Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 200.
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΓενικά απο ότι έχω καταλάβει και απο άλλα forum με την ημερομηνία που έχεις , θεωρητικά κάπου εδώ κοντά θα ανοίξουν τον σάκο... Τώρα τι θα γίνει με τελωνείο , δεν ξέρω. Μακάρι να μην περάσει.
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΩραία , καλοφόρετο !!!!
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΚατι τελευταίο. Πόσο εκανε να ερθει? Απο Κίνα και Αγγλία. Ξέρω Γερμανία είναι λίγο διαφορετικά αλλά έτσι για να έχω μια εικόνα για το Priority.
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμα@Klaudio : Απο που το πήρες? Με απλό ή με priority ?
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμα@homer66 : Από ποιο πωλητή το πήρες ?? Να προσθέσω σε σχέση με αυτόν που έρχεται με το Amazfit έχει κάποια διαφορά? Χτές το παρήγγειλα απο GearBest στα 90 € περίπου σε flashsale, ακόμα περιμένω να φύγει με priority line.
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΚαλώς. Ας μας έλεγαν κιόλας αν είναι πρόβλημα που είναι γενικά γνωστό και τι φταίει, αλλα δεν το βλέπω.
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΜε αυτούς στο Aliexpress τι σου είπαν ??? Δεν μπορώ να βρω και αλλού σχετικά με το πρόβλημα. Δεν ξέρω τι λένε στο Home - MIUI Italia. Θα το κοιτάξω να δω αν λένε κάτι σχετικά με το θέμα ....
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΣτο XDA (AMAZFIT PACE - Compass) έχει αναφερθεί το πρόβλημα αυτό , δεν ξέρω αν έχεις δει καθόλου. Δεν υπάρχει κάποια ξεκάθαρη γνώμη. Εσένα τι σου είπαν απο το κατάστημα (Aliexpress ??) ?
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΚαλημέρα, λόγω του ψαξίματος που έκανα (!!!) , το συγκεκριμένο πρόβλημα το εντόπισα και σε άλλους χρήστες. Εδώ αναφέρει ότι μετά απο factory reset διορθώθηκε το πρόβλημα.
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΜπααα προτιμώ το στρογγυλό !!!!!!!!!!!!!
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΈχω διαβάσει αρκετά και έχω δει και βιντεάκια ΟΚ υπάρχουν αρκετά συν και πλην. Δεν ξέρω αν πρόκειται να βελτιωθεί περισσότερο , αν και έχει όλες τις δυνατότητες (βάση αυτών που διάβασα) Βασικά το θέλω για καθημερινή χρήση , λειτουργία σαν ρολόϊ , για ειδοποιήσεις του κινητού , μέτρηση παλμών συν την παρακολούθηση ύπνου, όχι ιδιαίτερη χρήση σε fit ασχολίες (κάνα ποδήλατο κτλ) - GPS ευπρόσδεκτο !!! . Θεωρώ ότι είναι αρκετά ωραίο σαν ρολόϊ σχεδιαστικά (διαφορετικό απο τα κλασσικά) και η ερώτηση είν…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΕπειδή το κοιτάω και εγώ να ενημερώσω για την προσφορά απο GearBest στα 104,49 $ (91,50 €) . Black - english version. Για αποστολή το Priority Line με 19,14$ είναι η "ασφαλής" επιλογή ??
-
Παίδες , για το κινητό που παρήγγειλα απο Banggood με PDM , τώρα στο tracking info βγάζει το παρακάτω : Χώρα Προορισμού - Χρόνος Cache : 2017-07-18 18:11 2017-07-18 14:03 NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD 2017-07-18 14:03 NETHERLANDS, ARRIVAL AT AIRPORT Χώρα Προέλευσης - Χρόνος Αναζήτησης: 6772 ms 2017-07-18 14:22 The item is on transport to the country of destination 2017-07-18 14:03 The item is at the PostNL sorting center 2017-07-18 14:03 The item is processed at the PostNL sorting center 2017-07…