmi Note) Enhanced Version (Εδώ τι εννοεί άραγε ο "ποιητής" λέγοντας "βελτιωμένη έκδοση"?) Merimobiles: $214.98 - Xiaomi Hongmi Note 2 (Η αναφορά "Note 2" τι σημαίνει? Ότι υπήρξε και "Note 1"???)” Aκριβως οπως το λες.Προκειται για την ιδια συσκευη που απλα την γραφουν αλλιως...Xongmi Redmi Note 2 κλπ...οπως…

• redmi note

Μήνυμα

Παράθεση από LandJ: “προσπαθω να συνδεσω το Redmi απευθειας με τον υπολογιστη, και ο υπολογιστης δεν αναγνωριζει την συσκευη. Ενω πριν λιγες μερες που το εκανα για αλλη δουλεια, το αναγνωρισε. Το δοκιμαζω σε αλλον υπολογιστη, παλι τα ιδια.” Για τσεκαρε: Ρυθμισεις/επιλογ.για προγρ/στες/εντοπισμος σφαλματων USB να ειναι στο ΟΝ...ισως αυτο φταιει

• Αγνωστες λεξεις...Για καποιους που δεν νοιωθουμε ειδικοι στο θεμα "μαγειρεματος" αλλά μας αρεσει να μαθαινουμε,θετω καποιες ερωτησεις που για μενα τουλαχιστο ειναι αγνωστες λεξεις και απαντατε οι πιο ειδικοι για να μαθαινουμε κι εμεις οι newbies...Γιατι διαβαζουμε αυτο ή εκεινο που για καποιους ειναι piece of cake αλλά καποιοι απο εμας δεν πιανουμε το "τοσο απλο"...για να μπουμε λοιπον στο κλιμα... Ρωταω λοιπον: Τι ειναι το WSM Tools;Τι αφορα αυτο; Τι ειναι το Xposed;Τι αφορα; Tι ειναι το AOSP; …

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από mAthosalas: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από mAthosalas: “Eστειλα παραγγελία στη merimobiles αλλά...κάντε κατι να ειναι πιο ευδιακριτη η προσφορα(αν υπαρχει...)προς εμας,διοτι δεν μπορεσα να βρω παρ'οτι εκανα αναζητηση για ωρα,τον κωδικο εκπτωσης. :Abe:” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/929/” Προσπαθουσα να το χρησιμοποιησω αυτο,αλλά μού εβγαζε ενα μηνυμα οτι πρεπει να εχω τουλαχιστο 150$ παραγγελία και ΔΕΝ μπορεσα να εχω αυτη την εκπτωση δυστυχως.…

• Παράθεση από caeser: “ Πάντως τα pistons είναι πολύ καλή επιλογή! Θα απολαύσεις ποιότητα ήχου πραγματικά! Μόνο τη συσκευασία των ακουστικών να δεις, όταν με το καλό φτάσουν, θα καταλάβεις περί τίνος πρόκειται! :thumbup:” Bαγγελη αν κ εχω bluetooth ακουστικο για τις κλησεις,εχω και αρκετα καλωδιακα ακουστικα για μουσικη και ραδιο,πραγματικα με τα τοσα θετικοτατα σχόλια που διαβασα για τα Pistons,ηταν μονόδρομος η αγορα.Και πιστευω αξιζει πολυ!Αναμονη λοιπον για παραλαβη

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από mAthosalas: “Eστειλα παραγγελία στη merimobiles αλλά...κάντε κατι να ειναι πιο ευδιακριτη η προσφορα(αν υπαρχει...)προς εμας,διοτι δεν μπορεσα να βρω παρ'οτι εκανα αναζητηση για ωρα,τον κωδικο εκπτωσης. :Abe:” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/929/” Προσπαθουσα να το χρησιμοποιησω αυτο,αλλά μού εβγαζε ενα μηνυμα οτι πρεπει να εχω τουλαχιστο 150$ παραγγελία και ΔΕΝ μπορεσα να εχω αυτη την εκπτωση δυστυχως...

• Eστειλα παραγγελία στη merimobiles αλλά...κάντε κατι να ειναι πιο ευδιακριτη η προσφορα(αν υπαρχει...)προς εμας,διοτι δεν μπορεσα να βρω παρ'οτι εκανα αναζητηση για ωρα,τον κωδικο εκπτωσης.

• Παράθεση από sso: “Πολύ μνημοβορα ομως ρε παιδιά. Πριν από λίγο είδα ελεύθερη μνήμη περίπου 180 mb (από 2 gb). Και έχω εγκατεστημένο και το greenify.Συμβαίνει και σε σας αυτό; ” Σε εμενα μάλλον πιο καλη και ελαφρια φανηκε αφου αδειασε χωρος στη RAM...και ισως η καλυτερη απο την 3.11 κ μετα...

• Eχω ετοιμη ΤΩΡΑ-ΑΜΕΣΑ μια παραγγελία για pistons για το μαγαζι.Ποιος ειναι ο κωδικος εκπτωσης για εμας;...Μπορει καποιος να μου απαντησει;

• Ακουστικά pistons από Ελλάδα

mAthosalas - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Tελικα Ελλαδα παιζουν τα αυθεντικα pistons για αγορα,ή παμε κατ'αναγκη net?Εχει πάρει καποιος να μας δωσει καταστημα αγορας;

• Παράθεση από MIUI_ART: “ Δεν μιλάει για ROM, αλλά για WSM Tools (Xposed Framework)... :D” Ωπ...σορυ παιδιά αλλά δεν μιλαω Γκρικλις... ...μα να μην υπαρχει ενας Διαχειριστης να σας μπανιαρει που μιλατε με Γκρικλις και υπονοουμενα...

• Οκ το ιδιο ειδα κι εγω Βαγγελη,αλλά ητανε αυτο με το εικονιδιο τού λαγού κ νομιζα οτι προκειται για διαφορετικο τεστ...(ένεκα και το Antutu X εχει τη φλογα για logo...).Οπότε το κατεβασα απο Play Store και εκανα το τεστ...και μαλιστα δεν ειναι εγγυος χαχαχα αλλά το παιδί ειναι αυθεντίκ και ωραιο... Qws5sYv.png

• Παράθεση από sso: “Στο Redmi Note δυστυχώς δεν δουλεύει. Μετά την εγκατάσταση του xposed δεν μπουτάρει. Μένει κολλημένη στο logo mi” Εγω κατεβασα τη ROM στο PC,την αντεγραψα στην SD card τού Note και μεσω εικονιδιου αναβαθμισης την επελεξα και περασε μια χαρα και δουλευει πιο αψογα απο ολες ως σημερα!...Πού κολλησες; Εκανες την ιδια διαδικασια;