Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 43.
-
παιδια βοηθεια εκανα αναβαθμιση μεσα απο το κινητο εκει που λεει επιλεξτε πακετο ενημερωσης ενα αρχειο ζιπ εκανε σαν να φορτωνει με μπαρα και μολις τελειωσε ανοιξε το κινητο με μιση οθονη ασπρη και να λεει δυστυχως η διαδικασια com.android.ph και οτι και να κανω δεν φευγει
-
Το προσπάθησα και με twrp αλλά δεν τα καταφερα Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι και ρωτω δεν μπορω να κατεβασω την ελληνικη στο κινητο και να κανω instal με το mi recovery. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν μπορώ βάλω το αρχείο zip ρομ από το pc στο κινητό και μέσα από το recovery να κάνω instal την ρομ Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επειδή δέν ξέρω .Τι διαφορά έχουν.και κάτι ακόμα εμένα έχει το recovery μέσα από τις αναβαθμίσεις. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ποιό πάνω έχω την 7.3.16 Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φίλε Γιώργο λίγη βοήθεια ποια από τις δύο ρομ να κατεβασω4bc7b9d94f734a01e2d65d799ee26ccc.jpg Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ναι φιλε εχω παρει εγκριση ευχαριστω πολυ.
-
παιδια ακομα να με δωσουν ok στην αιτηση ξεκλειδωματος μετα απο μια εβδομαδα.
-
Τελικά ήταν κλειδωμένο και έκανα αίτηση ξεκλείδωματος Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
στον c το εχω. δυο φορες το προσπαθησα
-
παιδια κατι κανω λαθος για να δω αν ειναι ξεκλ η κλειδ το κινητο. fastboot δεν αναγνωριζεται ως εσωτερικη η εξωτερικη εντολη. εκτελεσιμο προγραμμα η αρχειο δεσμης ενεργειων
-
Όχι ακόμα Γιατί το φοβάμαι μην κάνω κάτι λάθος Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είναι αυτή πού με στειλαν τα παιδιά.20d146722f8bb4baeae41f00959a6d37.jpg Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν ξέρω καν αν είναι κλειδωμένο η ξεκλ. Τόσα πολλά ξέρω ,και φοβάμαι μην κάνω καμιά μακακια Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά καλησπέρα λίγη βοήθεια, έχω κατεβάσει την τελευταία rom που μου στειλαν τα παιδιά από το forum.......Αλλά μέχρι εδώ.8f7c3ac28d0388b8946b057728ca2dcd.jpg Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά καλησπέρα μόλις μου ήρθε το mi5s 3-64 και φοράει αυτή έκδοση4a9975038a8ae79054ae0f661e686400.jpg Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά πήρα αυτό το κινητό mi5 από eu.Για την γυναίκα μου.και δεν ξέρω τι έκδοση εχει θα βάλω φωτο.61df7b2728bb21991b801d2730607187.jpg Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk