Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 361.
-
Αίτηση και εγκατάσταση σε νέο ΜΙ6
ALXIOA - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΕίναι εύκολο να ανεβάσεις φωτός να το δω με θήκη και τζαμί πως δείχνει το μπλε χρώμα??
-
ALXIOA - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΩραιος. Τελεια. Και η ρομ ακόμη είναι στο πρώτο σταδιο έχουν μέλλον.. Σίγουρα θέλεις θηκουλα και τζάμακι μπροστά ξερεις. ..
-
ALXIOA - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΠΙΑ φλασαρες τελικα? πες μας εντυπωσεις...!!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ALXIOA - - Mi-6 (Sagit)
Μήνυμαπανεμορφο αδερφε μου.. απο που το πηρες.? και ποσο σου βγηκε.? βαλε miui 9. αφου ξεκλειδωσεις πρωτα σε 3 μερες// κανε αιτηση..
-
Παράθεση από gkalen: “@ALXIOA Θεωρω ότι το λάθος γινόταν με το format data , αντι να κάνεις reboot σε recovery μετά το format data , εσύ φλασαρες κατευθείαν τη ρομ .. Ή κάτι δεν έκανες σωστά με τα wipes , γι'αυτό λέω σε όλους , απλώς swipe to factory reset .. ” εγω παντα κανω factory reset μετα ολα τα wipes και μετα flash rom...δεν φλασαρα πρωτη φορα.
-
Παράθεση από gkalen: “@ALXIOA Κάνε αυτό ακριβώς που σου γράφω ξανά .. τίποτα παραπάνω .. Αν πάλι μένει στο XTRV , τότε μπες στο twrp και πάτα Wipe / κάνε πάλι swipe to factory reset και μετά βγες στο αρχικό μενού του twrp και πάτα , Reboot / system ... ” ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΗΚΕ .. ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΠΕΣ.. 1000 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ..??
-
Παράθεση από gkalen: “@ALXIOA Κατέβασε την 7.7.20 για το sagit .. Μέσα στο φάκελο recovery θα βρεις το twrp.img , αυτό θα χρησιμοποιήσεις .. Αφού περάσεις το twrp .. fastboot flash recovery twrp.img .. μετα γράφεις .. fastboot boot twrp.img Μετα που θα μπεις σε twrp .. Wipe , και swipe to factory reset Install , το ζιπ της 7.7.20 Wipe cache and dalvik , και σύρε δεξιά .. Done ” αγαπητε συντονιστη διαχειριστη. αυτα ακριβως εχω κανει.. το προβλημα ειναι οτι ενω περναω μια χαρα την ρομ. οταν κανω R…
-
Ειναι ξεκλειδωτος. Τσεκαρισμενο. Λοιπόν. Από την αρχή. Περίμενα 3 μέρες. Χτες βράδυ Ξεκλείδωσα bootloader. Φλασαρα ρεκοβερυ την ελληνική 3.1 κ προσπάθησα να περάσω την ελληνική ροκ. Έμεινε περίπου στο xtrv με 3 τέλειες που πηγαινοερχοντουσαν έως κ 3 ώρες. Κατέβασα την 7.7.17 κ την 7.7.20 ευρωπαϊκή κ τις πέρασα η με otg. Τα ίδια το κινητό δεν ξεκινησου..Το βαλα fast boot. Φλασαρα miflas miui9 beta. Το κινητό άνοιξε. Ξαναφλασαρα ρεκοβερυ την ελληνική. Την δέχτηκε. Μπήκα ξαναφλασαρα με τα απαραίτητ…
-
ενω ξεκλειδωσα bootloader δεν μου περναει την ρεκοβερυ μεσα με fastboot δεν μπορω να μπω μεσα για να φλασαρω ρομ. δοκιμασα και την δικια μας 3,1,1 και την κανονικη twrp. την φλασαρω κανονικα, send ok 100% κανω reboot recovery ειτε με fastboot ειτε χειροκινητικα με το κουμπι και δεν γυρναει το ατιμο........unlock γραφει στην εκινηση ετσι. ξεκλειδωτος