Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 90.
-
Μαυρη οΘονη διχως λογο
ΜήνυμαΤελικα ειναι θεμα οθονης την αποσυνδεσα δουλευει αψογα παρηγγειλα αλλη ελπζω να πανε ολα καλα
-
Σπασμένη οθόνη
Μήνυμαolla.gr Το γνωριζετε το site ?
-
Σπασμένη οθόνη
ΜήνυμαΒρηκα λληνικο site olla.gr ισχυει ?
-
Σπασμένη οθόνη
ΜήνυμαΟλα ιδια μου φαινονται
-
Σπασμένη οθόνη
ΜήνυμαΕχω τρελαθει εχω ψαξει ολα τα site δε μπορω να καταληξω καπου . . . Το vifocal με επεισε αλλα και αυτο δεν εχει reviews =============== Απρ 14th 2017, 9:45pm =============== Spare Parts αυτο βρηκα μεσα απο το επισημο site αλλα αρκετα τσιμπημενο
-
Σπασμένη οθόνη
ΜήνυμαΣτο vopmart δεν εχει το mi πανω αριστερα,ενω στο vifocal αριστερα πανω γραφει mi
-
Σπασμένη οθόνη
Μήνυματο VIFOCAL.COM τελικα ειναι αξιοπιστο ?
-
Το mi4 μου ζηταει βοηθεια
ΜήνυμαΤελικα βρηκες κατι αξιπιστο ?
-
Μαυρη οΘονη διχως λογο
ΜήνυμαEχω αλλαξει ρομ εχω ανοιξει τη συσκευη εχω μαυρη οθονη και φοβαμαι να μη το στειλω και φαω ακυρο. απλα το αλλο σκεφτομαι να το επισκευασω !Για πωληση
-
Μαυρη οΘονη διχως λογο
ΜήνυμαTo εχω ενα μηνα , απλα δεν επειδη την πατησα μια φορα σκεφτομαι να παω σε ασφαλη λυση 3s ? Τι λετε αλλοι που εχετε τη συσκευη ? Αυτο με τη θερμοτητα με φοβιζει λιγο.Εχετε και εσεις την αισθηση της ανεβασμενης θερμοκρασιας αμα ζοριστει λιγο ?Η απλα ετυχε σε μενα ?
-
Μαυρη οΘονη διχως λογο
ΜήνυμαΜετα απο πολυ πιεση μου λενε να τους δωσω 90 δολαρια και να μου στειλουν αλλο τι λετε ?
-
Μαυρη οΘονη διχως λογο
ΜήνυμαΠαρολο τη μαυρη οθονη καταφερα φλασαρα rom ανοιξα το mipc suite διαβασα τα αρχεια ολα ανοιξε το κινητο με μαυρη οθονη τραβουσα screen shot τα παντα και εφτασα στο menu αυτο σημαινει οτι χρειαζομαι οθονη ?
-
Μαυρη οΘονη διχως λογο
ΜήνυμαΠως να χειριστω το θεμα με gearbest ?Να τους ζητησω να μου στειλουν ?
-
Μαυρη οΘονη διχως λογο
ΜήνυμαΕκανα flash την ρομ αλλα παλι τιποτα...δεν ανοιγει, παρολα αυτα το cmd το αναγνωριζει κανονικα το κινητο
-
Μαυρη οΘονη διχως λογο
Μήνυματο διαβαζει σαν ενα αδειο φακελο =============== Απρ 5th 2017, 1:19pm =============== Στο cmd ομως δεν το διαβαζει