Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 361.

• Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από ALXIOA: “αυτο εδω που βγαζει ρε παιδια τι ειπαμε οτι σημαινει.?? προσπαθω να κανω αιτηση να ξεκλειδωσω τον βootloader σε ενα redmi 3 . φτανει περιπου εςσ το 50% και βγαζει μετα αυτο το σφαλμα..κανω καποιο λαθος εγω??? image.jpg ” Αυτο που προσπαθείς να κάνεις είναι να ξεκλειδωσεις.Την Αίτηση την κάνεις αλλού. Μετα ξεκλειδωνεις ” που την κανω αδερφε μου..?????

• τον εβαλα και παλι το ιδιο σφαλμα βγαζει..!! εαν τον αποσυνδεσω πια διαδικασια κανω ακριβως..?? ευχαριστω

• οχι. δεν τον εβαλα..?!! πρεπει να μπει και στο κινητο ετσι.?? και μετα κανω παλι την ιδαι διαδικασια.??

• αυτο εδω που βγαζει ρε παιδια τι ειπαμε οτι σημαινει.?? προσπαθω να κανω αιτηση να ξεκλειδωσω τον βootloader σε ενα redmi 3 . φτανει περιπου εςσ το 50% και βγαζει μετα αυτο το σφαλμα..κανω καποιο λαθος εγω??? image.jpg

• About Mi Note Pro...

ALXIOA - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

τελικα μάγκες.. φλασαρα ρεκοβερυ.. και μέσα από ρεκοβερυ εριξα την cn rom μέσα.. φλασαρα και τα gapps και άνοιξε το τηλέφωνο. Και όλα κομπλε...!!!! Σας ευχαριστώ όλους για τις βοήθειες σας. Τα λεμε..!!

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Τελικα φίλοι μου. Με 2 λόγια. Αφου ξεκλειδωσα bootloader 1-Πως μπορώ να φλασαρω ρεκοβερυ στο κινητό και 2- εφόσον την φλασαρω πια ελληνική Ρομ κατεβαζω για να περάσω??? Σας ευχαριστω

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

ρε παιδια τα εγραψα και πιο πριν αυτα.. εχω λογαριασμο κανονικα αφου ξεκλειδωσα και τον bootloader.. αλλα πρεπει να μου στειλουν ενα επιβαιωτικο sms για να βαλω τον κωδικο.. αυτο το μηνυμα δεν ερχεται ποτε...!! προχωραμε..! ξεκλειδωσα τον bootloader.. βοηθηστε με να περασω μια ρομ μπας και ξεκλειδωσει το τηλεφωνο και το χαρω επιτελους..!!

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Το sms που λες, που σου ήρθε!?” δεν ερχεται ποτεεε...!! Μπορειτε να βοηθησετε..?? και μην νομιζει κανεις οτι ειναι κλεμενο η το βρηκα..! Εχω οτι χρειαζετε για να σας αποδειξω οτι ειναι αγορασμενο απο honobuy..ολα τα παντα νομιμα και ωραια..!!

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

επανερχομαι....χτες βραδυ μου εστειλε μαιλ και sms η χιαμι οτι ξεκλειδωσαν τον bootloader.. σημερα πρωι το συνδεσα εκατσα και τον ξεκλειδωσα και στο κινητο.. κομπλε..!! Προσπαθω τωρα να βαλω ρεκοβερυ και δεν μπορω ..θελει να ειναι ενεργοποιημενο το usb debung...( δεν μπορω να το ενεργοποιησω γιατι δεν μπορω να μπω στο μενου..) βασικα το κινητο ανοιγει και μενει κολλημενο στο βημα παλι να βαλω τν κωδικο για τν εντοπισμο συσκευης.(που ειπαμε δεν τν εχω λαβει ποτε..) τι αλλος τροπος υπαρχει τωρα να…

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “@ALXIOA όλα θα γίνουν !!!” μακαρι παιχταρα μου.. ειναι σαν να εχουμε τηλεφωνο και δεν εχουμε...!!!

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από ALXIOA: “μετα απο μια μικρη περιπετεια και με την τεραστια βοηθεια του Octaviastikos και τον ευχαριστω δημοσιος . Τελεια επικοινωνια . Υποδειγμα μελους σε κοινοτητα το τηλεφωνο επανηλθε με official rom (στην προσπαθεια μηπως και αφαιρεσω τον εντοπισμο συσκευης που ηταν κλειδωμενο φλασαρα μια ρομ προφανως ηταν λαθος ετσι μπρικαρε. με την βοηθεια του Octaviastikos επανηλθε στα φυσιολογικα του αλλα το προβλημα με το κλειδωμα εντοπισμου παραμενει.. δεν αφαιρ…

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

μετα απο μια μικρη περιπετεια και με την τεραστια βοηθεια του Octaviastikos και τον ευχαριστω δημοσιος . Τελεια επικοινωνια . Υποδειγμα μελους σε κοινοτητα το τηλεφωνο επανηλθε με official rom (στην προσπαθεια μηπως και αφαιρεσω τον εντοπισμο συσκευης που ηταν κλειδωμενο φλασαρα μια ρομ προφανως ηταν λαθος ετσι μπρικαρε. με την βοηθεια του Octaviastikos επανηλθε στα φυσιολογικα του αλλα το προβλημα με το κλειδωμα εντοπισμου παραμενει.. δεν αφαιρεθηκε οπως ειχα μια ελπιδα..!Ακρη με την χιαομι δεν…

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “εχεις wind μήπως;” κοσμοτε

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Ωραία...εαν το ξαναστησεις από την αρχή θα ήταν πιο καλά;;” το εχω κανει και αυτο.. μεσα απο την δικια του ρεκοβερυ. ενω το στεινω ολα κομπλε.. δεν μου ερχεται το μηνυμα ενεργοποιησης..!! εκει κολαμε.!!

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Στον mi account ποιον αριθμό έχεις δήλωση ;;” τον αριθμο του κινητου μου..!!

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Παράθεση από galeanatur: “Παράθεση από ALXIOA: “Όχι φίλε μου. Ανοίγει κανονικά ή συσκευή και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα εμφανίζει το μήνυμα και κλειδώνει...!! Δν μπορώ να επιλεξω τίποτα μετά το μήνυμα αυτό.. καμία ιδέα κανείς?” Αν έχω καταλάβει καλά , πρέπει ο προηγούμενος κάτοχος να σου δώσει τον κωδικό του mi account που είχε βάλει Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk” Συγνωμη αλλα λαθος καταλαβες.. Δεν υπαρχει αλλος κατοχος. Δικο μου ειναι..μου εβγαλε να κανω μια αναβαθμιση. οταν την εκανα …

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Όχι φίλε μου. Ανοίγει κανονικά ή συσκευή και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα εμφανίζει το μήνυμα και κλειδώνει...!! Δν μπορώ να επιλεξω τίποτα μετά το μήνυμα αυτό.. καμία ιδέα κανείς?

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Δυνατότητα να φλασαρω Ρομ ενώ 1 δεν έχω ξεκλειδώσει ακόμη bootloader.. έχω υποβαλει αίτηση και περιμένω .. και 2 δεν έχω δυνατότητα να μπω στο μενου του τηλεφώνου για να ενεργοποίησω τον εντοπισμό σφαλματων... δεν γίνετε αλλιώς είμαι χωρίς τηλέφωνο. Δν μπορώ να μπω διότι ενεργοποιήθηκε ο εντοπισμός κινητου και το χιαμι. Ζητάει έναν κωδικό που δν μου έρχεται ποτέ στο κινητό για να τν βάλω. Έτσι αποφάσισα να το φλασαρψμω με. Νέα Ρομ

• αυτη η ρομ που δινεις φλασαρετε και απευθειας απο twrp.?? install zip και επιλογη του αρχειου ζιπ.???

• Παράθεση από mixaliscy: “Μόνο αν βάλεις μέσα το νούμερο του τηλεφωνου που έγινε register την πρώτη φορά και δεν έκανε αποσύνδεση από πάνω στο Mi θα μπορείς να μπεις ξανά μέσα, αφού φυσικά σου στείλουν τον κωδικό στον αριθμό εκείνο.” το ολο θεμα ειναι δεν ερχεται το μηνυμα που πρεπει να ερθει για να επαληθευσω..!! Δεν υπαρχει αλλος τροπος δηλαδη.?? Υπαρχει καποιο μαιλ κατι να επικοινωνησω απευθειας με χιαομι..??