Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 369.

• V5

pasxalis - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Απο βαρεμαρα εβαλα και εγώ την v5 αλλά αν εξερεσεις λιγα καλα κατα τα αλλά ξενερωσα. Πολυ κατανάλωση ram αργή και το τηλέφωνο είχε πολλά lag. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το έβαλα και αλλού αλλά δεν μπορώ να την βρω. Θέλω την τελευταία stable έκδοση της v5 για mi3w. Όσο και αν έψαξα δεν την βρίσκω. Μια βοήθεια παρακαλώ; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• V5

Μήνυμα

Πως μπορώ να βρω την τελευταία stable gtv v5 για το mi3w; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Βασικά κάτι παίζει με τον αισθητήρα γιατί μόλις τον καλυψω ολα στρωνουν. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όταν είναι κάτω απο ήλιο το τηλέφωνο τα εικονίδια φαίνονται ξεθοριασμενα. Έντονο το άσπρο και το κίτρινο. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Με τα εικονίδια στον ήλιο τι γίνεται; Υπάρχει λύση; Όταν είμαι στον ήλιο τα εικονίδια φαίνονται κάπως παράξενα. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγώ το έχω σκεφτεί μήνες τώρα. Νομίζω κάποια στιγμή πρέπει να έστειλα και μήνυμα. Πάντως αν χρειάζεστε αντιπρόσωπο στην Βόρεια Ελλάδα (Θεσσαλονίκη) είμαι μέσα. Το after sales πρέπει να κοιτάξουμε γιατί είναι το Α και το Ω στο να πείσεις κάποιον. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Θέματα v6

pasxalis - - V6/7 Themes

Μήνυμα

Τι θα γίνει με το κατάστημα θεμάτων της mui. Για να φορτώσει κάνει 10 λεπτά και για να κατεβάσει, άστα να πάνε. Δεν έχει για ν6 θέματα. Ακόμα αναπτύσσουν θέματα για ν5;Αλλού για νταλλου αυτοί οι Κινέζοι. Σε λίγο θα βγει η ν7 και αυτοί ακόμη για ν5 θέματα. Αλλά το φόρτωμα σκέτη απελπισία. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• true dual boot

pasxalis - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Δηλαδή αν βάλω στο system 1 άλλη ρομ το system 2 δεν επηρεάζεται; Πρώτα ενεργοποιώ το True dual boot απο recovery ;Και μετα wipe το system 1 factory reset και flash την νέα rom; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• true dual boot

Μήνυμα

επειδή διάβασα πολλά αλλά λίγο μπερδευομαι πως κάνω True dual boot στο mi3w. Έχω miui στο system 2 μετα; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μια βοήθεια βρε παιδιά. Έχω το mi3 και φοράω την τελευταία stable. Ο ήχος είναι πολύ σιγά με αποτέλεσμα να χάνω δουλειές. Υπάρχει τρόπος να τον αυξήσω; Κάποια στιγμή που δοκίμασα κάτι απο το αγγλικό φόρουμ αποτέλεσμα είχε factory reset γιατί κόλλησαν τα πάντα. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μεταλλικό Cover για Mi3

Μήνυμα

Την ίδια πήρα και εγώ αλλά κανένα πρόβλημα. Βέβαια τώρα εχω αυτήν με λάστιχο γιατί η άλλη δεν προστατεύει. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Lolipop

Μήνυμα

Το είδα στο Facebook. Στη σελίδα του αγγλικού η του ισπανικου δεν θυμάμαι. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 5305289880bbdb2ce00df23f71fbe6fc.jpgΈνα μεγάλο γειά και από μένα. Είμαι ο Γιάννης. Είμαι από Θεσσαλονίκη παντρεμένος με τρία παιδιά και gadgetακιας μέχρι αηδίας (όσο μας παίρνει οικονομικά). Κάτοχος mi3 εδώ και 10 μήνες. Και στην μεγάλη κόρη μου redmi 1s.Προσπαθω να πάρω και στην γυναίκα μου xiaomi αλλά κολλημένη με τα Samsung. Πρώην κάτοχος απο παλιά lg iPhone Samsung και τώρα μάλλον πάμε για minote. Είμαι μεταφορεας ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ αλλά όπως όλοι από δουλειά χάλια. Αποτέλεσμα όλοι μέρα …

• Lolipop

Μήνυμα

Διάβασα οτι σήμερα θα πάρει την lolipop v6 το mi2s μαζί με κάποιες άλλες συσκευές. Είναι αλήθεια; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Που σημαίνει οτι ο Ελληναρας δεν θα παρεμβαίνει για να μεγαλώσει το όριο ή να το απενεργωπηισει. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• New radio application

Μήνυμα

Μάλλον κάποιο σκοπό έχουν, δεν ξέρω ποιον αλλά κάτι. Μια και μιλάμε για radio, στην εφαρμογή την κανονική δεν έχει rds; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πληροφοριακά πότε θα έχουμε καινούργια rom; Όχι ότι αυτή έχει πρόβλημα αλλά να ρωτάω για κάτι της καινούργιο. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Flash rom 1 system

Μήνυμα

Φλασαρισα την stable την τελευταία στο πρώτο system αφού έκανα πρώτα all wipes και active system 1 και μου έσβησε τα δεδομένα και στο σύστημα 2.Ειναι φυσιολογικό; Είχα κάνει πρώτα active το σύστημα 1.Στο σύστημα 2 είχα κανονικά την stable την τελευταία. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι αλλά από περιέργεια-ποσο είσαι; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk