Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 361.

• υπαρχει ρομ με ελληνικα μεσα να την περασουμε με fastboot..???

• Παράθεση από diaton101: “Εκανα το Update. Ολα πηγαν καλα Και ω του θαυματος... Υπαρχουν τα Ελληνικα!!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25178/ ” πια ρομ εβαλες με φαστβοοτ..? ειναι ευκολο ενα λινκ για κατεβασμα..??

• Παράθεση από geozn8: “Καλημερα.Να πω κατι και εγω και ελπιζω να σε βοηθησει...Και εμενα οταν μοθυ ειχε κολλησει το κινητο και αφου το ειχα σβηστω σε καποια φαση το εβαζα να φορτισει αναβε το πρασινο λαμπακι και ελεγα οτι φορτιζε..μετα απο μια ωρα ενο ειχε ζεσταθει απο πισω αρκετα οπως και σε εσενα το ειδα και δεν ειχε φορτισει καθολου...το εβαζα εβγαζα απο το φορτιστη πατησα και το πληκτρο power - volume - για να μπει σε fastboot mode και αφου μπηκε σε fastboot mode το αφησα λιγα δευτελολεπτα κα…

• με το δικό του φορτίστη και καλώδιο..Στέλνω τωρα =============== Δεκ 5th 2016, 10:26am =============== εδω και μια ωρα το εχω στο ρευμα. αναβει πρασινο λεντακι. το τηλεφωνο φορτιζει γιατι εχει ζεσταθει επανω και στο κεντρο τις οθονης.. αλλα δεν ανοιγει. ενω παταω το power αρχιζει να τρεμοπαιζει το λεντακι.. αλλα δεν ανοιγει..............

• οχι αδερφέ μου.. τπτ...!! Χτες το έβγαλε 9008 qualcom. Τώρα τπτ νεκρό. Μήπως παραζεσταθηκε από την φόρτιση??

• καθολου τώρα.. δεν το βλέπει....

• ακομη έτσι είναι. Ζηματαει θα έλεγα με τόσες ώρες στον φορτίστη. Αλλά δεν ανοίγει. Πια Ρομ να αρχίσω να κατεβαζω?? Καλημερες =============== Δεκ 4th 2016, 8:49am =============== αλλα ο υπολογιστής δεν το βλέπει τώρα 9008... Δεν το βλέπει καθόλου.....!!! =============== Δεκ 4th 2016, 2:07pm =============== τι κάνω??? Υπάρχει κάποιος να το δούμε να βοηθήσει??

• καλως. Το αφήνω και βλέπουμε......μακάρι να ειναι ή μπαταρία και να ανοίξει ... =============== Δεκ 3rd 2016, 11:51pm =============== μετα από 2 ώρες συνεχούς φόρτισης και ενώ τώρα που πιάνω το κινητό είναι φανερά ζεστό που σημενει ότι τραβάει ρεύμα και ότι φορτίζει εξακολουθεί να μην ανταποκρίνεται.. δεν λέει να ανοίξει με τπτ όμως....!!

• το κραταω.. δυστυχώς δεν ανοίγει...!!

• το έκανα... Τπτ..!! Και πατημενα και τα τρία.. και πατημένο για να μπει σε fastboot.. τπτ..!! Μπορούμε να το φλασαρουμε από την αρχή να τελειώνουμε??

• θα το αφήσω αλλά δεν είναι από αυτό...και το παιδί είναι άσχετο και ούτε όρεξη έχει να ασχοληθει με Ρομ και τέτοια. Και τέλος δεν έχω εγώ λόγο να λέω ψέμματα . Γιατί θέλω είναι εις βάρος μου και θέλω να ανοίξει το κινητό..............

• και όμως έσβησε έτσι ξαφνικά. Είτε το πιστεύετε είτε όχι. Και μένα κουλο μου φαινετε.......αλλά έτσι ειναι

• θα το αφήσω ... Αλλά δεν νομίζω να είναι αυτό... Γιατί μου λέει ο φίλος είχε μπαταρία. Και όταν κατάλαβε ότι έκλεισε το κινητό. Προσπάθησε να το ανοίξει και τρεμοπαιζε το πράσινο λεντακι αλλά δεν άνοιξε........

• το έχω ηδη 3 ώρες τώρα τπτ..!! Δεν φορτίζει...καν..νεκρο

• καλησπερα σε όλους.. έχουμε θέμα με το mi5 ενός φίλου. Το έχει 5-6 μήνες. Χωρίς κανένα πρόβλημα. Το κινητό δούλευε με απλή χρήση Απροβληματιστα. Μέχρι που έκλεισε χωρίς λογο. Πριν από 2-3 ώρες. Και δεν λέει να ανοίξει με τπτ. Μου το έφερε το παιδί μήπως και μπορώ να κάνω κατι. Δοκιμασα άλλο καλώδιο. Άλλο φορτίστη. Δεν μπαίνει fastboot. δεν μπαίνει πουθενά. Είναι νεκρό... Ο υπολογιστής το βλέπει σαν qualcom 9008 με το που το συνδεω. Αλλά δεν ξέρω πια Ρομ να κατεβαζω και να δοκιμασω μήπως και ανοί…

• 20161124_141302.jpg Αυτό εδώ το μήνυμα σημαίνει ότι έχει ξεκλειδωθει ο bootloader..?? Είναι δυνατόν τόσο σύντομα ?? Γιατί βάζω το κινητό να ξεκλειδώσει με το miflash και δεν το κάνει. Κολλάει στο 45%..... Έχω περάσμενο και το account μου εννοείται στο τηλέφωνο. Τι φταίει και δεν γίνετε???

• ο οδηγος αυτος γιατι πραγμα ειναι..? δεν καταλαβα.... αυτες εδω η ρομ ειναι για το προ..?? εμενα τωρα φοραει unofficial. εκανα κανονικα οπως ειναι αιτηση για ξελειδωμα και περιμενω.. μολις ξεκλειδωθει ο bootloader. μπορω οπως ειναι να βαλω twrp και απευθειας μια ρομ απο τις παρακατω?? η θα εχουμε τπτ αναγουλες.? xiaomi-miui.gr/community/wsif/…omi-RdMi-PRO-Omega/#files

• Παράθεση από efkolo: “Παράθεση από ALXIOA: “ξερει κανεις κινεζικα να μου πει γιατι δεν μπορω να αιτηθω ξεκλειδωμα..??κοιταξτε λιγακι σας παρακαλω την εικονα..! Ολα τα κουλα σε μενα συμβαινουν. image.jpg ” Το κείμενο με αυτόματη μετάφραση λέει: Ο αριθμός τηλεφώνου είναι συνεπής, εφαρμογή των υπερβολικών FX θεωρώ ότι είτε έχεις περάσει πάρα πολλές φορές την διαδικασία και σε έχει μπλοκάρει, είτε έχεις λάθος στοιχεία. Μόλις παρατήρησα ότι δεν είναι ολόκληρος ο αριθμός τηλεφώνου. Μήπως δεν τον έχεις…

• Παράθεση από NasDriver: “μπας και χρησιμοποιείς καμία adblock εφαρμογή και σε κόβει ? ” οχι. συγκεκριμενα στον οπερα δεν υπαρχει καν εγκατεστημενο. επισης δοκιμασα και μεσα απο το κινητο.! και απο αλλον υπολογιστη και λαπτοπ.. και σχεδον με ολους τους browser...το ιδιο σφαλμα

• Παράθεση από ALXIOA: “αυτο εδώ ρε παιδιά το μήνυμα που βγάζει. Τι σημαίνει?? Προσπαθώ από το μεσημέρι να αιτηθω ξεκλειδωμα σε redmi 3 note και κολλάει εδώ. Μόλις βάζω τον κωδικό επιβεβαιώσεις που μου έρχεται στο κινητό.. Εγώ δοκιμάσει από κινητό λάπτοπ. Σταθερό. Και σχεδόν με όλους τους broswer... [Screenshot_2016-10-10-20-49-53_com.android.brows.png](Screenshot_2016-10-10-20-49-53_com.android.brows — Postimage.org)---------------- ” ξερει κανεις κινεζικα να μου πει γιατι δεν μπορω να αιτηθω ξεκ…