Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 361.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από zt654: “άλλο twrp δοκίμασες; ” δοκιμασα και αλλες εκδοσεις το ιδιο πραγμα.. σημερα πρωι ξεκλειδωσα bootloader ομορφα και ωραια..!!
-
Magic WormHole
Μήνυμαaaa — Postimage.org τα εχω δοκιμασει σχεδον ολα
-
Magic WormHole
Μήνυμαλοιπν την ρεκοβερυ την περναει κανονικα κανονικα με φαστβοοτ. οκ. σετλνετε 100%.. οταν παω να μπω χειροκηνιτα κρατωνας το +up μου βγαζει το πορτοκαλι μενου. επιλεγω ρεκοβερυ και μενει εκει... δεν ειναι οτι δεν φλασαρετε το αρχειο img. δινετε φλασ κανονικα...
-
Magic WormHole
Μήνυμαεδω ειμαι καλησπερα σε ολους .. δεν περναει η ρεκοβερυ μεσα
-
Redmi 4 - Θέλω να αλλάξω ρομ
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Το διάβασες αυτό στον οδηγό που παραθέτεις; Basic requirement Bootloader unlocked! ” εσυ να λες να εχω κλειδωμενο..?? σημερα πρωι ξεκλειδωσα....
-
Μήνυμαrecovery se redmi flash 4.. την φλασαρω ολοκληρωνεται 100% και δεν μπαινει μεσα.. εμφανιζεται αυτο το παραθυρο παταω παλι ρεκοβερυ και τιποτα... Use or install custom recovery.img+Root REDMI 4 PRIME (MARKW) and (PRADA) - Redmi 4/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Μήνυμαυπαρχει fastboot rom για αυτο με ελληνικα μεσα..?? να φλασαρω χωρις να ξεκλειδωσω?
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από ALXIOA: “για να ξεκλειδωσω πρεπει να βαλω πρωτα πανω την κινεζικη που γραφει στο πρωτο ποστ? κ μετα να φλασαρω την ελλληνικη θελω ” Δοκίμασε σε πρώτη φάση να ξεκλειδώσεις όπως είσαι και αν δεν πετύχει και χρειαστεί να περάσεις ROM, περνάς σε πρώτη φάση μια Global Developer. Ποια έχεις τώρα μέσα ? ” τωρα φοραει την 8,2,1GLOBAL (ΜΒFMIDL)
-
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
ALXIOA - - Mi-6 (Sagit)
Μήνυμααπο τους κολοφαρδους οπως λεμε.... και γω 72 ωρες περιμενα αναγκαστηκα...!! σημερα θα υπαρξει νεα ρομ miui 9..????
-
ALXIOA - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΝομιζω πρεπει να κάνεις αίτηση. Να σου έρθει επιβεβαίωση ότι έχεις δικαίωμα. Και μετά να σου βγάλει το tool 72 ώρες....
-
ALXIOA - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΕχουν περάσει 72 ώρες?? Αφού έκανες την αίτηση?
-
ALXIOA - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΠαράθεση από Gkontos10: “Παιδιά έχει κάποιος να προτείνει κανένα καλό τζαμακι και καμιά καλή θήκη? Sent from my MI 6 using Tapatalk ” Αφου έβαλες τα είδα.χαχα.. Δεν εκαναν δουλειά? Ebay mono. Εδώ δεν βλέπω του καλό ακομα