Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 361.
-
Xiaomi Mi6
ALXIOA - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΠαράθεση από ktsiaras: “Παράθεση από ALXIOA: “Το led ειδοποιησεων δουλευει σε όλες τις εφαρμογές???? ” @ALXIOA Για αρχή γράφεις στο θέμα για το mi6 και βλέπω έχεις το Xiaomi_Mi_Note_2 στο mi6 δεν υπάρχει αυτή η επιλογή ούτε σε έμενα για διαφορετικούς χρωματισμούς των εφαρμογών, που αναφέρεις. ” Σωστο είσαι. Το μινοτε 2 έχω το οποίο σύντομα σκοπεύω να πουλήσω και να πάρω το mi 6 μάλλον ή το oneplus 5. Κλείνω περισσότερο στο mi6 για αυτό ρώτησα. Άρα είναι θέμα xiaomi τα led και όχι συγκεκριμένου μ…
-
Xiaomi Mi6
ALXIOA - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΜπορω να ορίσω το χρώμα που θέλω να ανάβει σε κάθε εφαρμογή.?εάν κατεβάσω κάποια εφαρμογή από playstore.?
-
Xiaomi Mi6
ALXIOA - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΤο led ειδοποιησεων δουλευει σε όλες τις εφαρμογές????
-
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
ALXIOA - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΠαράθεση από dbeast: “Επιτέλους ήρθε και το δικό μου Mi6. Πύραυλος το κινητό...μετά απο 2.5 χρόνια αποχωρίστηκα το Μi4. Πολύ δυνατό. Το έχω ακόμα με τη global stable που το έστειλαν. Στο Antutu τα σπάει. Κρίμα που δεν έχει ράδιο. =============== Ιουλ 1st 2017, 8:22pm =============== Το πήρα απο aliexpress 370+23€ μεταφορικα για να έρθει με DHL express μέσω UK με εγγύηση αποφυγής τελωνείου και ήρθε σε 11 μέρες. Με 2 Σ/Κ ανάμεσα ” Για δώσε Λίνκ με τν πωλητή φίλε μου εάν θες.!
-
Έρχεται η Miui-9...;
Μήνυματελικα ποτέ προβλέπεται να έρθει το miui9?????
-
θα περιμένουμε.....ίσως κάποιοι την μεταφρασουν
-
Ελληνικια μετά την 2.30 έχει βγει????αυτή έχει πλήρες Ελληνικό μενού? Δεν νομίζω.. Γιατί οι εικόνες που είδα δεν είναι μεταφρασμενες
-
Ελληνικια μετά την 2.30 έχει βγει????
-
μπραβο σας. 1000 μπράβο. Πάντα τέτοια. Περιμένω για mi note 2.! Κ ευχαριστω
-
εχει βρει κανεις ρε μαγκες καποιον τροπο ν ατο συνδεσω με το mi note 2 μου.?? 2 ωρες παλευω να και δεν μπορω να το συνδεσω. μια το βρισκει το bluetooth και δεν μπορει να συνδεθει δεν ξερω,,,και μια οχι.. !!
-
και εγω (οχι εγω αλλη φιλη μου) το ιδιο προβλημα . σταματησε να εχει σημα. νεκρο. ενω αναγνωριζει την καρτα σιμ. μολις το κανω επαναφορα εργοστασιακων... δουλευει για λιγο και μετα χανετε ξανα το σημα/..! Λυση απο οτι διαβασα δεν εχει βρεθει. οποτε πεταμα..?? τι κανουμε.?