Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 77.
-
Καλημερα και καλο σ/κ παιδια!!! Ερωτηση, ειμαι με xiaomi.eu Miui 10 | 8.9.20 εδω και κανα διμηνο σχεδιον, κανω αναζητηση για update και μου βγαζει οτι ειμαι στο τελευταιο! Δεν εχουν βγαλει καποιο update τα αλανια η σε εμενα εχει στραβωσει η δουλεια? Ολα δουλευουν ρολοϊ δε λεω το μονο κακο ειναι το 1+ λεπτο σε καθε επανεκκίνηση...
-
Παράθεση από geoanto555: “Αποσύνδεσε και σύνδεσε. Αν χρειαστεί κάνε και format data (αν δεν εχεις κατι να χασεις). Μετά από αυτό reboot recovery και ξανα προσπάθησε να κανεις αντιγραφη. Δοκιμασε και σε αλλη θυρα. ” @geoanto555 μετα το format data εγινε κανονικα η μεταφορα τωρα την κανω εγκατασταση!!! Σε ευχαριστω πολυ!!!
-
@geoanto555 Μου δειχνει το unlocked κατω απ το λογοτυπο της xiaomi και μπαινει στο recovery οταν το κανω reboot μου γραφει "No OS installed" αν δεν κανω λαθος! @alvin1983 Το συνδεσα στο pc σε recovery mode ανοιξα το φακελο internal storage αλλα δε με αφηνει να δημιουργησω καινουργιο φακελο και την εριξα χυμα μεσα αλλα εξακολουθει να αργει πολυ να φορτωση η μπαρα μεταφορας του αρχειου!
-
Παιδια προβλημα!! Εκανα εγκατασταση το twrp του φιλου @Germak ολα καλα! Περασα στην εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου την eu rom ξαναμπηκα στο recovery εκανα τα wipes και οταν πηγα να βρω το zip αρχειο της rom δεν το εβρισκα, εκανα reboot και απο τοτε δεν ανοιγει μπαινει μονο σε fastboot mode! Τι κανω τωρα??
-
Δοκιμασα και εγω την πατεντα με υπολοιπο 56 ωρες και ξεκλειδωσα κατευθειαν!!! Λοιπον εχουμε και λεμε Miui 10 8.8.31|Beta, Android version 8.1.0 με China Dev rom, εχω διπλοτσεκαρει το arb και ειναι ανενεργο!! Μπορει καποιος να δωσει ενα λινκ απ την αγγλικη με china source που το arb της ειναι ανενεργο? Εδω η δικη μας ειναι με china source και arb ανενεργο?
-
Παράθεση από amavroudis: “Λογικά ναι. Έχει πάρει κανένας update με official china να μας το επιβεβαιώσει; ” Με official china dev ειχα παρει εγω ΟΤΑ κανονικα! Δεν ξερω αν εχει διαφορα ομως που ειναι dev και οχι stable!
-
Παράθεση από chrisnik: “Δεν εχεις θεμα... Απλα μεσω updater δεν νομιζω να σε αφησει να την περασεις... Θα μπορεις να ξεκλειδωσεις κανονικα. Οι ωρες δεν ξερω αν θα αλλαξουν... ” Μεσω updater εννοεις να την περασω ως αρχειο στη μνημη του τηλεφωνου και να το κανω απο εκει? Ειναι πιο safe να την κανω με fastboot και Miflash?
-
Παράθεση από chrisnik: “Παράθεση από TheoV: “καλησπέρα κ ευχαριστώ γ την απάντηση, την βρήκα 9.5.11 γ την ακρίβεια οριστε κ λινκ γ πιθανούς ενδιαφερόμενους Download Official MIUI ROMs for Xiaomi Mi8 (dipper) - Xiaomi Firmware ” Πολυ ωραιος!!!!! Θα ηθελα πριν την περασεις να βγαλεις βραδυ φωτο με την τρεχουσα ρομ που εχεις... Κ μετα με την china... Δεν γινεται να ειμαι τοσο περιεργος... ” Παιδια τη συγκεκριμενη μπορω να την περασω εγω που ειμαι με MIUI 10 8.8.31 και εχω ARB ανενεργο η θα το κανω …
-
Παράθεση από chrisnik: “@TheoV εμενα ηρθε με την 9.5.13 china stable. Δεν ξερω αν μπορεις να βρεις fastboot για αυτην την ρομ. Μετα νομιζω μου εκανε ενα update 9.6.1. αν θυμαμαι καλα. Αλλα μου φαινςται δυσκολο κ παλι το λεω να βρεις αυτην σε fastboot.... ” Αν βρειτε κατι παιδια ενδιαφερομα και γω να αποδιδει η καμερα σωστα!!