Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 40.
-
Καλημέρα. Είμαι κάτοχος του Redmi note 2 απο τον Νοέμβριο του 2015 και έχα εγκαταστήσει όλες τις dev τηε έκδοσης 7 μέχρι και την τελευταία έκδοση της. Θέλω πλέον να περάσω στην v8. Έχω ωστόσο μπερδευτεί με τόσους οδηγούς που κυκλοφορούν. Μπορεί κάποιος να μου στείλει το κατάλληλο link για την δική μου περίπτωση; Ευχαριστώ πολύ!
-
Καλησπέρα. Έχω το RED MI NOTE 2 PRIME από τον Νοέμβριο. Έχω εγκαταστήσει όλες τις dev v7 και σκέφτομαι πλέον να βάλω και την dev v8. Το θέμα είναι ότι έχω μπερδευτεί και δεν έχω και τον χρόνο να ψάξω όλα τα posts. Μπορεί κάποιος να μου στείλει το κατάλληλο link για την περίπτωση μου; Ευχαριστώ προκαταβολικά!
-
Xiaomi Max 32GB 6.44 Inch FHD 3GB 32GB MIUI V8 Max 32GB 64bit Qualcomm Snapdragon 650 Hexa Core 5.0MP16.0MP TOUCH ID 4850mAh Battery IR Remote Smartphone
-
Νέα dev ROM
ΜήνυμαΕυχαριστώ!
-
Νέα dev ROM
ΜήνυμαΚαλημέρα. Δεν μπορώ να βρω την ROM αυτής της εβδομάδας. Δες κυκλοφόρησε ακόμη; Αν ναι, μπορείτε να στείλετε το link; Ευχαριστώ.
-
Καλησπέρα. Μια ερώτηση: προσπαθώ μέσα από το mi-remote να διαμορφώσω τον αποκωδικοποιητή Nova, αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι. Η ερώτηση μου είναι η εξής: υποστηρίζει η εφαρμογή την Nova; και αν ναι από που θα πάω; Αν δεν την υποστηρίζει, δουλέυετε με κάποια άλλη εφαρμογή; Και αν ναι, με ποιά; Ευχαριστώ!!!
-
Καλησπέρα. Η Peppa pig έκανε την ζημιά της και τα παιδιά καθώς βλέπανε youtube, τους έπεσε το κινητό και έσπασε η οθόνη. Δουλεύει βέβαια αλλά είναι λίγο σπαστικό καθώς έχει μια γραμμή σαν την ταινία την Προφητεία με τον Gregory Peck (The Omen (1976) - IMDb). H ερώτηση είναι: πουλιέται τζάμι ή οθόνη να την αλλάξω; Και αν ναι, μπορώ να την αλλάξω μόνος μου; Επίσης έχετε κάποιο link να μου στείλετε να παραγγείλω; Ευχαριστώ! .
-
Σας ευχαριστώ πολύ. Τελικά με αυτά που είπατε επιβεβαιώαστε τις αρχικές μου υποψίες και θα καταλήξω να παραγγείλω το ίδιο κινητό. Μήπως τώρα έχετε να μου προτείνει και ια θήκη με καπάκι να παραγγείλω γιατί αυτή που φοράει ήση (νομίζω δωρεάν) δε μου φαίνεται κια πολύ αξιόπιστη. Ευχαριστώ!
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου αλλά δυστηχώς δεν με έκανες σοφότερο...
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Έχω ήδη το Xiaomi Redmi note 2 prime 2.2GHz 2GB 32GB και σκέφτομαι να το δώσω στη γυναίκα μου που θέλει κινητό και εγώ να πάρω το Xiaomi Redmi Note 3 2GB+16GB. Η ερώτηση είναι η εξής, είναι καλύτερο σε σχέση με το μοντέλο που εχω ήδη ή να πάρω ξανά το ίδιο μοντέλο; Η τιμή τους έιναι σχεδόν η ίδια (vickmal) Επίσης, αυτό το μοντέλο παίζει κανονικά στην Ελλάδα, αφού περάσω την Hermes; Και με την ευκαιρία να υποθέσω ότι η ίδια dev rom παίζει και στο note 3? Ευχαριστώ! Tα …
-
Καλημέρα. Δεν μπορώ να βρω την διαδρομή "Κέντρο Ασφαλείας"-->Δικαιώματα-->Προνόμια Rootεπειδή έχω την αγγλική γλώσσα. Από που θα πάω ή πως θα λέγεται στα αγγλικά;
-
Καλημέρα. Ως νέος έχω τις καόλουθες κοινότυπες απορίες, οπότε θέλω την υπομονή σας διότι σίγουρα έχουν απαντηθεί στο παρελθόν... 1) Έχω εγκαταστήσει την dev. Την Παρασκευή, κλασικά, βγήκε η επόμενη. Την περνάω ακολουθώντας το βήμα 2 από τον οδηγό που πέρασα και την Ελληνική όταν πήρα το τηλ; Το ρωτάω γιατί έχω διαβάσει ότι πρέπει να κάνω wipe clean, dalvik κλπ τα οποία δεν τα έκανα ούτε την πρώτη φορά... 2) Κάποιος οδηγός για το τι κάνουν οι Mi προεγκατεστημένες εφαρμογές για να δω ποιές μου χρε…
-
WIFI
ΜήνυμαEυχαριστώ ξανά. Δεν υπήρχε, γύρισα την γλώσσα ελληνικά το εμφάνισε, μετά αγγλικά και όλα οκ!
-
WIFI
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Είμαι καινούργιος, μπορεί να έχει απαντηθεί η απορία μου, αλλά προσπαθώ να συνδεθώ στο wifi δίκτυο και δεν με αφήνει πουθενά να γράψω τον κωδικό...
-
Μάλλον πρέπει να τα έκαν όλα σωστά. Ευχαριστώ γιά την βοήθεια!
-
Οπότε θεωρητικά αλλάζω την γλώσσα, σβήνω ότι κινέζικο έχει μείνει και είμαι έτοιμος; Πως μπορώ να το τσεκάρω αυτό από το τηλέφωνο, π.χ. ρυθμίσεις; Αν αφήσω τα αγγλικά θα έχω καποιο πρόβλημα;
-
Καλησπέρα. Μόλις παρέλαβα το κινητό (red mi note).Είμαι στο τελευταίο, θεωρητικά πιο έυκολο βήμα και μου βγάζει συνεχως, όσες φορές το έχω επαναλάβει skipping MD CHECK no md file found και όταν ανοίγει εκ νέου το κινητό το περιβάλλον είναι στα αγγλικά και βλάπεω και κινέζικες εφαρμογές. Οπότε κάτι δεν γίνεται ορθά... Έχω κατεβάσει το αρχείο xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-5.11.5. ήδη 2 φορές... Επίσης η σύγκριση των checksams με το πρόγραμμα winMd5sum δείχνει ότι είναι όμοια. Γιατί όταν αποσυμ…