Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 108.

• Παράθεση από billphone: “Αφού άνοιξες το κινητό και έλυσες το θέμα με τις επανεκκινήσεις εγώ θα σου πρότεινα να αλλάξεις μπαταρία ” Τώρα θα μπω να ρίξω παραγγελία από Σκρουτζ

• Προχώρησα σε άνοιγμα της συσκευής και τελικά αφαίρεσα τις βίδες που είναι ακριβώς πάνω από την μπαταρία, πάνω δηλαδή από τη σύνδεση της οθόνης που κουμπώνει στην μητρική. Το έκανα αυτό γιατί πάγωνε η οθόνη κάποιες φορές και είδα ότι αυτός ήταν ένας τρόπος που ακολούθησαν και άλλοι για να λυθεί το θέμα, όπως και έγινε. Όσο δουλεύει, το αφήνω έτσι. Πλέον το μόνο θέμα που έχω είναι ότι κάνει επανεκκινήσεις η συσκευή. Σαν να παρατήρησα ότι θα κάνει επανεκκίνηση σε ένα συγκεκριμένο εύρος ποσοστού της…

• Υπάρχει περίπτωση το twrp 3.1.1.1 που είχα (μόλις πέρασα το twrp 3.2.2.0), να προκαλούσε ασυμβατότητα με την xtrv 9.5.2.0 global που έβαλα (ενώ πριν είχα την 9.2.1.0) και στη συνέχεια με την xtrv 10.0.1.0? Τα twrp tools τι είναι? Να τα flashαρω και αυτά ?

• Παράθεση από billphone: “Παράθεση από thanos233: “Update2: Παιδιά, είναι απίστευτο, σε τι περίπτωση έχω πέσει???!! Τελικά ούτε οι επανεκκινήσεις σταμάτησαν, ούτε το κόλλημα. Αυτο που συμβαίνει είναι ότι θα τρώει κόλλημα η οθόνη (δεν θα κάνει επανεκκινήσεις) και αυτό θα γίνεται για κάποιες ώρες ή θα κάνει επανεκκινήσεις (χωρίς να κολλάει η οθόνη). Σηκώνω τα χέρια ψηλά και δυστυχώς θα πάω για καινούριο.. Κρίμα, μόνο 1μιση χρόνο κινητό που πήγαινε σφαίρα.. ” Κοίτα, γενικά η μπαταρία είναι υπεύθυνη …

• Παράθεση από makis1024: “Εγώ θα έκανα μια τελευταία δοκιμή με την China Dev fastboot ROM και mi flash , θα το άφηνα τρεις ημέρες να δω συμπεριφορά... ” Μου το είχανε πει αυτό για fastboot rom, αλλά δεν ξέρω πως λειτουργεί.. Όταν την περάσω θα πρέπει να κάνω κάτι ή απλά χρησιμοποιώ το κινητό και περιμένω να δω αν υπάρχει software πρόβλημα? Και αν υπάρχει, πως το καταλαβαίνω και το διορθώνω?

• Update2: Παιδιά, είναι απίστευτο, σε τι περίπτωση έχω πέσει???!! Τελικά ούτε οι επανεκκινήσεις σταμάτησαν, ούτε το κόλλημα. Αυτο που συμβαίνει είναι ότι θα τρώει κόλλημα η οθόνη (δεν θα κάνει επανεκκινήσεις) και αυτό θα γίνεται για κάποιες ώρες ή θα κάνει επανεκκινήσεις (χωρίς να κολλάει η οθόνη). Σηκώνω τα χέρια ψηλά και δυστυχώς θα πάω για καινούριο.. Κρίμα, μόνο 1μιση χρόνο κινητό που πήγαινε σφαίρα..

• Περάστηκε κανονικά η rom, τη σέταρα και φαίνεται να πηγαίνει καλά.. Θέλω να δω αν έφτιαξε και το θέμα με τα τυχαία κολλήματα της αφής που δεν δούλευε.. Update: Η νέα rom με android 8 και miui 10 μου αρέσει πολύ! Έφτιαξε το θέμα με τις επανεκκινήσεις (λογικά) που έκανε το κινητό, αλλά συνεχίζει να "παγώνει" κάποιες φορές η οθόνη, δεν ανταποκρίνεται η αφή (της οθόνης μόνο, το δακτυλικό δουλεύει). Είχα την xtrv 9.2.1.0 stable και μου έκανε επανεκκινήσεις. Πήγα στην 9.5.2.0 stable, κάπως βελτιώθηκε …

• Παράθεση από makis1024: “Αφού την ρομ την έχεις ήδη στην εσωτερική μνήμη ή μήπως έκανες ξανά format data; ” όχι, δεν έκανα. Μετά το φλασάρισμα με έβγαλε εκεί που δείχνει το miui 10 και απο κατω εχει το βελάκι για να προχωρησεις στο set up. Εκεί πάτησα παρατεταμένα το power button και μπήκα πάλι στο recovery και δεν βρίσκω τη rom..

• Λοιποοόν.. Εγώ είχα κατεβάσει αρχείο που λεγόταν "xiaomi-miui-hellas-8.0_gemini_XTRV_Stable_V10.0.1.0" και τώρα έχω arwma Έκανε το πρώτο boot, με έβγαλε στην αρχή για να σετάρω την miui 10 και μπήκα πάλι recovery για να ξανά κάνω flash Update: συνδέω το κινητό με καλώδιο στο pc, αλλά δεν το αναγνωρίζει ως αποθηκευτικό χώρο.. Πάω εδώ αναγκαστικά ε? Στο select storage εχει και το internal και το usb-otg 0MB..

• Λοιπόν μάγκες, βρήκε τη rom και την έκανα install, succesfully done! Τώρα τι να κάνω ? Διάβασα κάπου για το πως να περάσεις το android 8 για πρώτη φορά ότι πρέπει να γίνει έτσι. Ισχύει? Να συνεχίσω? "Οδηγίες Εγκατάστασης 1) Κατεβάστε το Recovery 1 για την συσκευήσας. 2) Κατεβάστε την ROM που θέλετε για την συσκευή σας. 3) Κάντε το Flash το TWRP με τον τρόπο που θέλετε ακολουθώντα ςτις οδηγίες ΕΔΩ 4) Κάντε μετά το Flash του Recovery reboot και πάλι στο νέο Recovery. 5) Βάλτε την ROM χύμα στον εσω…

• fingers crossed

• Παράθεση από makis1024: “Μετά το format data έκανες reboot to recovery; ” όχι, δεν έχω κάνει τίποτα

• Ο υπολογιστής αναγνώρισε τη συσκευή σαν αποθηκευτικό χώρο και έβαλα μέσα την rom, αλλά δεν την βρισκω. Πρέπει να κάνω κάποιο reboot?

• Παράθεση από demakhs: “Στην πρώτη φορά που πήγες να κάνεις format data στο εμφάνισε αυτό? @geoanto555 για come to δώθε... ” ναι. Δεν είμαι σίγουρος ποιο twrp έχω

• Καλησπέρα, ξεκίνησα να κάνω format data και στη συνεχεια να περασω την 10.0.1.0 . Μου βγάζει αυτά τα κόκκινα γράμματα.

• Παράθεση από billphone: “Παράθεση από thanos233: “Παράθεση από makis1024: “Εδώ xiaomi-miui-hellas-8.0_gemini_arΩma_Stable_V10.0.1.0.zip ” Εμπειρία χρήσης μέχρι τώρα? ” Πολύ καλή και η μπαταρία καλή, πιο όμορφη η ν10, μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα εκτός από το ότι χάθηκε η δυνατότητα αναζήτησης επαφών από το dialpad.Εγώ πήγα από την 9.5.2.0 στην 10.0.1.0 με format data, να ξέρεις. Μεσολαβούν 3 μεγάλες αλλαγές, από Android 7 σε 8, από Miui 9 σε 10 και από China/eu source σε Global! Η τελευταία όμως μ…

• Λεω να ξανακάνω factory reset , να μην κάνω κανένα restore και ίσως να περάσω και Android 8

• Ότι αποθηκεύεται στον φάκελο μέσα στο miui all backups. Είχε εφαρμογές, ρυθμίσεις εφαρμογών, και κάποια άλλα

• Λοιπόν, έκανα αναβάθμιση σε xtrv 9.5.2.0 , με factory reset πριν και μετά. Φαινόταν να δουλεύει κανονικά. Ωστόσο, είχα κρατήσει έναν φάκελο από local backup και το έκανα restore. Μετά το restore άρχισε κάνει επανεκκινήσεις, πρέπει να έκανε 5.. και από τότε μου έκανε άλλες 2 σε άκυρο χρόνο

• Παράθεση από makis1024: “Εδώ xiaomi-miui-hellas-8.0_gemini_arΩma_Stable_V10.0.1.0.zip ” Εμπειρία χρήσης μέχρι τώρα?