Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 361.

• αυτο εδώ ρε παιδιά το μήνυμα που βγάζει. Τι σημαίνει?? Προσπαθώ από το μεσημέρι να αιτηθω ξεκλειδωμα σε redmi 3 note και κολλάει εδώ. Μόλις βάζω τον κωδικό επιβεβαιώσεις που μου έρχεται στο κινητό.. Εγώ δοκιμάσει από κινητό λάπτοπ. Σταθερό. Και σχεδόν με όλους τους broswer... [Screenshot_2016-10-10-20-49-53_com.android.brows.png](Screenshot_2016-10-10-20-49-53_com.android.brows — Postimage.org)----------------

• υπαρχει καποια ρομ με ελληνικη redmi note 3 (internanional) ας πουμε.να την περασω με το miflash χωρις να ξεκλειδωσω bootloader..??

• oλα κομπλε αγαπητε μελοι και αγαπητοι mods..φλασαρα και την ρομ και ειναι σουπερ το κινητακι

• Παράθεση από NasDriver: “Εδώ είναι ο οδηγός με το flasify, εσύ θα πρέπει να βάλεις τα αρχείa του Redmi 3S φυσικά Redmi 3: Flash την Ελληνική ROM με το Flashify ” αψογος ο οδηγος..!! μπηκε με την μια.. μην την παρει και την σηκωσει..!! Ευχαριστω τον MOD..ΚΑΙ αν ειπαμε μια κουβεντα παραπανω νερο και αλατι..!! αυτη η ρομ που κατεβαζω ειναι global stable..?? xiaomi-miui-hellas-5.1_ido_V8_GTV-6.9.29.zip

• ειπαμε εχω oficcial κινεζικη.! γιατι με αυτην ξεκελιδωσα τν bootloader xtes.. εαν θες δειξε μου αυτον τν οδηγο γιατι δεν μπορω να τον βρω...! ευχαριστω και κατι αλλο.. μπορω να φλασαρω χωρις ρεκοβερυ me to miflash ας πουμε global stable tom.. οπως ειναι και μετα να δοκιμασω παλι να περασω ρεκοβερυ..??

• Παράθεση από geoanto555: “Έχεις δίκιο.. να μην λέμε τα ίδια... Το χουν κάνει 1000 άτομα και δεν το χουν καταφέρει.. Σε redmi 3 έχει δοκιμαστεί και με flashify... Ψάξε στην αναζήτηση και θα το βρεις. ” δηλαδη θες να πεις οτι ειμαι χαζος η βλακας μαλλον.. αποκλειετε να εχει θεμα το τηλεφωνο ενω να δειχνει οτι παιρνει την εντολη να μην περναει την ρεκοβερυ,,? με φλασιφι για την περασω πρεπει να ειανι ρουτ η συσκευη. ρωταω απο το πρωι ο ερημος.. ο ηλιθιος εγω. !! Υπαρχει τροπος για ρουτ αλλος. εκτος…

• Παράθεση από geoanto555: “Προσπάθησε ξανα... θα μπει... ” δεν μπαινει ρε παιδια..μην λεμε τα ιδια..υπαρχει αλλη λυση..???να τελειωνουμε..??!!

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από ALXIOA: “το Redmi 3s έχω.. ακολούθησα κατά γράμμα αυτόν τον οδηγό. Δεν μπαίνει....το αφιλοτιμο. Υπάρχει κάποια εφαρμογή για Ρουτ.??? ” περνάει κανονικά το TWRP με την εντολή εγκατάστασης αλλά δεν μπορείς να μπεις μετά ? ” ναι αυτο ακριβως.. !! οχι δεν μπορω α μπω.. δεν μπαινει. παταω ρεκοβερυ στο πορτοκαλι μενου και μου ανοιγει ασπρο κινητο με καλωδιο λευκο μια εικονα..!!! και μετα κανει reboot mono toy

• το Redmi 3s έχω.. ακολούθησα κατά γράμμα αυτόν τον οδηγό. Δεν μπαίνει....το αφιλοτιμο. Υπάρχει κάποια εφαρμογή για Ρουτ.???

• ναι μιλάω για πρώτη φορά. Αφού ξεκλειδωσα bootloader... Μήπως γίνεται να την περάσω με το miflash.???το κινητό φοράει τώρα thn oficcial κινεζική.ξεκλειδωσα. Αλλά δεν μπαίνει με τπτ ή ρεκοβερυ.. ή αν μπορώ με κάποιο πρόγραμμα να το ρουταρο και να φλασαρω το img με το flasify. Αν γίνετε αυτό στα χιαομι δεν ξέρω.....

• υπαρχει αλλος τροπος να φλασαρω ρεκοβευ στο 3s redmi??

• και γω αυτό λέω.δν με πάει. Μου βάζει εικόνα το κινητό λευκή και να σύνδεση καλώδιο..

• το δοκιμασα και αυτό. Μου εμφανίζει τα πορτοκάλι οριζόντια εικονίδια...fastboot recovery και κάτι κινεζικα

• ξεκλειδωσα bootloader..προσπαθω να φλασαρω ρεκοβερυ. μου λεει οκ. αλλα δεν μπαινει μεσα..!! το βαζω χειροκινητα και η ρεκοβερυ δεν ειναι εγκατεστημενη.. εχει ακομη την μαμα. τι φταει παλι???

• Παράθεση από takisfrag: “Stable αν δεν θες να πολύ ασχολείσαι !! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” εγινε σε ευχαριστωωωωωω!!! πολυ θα ξαναμιλησουμε

• Παράθεση από takisfrag: “Δοκίμασε να ξεκλειδώσεις όπως είσαι ,αν βάλεις gtv θα πρέπει να κάνεις εσύ τις αναβαθμίσεις οπότε θες και εάν θες Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από takisfrag: “Δοκίμασε να ξεκλειδώσεις όπως είσαι ,αν βάλεις gtv θα πρέπει να κάνεις εσύ τις αναβαθμίσεις οπότε θες και εάν θες Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” εκτος απο gtv τι αλλο μπορω να βαλω και γιατι..?

• Παράθεση από takisfrag: “Αν φοράς official κινέζικη ναι οκ ,μετά ακολουθείς τον οδηγό TWRP και μετά Ελληνική Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ναι oficial κινεζια εχει.. η τελευταια ρομ δεν υπαρχει λεει..??? και κατι αλλο.. τα update μετα θα κατβαινουν αυτοματα?? Η πρεπει να να κατεβαζω την ρομ και να φλασαρω με ρεκοβερυ??? xiaomi-miui-hellas-5.0_hennessy_V8_GTV-6.9.29.zip

• καλημερες .. πριν απο λιγο μου ηρθε μηνυμα apo xiaomi οτι εχει ξεκλειδωθει ο bootloader.. θα τον ξεκλειδωσω σε λιγο με το τουλ . πειττε μου σας παρακαλω πια ρομ να βαλω.?? θελω developer με πληρη ελληνικο μενου..!! με αυτον τον οδηγο και την ρομ που ειναι μεσα ειμαι οκ. αν την βαλω..?? τωρα ειπαμε φοραω κινεζικια γιατι θα ξεκλειδωσω τον bootloader Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 (Για πρώτη φορά)

• Παράθεση από NasDriver: “Αν θέλεις δικαιώματα root > developer Αν δεν θέλεις δικαιώματα root > stable ” εννοειται ρουτ και developer..!! πια προτεινεις ακριβως.?γινε λιγο πιο συγκεκριμενος..! ευχαριστω

• εγινε και αυτο παιδες.. με αλλη εκδοση toy miflash.. 3 διαφορετικες δοκιμασα.. τελικα το δεχτηκε.. δεν ηταν θεμα driver παντως γιατι το αναγνωριζε με την μια σαν qbulk 9008..!!παμε για ξεκλειδωμα εκ νεου παλι..!!ευχαριστωω!! μετα το ξεκλειδωμα πια ρομ να βαλω.. ρωταω για να ειμαι ετοιμος..χαχαα