Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 200.

• @Miyagki : Εδώ Ελλάδα πως σου ήρθε ?? Γιατί και εγώ έχω ένα πακέτο απο GB (chronopost/ DPD )και χθες ήταν Γαλλία και μάλλον έφυγε προς Ελλάδα. Απλά δεν ξέρω πως θα το παρακολουθώ εδώ στα μέρη μας.

• AmazFit bt Xiaomi

jobous - - Amazfit

Μήνυμα

Γενικά απο ότι έχω καταλάβει και απο άλλα forum με την ημερομηνία που έχεις , θεωρητικά κάπου εδώ κοντά θα ανοίξουν τον σάκο... Τώρα τι θα γίνει με τελωνείο , δεν ξέρω. Μακάρι να μην περάσει.

• AmazFit bt Xiaomi

jobous - - Amazfit

Μήνυμα

Ωραία , καλοφόρετο !!!!

• AmazFit bt Xiaomi

jobous - - Amazfit

Μήνυμα

Κατι τελευταίο. Πόσο εκανε να ερθει? Απο Κίνα και Αγγλία. Ξέρω Γερμανία είναι λίγο διαφορετικά αλλά έτσι για να έχω μια εικόνα για το Priority.

• AmazFit bt Xiaomi

jobous - - Amazfit

Μήνυμα

@Klaudio : Απο που το πήρες? Με απλό ή με priority ?

• AmazFit bt Xiaomi

jobous - - Amazfit

Μήνυμα

@homer66 : Από ποιο πωλητή το πήρες ?? Να προσθέσω σε σχέση με αυτόν που έρχεται με το Amazfit έχει κάποια διαφορά? Χτές το παρήγγειλα απο GearBest στα 90 € περίπου σε flashsale, ακόμα περιμένω να φύγει με priority line.

• AmazFit bt Xiaomi

jobous - - Amazfit

Μήνυμα

Καλώς. Ας μας έλεγαν κιόλας αν είναι πρόβλημα που είναι γενικά γνωστό και τι φταίει, αλλα δεν το βλέπω.

• AmazFit bt Xiaomi

jobous - - Amazfit

Μήνυμα

Με αυτούς στο Aliexpress τι σου είπαν ??? Δεν μπορώ να βρω και αλλού σχετικά με το πρόβλημα. Δεν ξέρω τι λένε στο Home - MIUI Italia. Θα το κοιτάξω να δω αν λένε κάτι σχετικά με το θέμα ....

• AmazFit bt Xiaomi

jobous - - Amazfit

Μήνυμα

Στο XDA (AMAZFIT PACE - Compass) έχει αναφερθεί το πρόβλημα αυτό , δεν ξέρω αν έχεις δει καθόλου. Δεν υπάρχει κάποια ξεκάθαρη γνώμη. Εσένα τι σου είπαν απο το κατάστημα (Aliexpress ??) ?

• AmazFit bt Xiaomi

jobous - - Amazfit

Μήνυμα

Καλημέρα, λόγω του ψαξίματος που έκανα (!!!) , το συγκεκριμένο πρόβλημα το εντόπισα και σε άλλους χρήστες. Εδώ αναφέρει ότι μετά απο factory reset διορθώθηκε το πρόβλημα.

• AmazFit bt Xiaomi

jobous - - Amazfit

Μήνυμα

Μπααα προτιμώ το στρογγυλό !!!!!!!!!!!!!

• AmazFit bt Xiaomi

jobous - - Amazfit

Μήνυμα

Έχω διαβάσει αρκετά και έχω δει και βιντεάκια ΟΚ υπάρχουν αρκετά συν και πλην. Δεν ξέρω αν πρόκειται να βελτιωθεί περισσότερο , αν και έχει όλες τις δυνατότητες (βάση αυτών που διάβασα) Βασικά το θέλω για καθημερινή χρήση , λειτουργία σαν ρολόϊ , για ειδοποιήσεις του κινητού , μέτρηση παλμών συν την παρακολούθηση ύπνου, όχι ιδιαίτερη χρήση σε fit ασχολίες (κάνα ποδήλατο κτλ) - GPS ευπρόσδεκτο !!! . Θεωρώ ότι είναι αρκετά ωραίο σαν ρολόϊ σχεδιαστικά (διαφορετικό απο τα κλασσικά) και η ερώτηση είν…

• Να ενημερώσω ότι σε άλλο φόρουμ , αναφέρθηκε ότι πλέον θα πλερώνουν το τρίευρω και τα εντός ΕΕ πακέτα !!!! Πρέπει να το επαληθεύσουμε με κάποιον τρόπο αλλιώς είναι ράδιο αρβίλα ή έγινε κάποιο λάθος. Αν γνωρίζει κάτι , κάποιος ας το αναφέρει και εδώ.

• AmazFit bt Xiaomi

jobous - - Amazfit

Μήνυμα

Επειδή το κοιτάω και εγώ να ενημερώσω για την προσφορά απο GearBest στα 104,49 $ (91,50 €) . Black - english version. Για αποστολή το Priority Line με 19,14$ είναι η "ασφαλής" επιλογή ??

• @billfot : Απ'ότι κατάλαβα απο Banggood με Priority (PDM) ??

• @billfot : Πόσο καιρό έκανε η παράδοση απο τότε που έφτασε Ελλάδα το πακετάκι ?? (Όχι πότε άνοιξαν τον σάκο , αλλά πότε έφτασε).

• Συγγνωμη αλλά ειναι λόγος να κανεις dispute επειδη το πακέτο καθυστερει στο ελληνικο αεροδρομιο? Μετα το περας του διμηνου να το συζητησουμε ναι αλλα στις 25-30 μερες?

• Ο κινεζος απο την στιγμη που το πακετο φτασει Ελλαδα μεσα στο διαστημα αυτο ειναι σωστος. Το θεμα της καθυστερησης είναι εντος των συνορων.

• Παίδες , για το κινητό που παρήγγειλα απο Banggood με PDM , τώρα στο tracking info βγάζει το παρακάτω : Χώρα Προορισμού - Χρόνος Cache : 2017-07-18 18:11 2017-07-18 14:03 NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD 2017-07-18 14:03 NETHERLANDS, ARRIVAL AT AIRPORT Χώρα Προέλευσης - Χρόνος Αναζήτησης: 6772 ms 2017-07-18 14:22 The item is on transport to the country of destination 2017-07-18 14:03 The item is at the PostNL sorting center 2017-07-18 14:03 The item is processed at the PostNL sorting center 2017-07…

• Τα τελευταία γράμματα στο tracking number έχουν να κάνουν με την εταιρεία αποστολής πχ NL > PostNl , CN >China Post , SG > Singapore Post κτλ.... Επομένως αυτό με το CN στο τέλος είναι απο ChinaPost και όχι απο PostNL.