Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 162.
-
AdBlock
ΜήνυμαΝαι φυσικά και το έχω δοκιμάσει εδώ και πολλά χρόνια Όταν λες ότι ηρομ είχε built-in adblocker το πιο πιθανό είναι να χρησιμοποιεί την ίδια μέθοδο που χρησιμοποιεί και η εφαρμογή. Και αν κάτι δεν πάει καλά μπορείς πάντα να το απενεργοποιήσεις. Δε θα σου κόψει το 100% των διαφημίσεων, αλλα νομίζω γενικά θα μείνεις ικανοποιημένος. Δοκίμασε το και πες τις εντυπώσεις σου. Υπάρχουν κάποιες δωρεάν εφαρμογές που για να δουλέψουν σωστά χρειάζεται να προστεθούν κάποια hostnames στο whitelist της εφαρμογή…
-
AdBlock
ΜήνυμαΕπίσης αν θέλετε κάποιον ολικό adblocker και για τις εφαρμογές υπάρχει η λύση του adaway που μπλοκάρει διαφημίσεις μέσω του αρχείου hosts (χρειάζεται ρουτ) [APP][Root][2.1+][UNOFFICIAL] AdAway v3.0.2 ⦠| Android Development and Hacking | XDA Forums Βέβαια πάντα τίθεται το ηθικό ζήτημα για τις δωρεάν εφαρμογές που ο developer βασίζεται στις διαφημίσεις για να έχει έσοδα, αλλά είναι γενικά μεγάλη κουβέντα αυτό και σίγουρα όχι της παρούσης
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΠαράθεση από Argi29: “Καλησπερα εχω μια ερωτηση για το xmod.Διαβασα οτι χρειαζεται το xposed framework,λειτουργει στο note 2?” Απ' ότι έχω διαβάσει όχι, αυτή τη στιγμή καμία έκδοση του xposed framework δε δουλεύει στο redmi note 2.
-
invalid imei
ΜήνυμαΤώρα είδα ότι όντως στις νεότερες εκδόσεις το TWRP παίρνει πλήρες backup και το efs partition οπότε ο @Bodai έχει δίκιο. Nandroid και λογικά είμαστε κομπλέ!
-
invalid imei
ΜήνυμαΕγώ έχω απογοητευτεί! Αν παίξεις με bootloaders baseband και efs partition τότε αρχίζει και αποκτάει ενδιαφέρον... Φυσικά και έχω φτιάξει usb jig για να ξεbrickαρω συσκευή και γνωστός την έστειλε στο σερβις γιατί ούτε το usb jig καταλάβαινε και ήθελε jtag...
-
invalid imei
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από karlesg: “Αν τύχει και γίνει οτιδήποτε corrupt στο μέλλον imei/nvram/efs κλπ, το backup από mobile uncle tools μας καλύπτει πλήρως ή υπάρχει κάτι καλύτερο που πρέπει να κάνουμε για να είμαστε 100% καλυμμένοι;” Nandroid backup απο το recovery. The best!!!” Έχω πολύ καιρό ν' ασχοληθώ αλλά σίγουρα παλαιότερα ούτε το CWM ούτε το TWRP έπαιρνε backup το efs partition μέσω nandroid. Μιλάω για συσκευές κυρίως exynos και snapdragon. Πάντα χρησιμοποποιούσαμε ειδικές εφαρμ…
-
invalid imei
ΜήνυμαΠαίδες μια ερώτηση: Για backup και μετά restore αν χρειαστεί για imei/efs partition χρησιμοποιούμε mobile uncle tools? Φαντάζομαι κάνει για όλες τις mediatek συσκευές οπότε και για το mt6795 σωστά; Αν τύχει και γίνει οτιδήποτε corrupt στο μέλλον imei/nvram/efs κλπ, το backup από mobile uncle tools μας καλύπτει πλήρως ή υπάρχει κάτι καλύτερο που πρέπει να κάνουμε για να είμαστε 100% καλυμμένοι;
-
invalid imei
ΜήνυμαΝα τονίσω ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ προσωπικά και δεν ξέρω αν πρέπει ή όχι να γίνουν. Οπότε ΠΡΟΣΟΧΗ! Και πριν κάνεις οτιδήποτε καλύτερα να σου απαντήσει κάποιος που ξέρει περισσότερα από συσσκευές xiaomi και τι είναι πιο σωστό να γίνει...
-
invalid imei
ΜήνυμαΤι μέθοδο δίνει το geekbuying; Επειδή κι εγώ περιμένω από δαύτους κι εχω αρχίσει και φοβάμαι το έψαξα λίγο και βρήκα κάποιες μεθόδους. Εσύ τι μέθοδο ακολούθησες; Η πρώτη που βρήκα είναι κατέβασμα fastboot rom Redmi Note 2 Stable Version (China) V6.7.4.0.LHMCNCH Fastboot Download - Redmi Note 2/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum ή Download FASTBOOT ROM για το Redmi Note2 και μετά φλασάρισμα μέσω αυτής της διαδικασίας Xiaomi MIUI Official Forum Εναλλακτικά βρήκα και τις παρακάτω διαδικασίες [GUIDE…
-
Redmi Note 2 ROMs
Μήνυμα@caeser Τώρα μιας και έχεις εμπειρία με τους Κινέζους, οι τύποι ακούνε; Δέχονται feedback διορθώνουν πράγματα; Ή το παίζουν κινέζοι; Υπάρχει κάποια υποστήριξη και εξέλιξη ή είναι αλλού γι' αλλού; Βασικά διάλεξα Xiaomi και όχι άλλον κινέζο της εντελώς συμφοράς με την ελπίδα ότι θα υπάρχει μια μίνιμοθμ υποστήριξη σε τέτοια θέματα... Ναι ξέρω η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.... Η συσκευή είναι φανερό απότι βλέπω ότι έχει σχετικά χοντρό θέμα αυτονομίας. Πιστεύεις ότι θα τη στρώσουν; Θα κάνουν κάτι ή τσα…
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από karlesg: “Παράθεση από caeser: “ Θα το παίρνω μαζί και στο ψαρεντούφεκο! :thumbsup:” Εύκολα όμως... Γι αυτό το έκαναν έτσι. Επίσης υπάρχει και app που δε ρίχνεις πλέον γαλαζόπετρες και άλλα τέτοια περίεργα στα χταπόδια, αλλά αφήνεις εκεί δίπλα το κινητό και στο ξεθαλαμώνει μόνο του!!!” Η αλήθεια είναι ότι ΠΟΤΕ δεν θα μάθουμε τι απέγινε στη συσκευή του πειράματος του βίντεο παραπάνω, 10 λεπτά μετά, ή όταν έκλεισε και ξανάνοιξε... Για ένα redmi 1s όμως που προσπο…
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΠαράθεση από stavrinos86: “για την μπαταρία εγώ κατέβασα ένα battery fix καθώς και κατέβασα την cup στα 1.4 από 2.2 (αυτά με root βεβαία) για δυο λογούς 1ον. αν το πιέσω πολύ με παιχνίδια η πολλά προγράμματα μαζί είναι έτοιμο να ψήσει αβγό και 2ον. Για να κρατεί η μπαταρία ποιο πολύ , είμαι στον 6ο κύκλο φόρτισης και μου βγάζει για πλακά μια μέρα με όχι και τόσο ελαφριά χρήση .” Τι εννοείς κατέβασες battery fix? Κάποια εφαρμογή εννοείς; Όσο για τα υπόλοιπα δεν είναι λογικό κάποιος να μπαίνει στη…
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “ Θα το παίρνω μαζί και στο ψαρεντούφεκο! :thumbsup:” Εύκολα όμως... Γι αυτό το έκαναν έτσι. Επίσης υπάρχει και app που δε ρίχνεις πλέον γαλαζόπετρες και άλλα τέτοια περίεργα στα χταπόδια, αλλά αφήνεις εκεί δίπλα το κινητό και στο ξεθαλαμώνει μόνο του!!!
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από karlesg: “Παράθεση από stavrinos86: “Παιδιά καλησπέρα, πέρασα και εγώ στο prime την τελευταία ρομ και όλα μπορώ να πω ότι είναι υπέροχα. Και αφού δεν έχω να βρω κάποιο πρόβλημα άρχισα (σαν ανήσυχο πνεύμα ) να ψάχνω τα όρια του κινητού…. Στο antutu το έφτασα μέχρι 48000 με όλα στα όρια και όλα κλειστά. Μου έκανε εντύπωση γιατί δεν πάει παραπάνω και διαπίστωσα ότι στα 3D γραφικά το ανώτερο που φτάνει είναι 11000 ενώ πχ το S5 βγάζει 15000+ . Τώρα αυτό που θέλω να …
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΠαράθεση από stavrinos86: “Παιδιά καλησπέρα, πέρασα και εγώ στο prime την τελευταία ρομ και όλα μπορώ να πω ότι είναι υπέροχα. Και αφού δεν έχω να βρω κάποιο πρόβλημα άρχισα (σαν ανήσυχο πνεύμα ) να ψάχνω τα όρια του κινητού…. Στο antutu το έφτασα μέχρι 48000 με όλα στα όρια και όλα κλειστά. Μου έκανε εντύπωση γιατί δεν πάει παραπάνω και διαπίστωσα ότι στα 3D γραφικά το ανώτερο που φτάνει είναι 11000 ενώ πχ το S5 βγάζει 15000+ . Τώρα αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν γίνετε να ανέβει κάπως αυτό τ…
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από karlesg: “ Ευχαρίστως θα το δοκίμαζα αλλά δεν έχω τη συσκευή ακόμα, την περιμένω να έρθει. Είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί κάποιος που την έχει να το δοκιμάσει. Είδα ότι στο τέλος διαγράφεις και το .odex του Η ρομ που δίνετε είναι deodexed, η stock έρχεται odexed;” Η ROM είναι deodexed αλλά δεν έχει και τόσο σημασία. Μπορείς σε μια odexed ROM να αντικαταστήσεις πχ ένα αρχείο που έχει γίνει deodexed και να παίζει μια χαρά σβύνοντας το .odex του (ακριβώς ότι κάνει…
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από karlesg: “ ......... Τις αλλαγές σε smali τις κάνεις;” Ναι σε smali... Το έχουμε ανεβάσει εδώ => [MOD] stock Mms.apk με 160 χαρακτήρες χωρητικότητα. Δοκίμασέ το σε παρακαλώ, γιατί είναι το πρώτο mod για αυτό το κινητό και δεν το έχουμε για να το δοκιμάσουμε. Αν έχεις πρόβλημα, δεν χρειάζεται να ξαναπεράσεις όλη την ROM. Αντικατέστησε το Mms.apk του αρχείου με αυτό που έχει μέσα η ROM του κινητού και ξαναπέρασέ το για να σου ξαναπεράσει το original και πες μου…
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από GR_Macedon: “ Κάνει και για το Redmi Note 2?” Μερικές φορές μπορεί να δουλεύει από άλλο κινητό, αλλά συνήθως θα έχεις FC's. Για αυτό τον λόγο υπάρχει έλεγχος στα script εγκατάστασης και δεν το αφήνει να εγκατασταθεί σε άλλο μοντέλο. Εκτός και αν κάποιος το βάλει χειροκίνητα Αύριο θα ανεβάσουμε και για το Redmi Note 2. ” Είναι ο λόγος που επέλεξα xiaomi γιατί υπάρχουν άνθρωπου που ασχολούνται με miui. Ευχαριστούμε λοιπόν! Τις αλλαγές σε smali τις κάνεις;
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΠαράθεση από villasg: “Ξανα θετω την ερωτηση γιατι δεν ειδα απαντηση Παράθεση από villasg: “ Ερωτηση οι rom ειναι ιδιες για το 16αρι και το Prime 32αρι ? Γιατι βλεπω μια εκδοση [ xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-5.9.2 ]” ” Και οι Κινέζοι επίσημα μία ρομ δίνουν, δεν έχουν ξεχωρίσει τα μοντέλα. Άρα η λογική λέει ότι μια ρομ θα υπάρχει και για τις δύο εκδόσεις.